Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Οφείλω να πω ότι κάνοντας χρήση του balistol spray δεν το βρήκα δυσάρεστο σε μυρωδιά όπως το μπουκαλάκι λάδι που είχα χρησιμοποιήσει. Το λάδι στο μπουκάλι με είχε πειράξει τόσο, που με έπνιγε ο βήχας. Τώρα πως γίνεται αυτό δεν έχω ιδέα.

Last edited:
Όχι με το ναπιερ. Και νίτρο σολβεντ
Ναι το διάβασα παρακάτω εξεπλάγην όταν το είδα εκεί με τα πανάκια γιατι ειναι τρομερό λιπαντικό για πιο φθηνά μπορείς να καθαρίζεις με wd40 και ατσαλομαλο στην αρχή και μετά χαρτί κουζίνας αυτό το συγκεκριμένο λάδι νομίζω σταμάτησε η εισαγωγή

Ναι το διάβασα παρακάτω εξεπλάγην όταν το είδα εκεί με τα πανάκια γιατι ειναι τρομερό λιπαντικό για πιο φθηνά μπορείς να καθαρίζεις με wd40 και ατσαλομαλο στην αρχή και μετά χαρτί κουζίνας αυτό το συγκεκριμένο λάδι νομίζω σταμάτησε η εισαγωγή
Το λάδι hoppes 9 το έψαχνα κι εγώ. Δεν έβρισκα.

Το λάδι hoppes 9 το έψαχνα κι εγώ. Δεν έβρισκα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμο παιδιά το hoppes 9. Εγώ το βρήκα γιατί πήρα ένα σετ καθαρισμού με βέργες και το είχε μέσα μαζί με το σολβεντ. Το βάζω μόνο για λίπανση όχι για καθαρισμό.

Εσύ το όπλο θα το λερώσεις καθόλου, η κάνεις συλλογή λαδιών και καθαριστικών.....
Το οπλο έκανε τη δουλειά του και με το παραπάνω την άδεια του κυνηγίου σε κρέας όχι σε χαρτάκια τώρα είναι λαδωμένο και κάνει νάνι..........

Status
Not open for further replies.
Back