Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μην τα γυαλίσει πολύ και θα σκοτώνει η μπενελι φοβάμαι
Άμα είναι μπενελι θα βάλω αρωματικό λαδακι. Είναι ντελικάτες και σικατες. Άμα είναι καμιά καφριλα τύπου sx4 θα πέσει βρωμερά μπαλιστολ.

Άμα είναι μπενελι θα βάλω αρωματικό λαδακι. Είναι ντελικάτες και σικατες. Άμα είναι καμιά καφριλα τύπου sx4 θα πέσει βρωμερά μπαλιστολ.
Είχε πάρει ένας φιλος μου ένα αφρό για την κάνη τις 302 μύριζε τσιχλόφουσκα φράουλα

Αυτό έχω δοκιμάσει εγώ... Δε τρελάθηκα!
Ούτε εγώ θα το ξανά έπαιρνα Δημήτρη. Δεν είδα κάτι ιδιαίτερο. Solvent χρησιμοποιώ πια μόνο το χοπις, στην κάννη του πιστολιού, που είναι το μόνο μου όπλο, που ρίχνει 150-200 φυσίγγια τη φορά. Το χοπις δεν το αλλάζω με τίποτα.

Ούτε εγώ θα το ξανά έπαιρνα Δημήτρη. Δεν είδα κάτι ιδιαίτερο. Solvent χρησιμοποιώ πια μόνο το χοπις, στην κάννη του πιστολιού, που είναι το μόνο μου όπλο, που ρίχνει 150-200 φυσίγγια τη φορά. Το χοπις δεν το αλλάζω με τίποτα.
Συμφωνώ. Για καθαρό solvent μόνο hoppe's 9 για τα δύσκολα. Απλά αξεπέραστο.

Εχει
Να σου φέρω αυτα που έριχνα το σουκου να έχεις να τρίβεις ολη την εβδομάδα ;)
παρει προαγωγη
Πλεον θα καθαριζει αλυσιπριονα και θα μου τα δινει μετα για φτιαξιμο
Παρακαλω καθαριστε εσεις τα οπλα σας το φιλαρακι θα βοηθα εμενα .big smile.

Καλα ντεεεεε μην βαρατε
Ειναι τοσο μερακλης που επρεπε να προσπαθησω να τον κλεψω:)

Attachments

• 277335AE-223B-48BC-A5A9-BC92C1B0919A.jpeg
    277335AE-223B-48BC-A5A9-BC92C1B0919A.jpeg
    364,1 KB · Προβολές: 38
Εχει

παρει προαγωγη
Πλεον θα καθαριζει αλυσιπριονα και θα μου τα δινει μετα για φτιαξιμο
Παρακαλω καθαριστε εσεις τα οπλα σας το φιλαρακι θα βοηθα εμενα .big smile.

Καλα ντεεεεε μην βαρατε
Ειναι τοσο μερακλης που επρεπε να προσπαθησω να τον κλεψω:)
Αν δεν έχουν κάννες τα αλυσοπρίονα δεν νομίζω ότι θα ενδιαφέρεται..yel.

Συνέχεια δοκιμών clp:
Παραγγέλθηκε το OTIS 085 CLP για δοκιμή.
https://vkaction.com/product/otis-085-clp-ygro-katharismou-lipansis-oplou-3-se-1-74ml/
Όσα έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα είναι πάνω κάτω τα ίδια όσον αφορά στο καθάρισμα και κανένα δεν κάνει τέλεια δουλειά. Για τέλειο καθάρισμα μόνο hoppe's 9 παραδέχομαι.
Όσον αφορά στη λίπανση δεν έχω φτάσει κανένα στα όρια του και ούτε πρόκειται με τη χρήση που κάνω και στα όπλα που το βάζω.
Όσον αφορά στην προστασία από τη διάβρωση θα το κάνω όταν έχω κέφια και χρόνο, με παρόμοιο τρόπο που έκανε κι ένας συνάδελφος εδώ που σύγκρινε ένα σπρέι sonax και κάτι άλλα.

Το άνοιξα. Ούτε πολύ ρευστό, ούτε πολύ πηχτό. Έχει έντονη μυρωδιά διαλύτη, οπότε μπορεί να καθαρίζει καλά. Είναι τελείως άχρωμο σα νερό. Θα το τεσταρω πρόχειρα σε κάτι τσοκ που έχουν υπολείμματα από πλαστικό και μόλυβδο.

Status
Not open for further replies.
Back