Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αγόρασα αυτη την εργαλειοθήκη και έβαλα μέσα τα καθαριστικά που χρησιμοποιώ συνήθως και τα τσόκ. 10 ευρώ κάνει, είναι ανθεκτική και βολεύει για να την παίρνεις μαζί.
Ωραία αγορά Κώστα - την ίδια έχουμε... πήρα και την αμέσως μεγαλύτερη, την πλαστική, για τα μεγαλύτερα μπουκάλια... Πολύ καλές για τα χρήματά τους !

Αγόρασα αυτη την εργαλειοθήκη και έβαλα μέσα τα καθαριστικά που χρησιμοποιώ συνήθως και τα τσόκ. 10 ευρώ κάνει, είναι ανθεκτική και βολεύει για να την παίρνεις μαζί.

καλορίζικη φιλε μου. εγώ χρησιμοποιώ την κλασική εργαλειοθήκη την πλαστική, που κλείνει από πάνω με κλιψακι. ωραία όμως και αυτή που πήρες. πρακτική ;)

Ε
καλορίζικη φιλε μου. εγώ χρησιμοποιώ την κλασική εργαλειοθήκη την πλαστική, που κλείνει από πάνω με κλιψακι. ωραία όμως και αυτή που πήρες. πρακτική ;)
Εσύ καιρό έχεις να ψωνίσεις και ανησυχώ.

Πάρε κι εσύ καμία 🤣😂🤣

Στείλτε φώτο στη Stanley με τα καθαριστικά όπλων μέσα, γιατί μέχρι τώρα μόνο υδραυλικοί και ηλεκτρολόγοι αγόραζαν αυτές τις τσάντες! Μπορεί να την περιλαβουν και σε κανένα διαφημιστικό φυλλάδιο.
Χαίρομαι πάντως να βλέπω νοικοκυρηδες κάθε κατηγορίας.

πρώτο περπατητο για φέτος
View attachment 66895

δυστυχώς το όπλο του συνκυνηγου μου πάει για διαγραφή.... ράγισε η βάση. μια παλιά φρανκι είναι. δεν θυμάμαι μοντέλο

View attachment 66896
View attachment 66897
View attachment 66898
Μην βιάζεται για διαγραφή.
Μπορεί να κρατήσει χρόνια έτσι.
Αν όμως δεν την εμπιστεύεται να το κάνει.
Να ρωτήσει τον οπλουργό αν μπορεί να κρατήσει κομμάτια για πούλημα.
Να μας ενημερώσεις τι του είπε.

Επειδή μπορεί να τον δουλέψει ας ρωτήσει πρώτα αστυνομία αν πχ μπορεί να κρατήσει τα ξύλα ή ακόμα και την κάνη ...
Πες μας την συνέχεια.

Μην βιάζεται για διαγραφή.
Μπορεί να κρατήσει χρόνια έτσι.
Αν όμως δεν την εμπιστεύεται να το κάνει.
Να ρωτήσει τον οπλουργό αν μπορεί να κρατήσει κομμάτια για πούλημα.
Να μας ενημερώσεις τι του είπε.

Επειδή μπορεί να τον δουλέψει ας ρωτήσει πρώτα αστυνομία αν πχ μπορεί να κρατήσει τα ξύλα ή ακόμα και την κάνη ...
Πες μας την συνέχεια.

βρήκε ήδη τι οπλο θα πάρει. είχε έρθει για καφέ πριν λίγο και τα λέγαμε. θα τον ενημερώσω όμως ειδικά για τα κομμάτια. μήπως βγάλει άκρη. εννοείται ότι δεν το εμπιστεύεται πλέον.

βρήκε ήδη τι οπλο θα πάρει. είχε έρθει για καφέ πριν λίγο και τα λέγαμε. θα τον ενημερώσω όμως ειδικά για τα κομμάτια. μήπως βγάλει άκρη. εννοείται ότι δεν το εμπιστεύεται πλέον.
έχω το ίδιο πρόβλημα όπως ξέρεις ... αν μάθεις νέα πες μας

Status
Not open for further replies.
Back