Από αυτή τη σειρά Ελλάδα υπάρχει μόνο το λάδι.
Από αυτή τη σειρά Ελλάδα υπάρχει μόνο το λάδι.
Έχω κι εγώ δύο μπουκάλια των 750ml με 18 ευρουλακια το καθένα. Μια χαρά την κάνει τη δουλειά
Μια χαρά είναι, ειδικά για το εσωτερικό της κάννης, όταν καθαρίζεις συχνά το οπλο . Απλά όπως τα περισσότερα CLP, δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με ξύλα και πλαστικά. Θέλει καλό σκούπισμα μετά και αφήνει προστατευτικό φιλμ στο μέταλλο. Το καινούργιο δεν το έχω δοκιμάσει να σου πω την αλήθεια.Δελεαστική η τιμή του για 750ml. Το είχα δει και εγώ σε αυτή την συσκευασία.
Αυτό πρέπει να είναι σαν τα ντιγκρισερ.Αυτό το εχει δουλεψει κάνεις ? Εντυπώσεις?
https://www.outdooraction.gr/sprey-katharismoy-oploy-hoppe-s-gm1-300ml-1900305.html
Ένα που ξέρω είναι το rem oil και ένα της beretta. Πρόλαβε ο ΒασίληςΤι έχετε να προτείνετε για λάδι τεφλον ; Μάρκα , προϊόν ;
Βγάλε το WD40 από κει μέσα βρε συ. Εκεί είναι η θέση του? Έλεος πια! Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να σε κάνω άνθρωπο.
Όλα τα παρακάτω λάδια έχουν σύνθεση με τεφλον.Τι έχετε να προτείνετε για λάδι τεφλον ; Μάρκα , προϊόν ;
Αυτό πρέπει να είναι σαν τα ντιγκρισερ.
Σταμάτη νομίζω η BC δε βάζει πλεον τεφλόν στα λάδια. Η περιγραφή δε πρέπει να ισχύει, είναι μάλλον παλιά. Αν πρόσεξες το λάδι που πήραμε έχει διαφορετική ετικέτα.
Δεν σου έκανε κανένα από τα διακόσια που έχεις και ψάχνεσαι για κάτι καλύτερο;Αυτό το εχει δουλεψει κάνεις ? Εντυπώσεις?
https://www.outdooraction.gr/sprey-katharismoy-oploy-hoppe-s-gm1-300ml-1900305.html
Πάρε ένα τηλ τον Δημα. Μπορεί να τον ρωτήσει και ο @sam13Πράγματι, δεν γράφει πουθενά για Teflon . Και δυστυχώς το αγόρασα γιατί στην ιστοσελίδα έγραφε ότι περιέχει. Rem oil δυστυχώς, δυσεύρετο. Είχα παραγγείλει το μεταλλικό κουτί ( επετειακό) και δεν το είχαν. View attachment 70089
Σταμάτη νομίζω η BC δε βάζει πλεον τεφλόν στα λάδια. Η περιγραφή δε πρέπει να ισχύει, είναι μάλλον παλιά. Αν πρόσεξες το λάδι που πήραμε έχει διαφορετική ετικέτα.
Δεν σου έκανε κανένα από τα διακόσια που έχεις και ψάχνεσαι για κάτι καλύτερο;
Πάρε ένα τηλ τον Δημα. Μπορεί να τον ρωτήσει και ο @sam13