Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αυτό που φαίνεται ειναι απλά για λίπανση. Στο πιστόνι και εσωτερικά στην κάννη έβαλα hoppes 9 nitro solvent. Και μετά λαδακι απλό Napier
Το hoppe's 9 nitro solvent πως το αφαιρείς ώστε να λαδώσεις μετα; Ή μήπως δεν χρειάζεται και λαδώνεις κατευθείαν;

Ρωτάω τον πατερα μου έχεις αλλάξει ποτέ ελατήριο επαναταξης ? Μου λέει τι είναι αυτό ? Του λέω αυτό το ελατήριο στο κοντάκι. Όχι μου λέει γιατί να το αλλάξω αφού ρίχνει. .hair.
👍:cool:
Πρέπει να το αλλάξω και εγώ ... γιατί μου το θύμισες ?

Σωστός ο γέροντας !!! Ίδιος με τον δικό μου ...
"If it ain't broke, don't fix it." .... .my man.

Σταμάτη, σου ζήλεψα κι εγώ .yel. κι έκανα την ίδια δουλειά το απόγευμα, αλλά στο δίκαννο, και δεν ήθελε πολλά-πολλά !!! .sarcastic. Αλλά μιας και δεν είχα δουλειά, κι αφού πήγα χθες σκοπευτήριο κι έριξα 2 κουτιά φυσέκια, είπα σήμερα ας του κάνω ένα φρεσκάρισμα !!! Άσε που το είχα βγάλει ένα σ/κ το Δεκέμβρη στις τσίχλες και το είχα αφήσει ακαθάριστο !!! (ούτε 10 φυσέκια δεν είχα ρίξει ... ), πέρα από ένα απλό σκούπισμα και λάδωμα στις κάννες εξωτερικά !!! - μεγάλη υπόθεση οι χρωμιωμένες κάννες ...;)
IMG_20230330_180421.jpg
IMG_20230330_182948.jpg
IMG_20230330_192244.jpg

Το hoppe's 9 nitro solvent πως το αφαιρείς ώστε να λαδώσεις μετα; Ή μήπως δεν χρειάζεται και λαδώνεις κατευθείαν;

Το αφαιρείς περνώντας πανάκια. Μέχρι να βγουν στεγνά. Μετά λάδι. Το αφήνεις λίγο χρόνο να κάτσει στην κάννη. Και μετά πάλι πανάκια

Δεν νομίζω να έχει λυθεί ποτέ ...
Λέω να την πλακώσω στο λάδι να γίνει παπάρα και μετά στα 6bar αέρα.
οκ τα ξύλα θα τα βγάλω.
Τι λέτε ?
Με έχει φάει ο άλλος να του την καθαρίσω ...

Του λέω .. μια χαρά την βλέπω, συνέχισε ότι κάνεις μέχρι τώρα 🤣

View attachment 69532
Βασίλη αν το λύσεις βρες κατσαβίδια να ταιριάζουν καλά στις βίδες. Αν δε ταιριάζουν καλά θα γίνουν πουτάνα. Αυτή η μαλακία αντί για πίρους έχει βίδες με κόντρα βίδες. FUUUUUCK!!!!!!.hair.

Σταμάτη, σου ζήλεψα κι εγώ .yel. κι έκανα την ίδια δουλειά το απόγευμα, αλλά στο δίκαννο, και δεν ήθελε πολλά-πολλά !!! .sarcastic. Αλλά μιας και δεν είχα δουλειά, κι αφού πήγα χθες σκοπευτήριο κι έριξα 2 κουτιά φυσέκια, είπα σήμερα ας του κάνω ένα φρεσκάρισμα !!! Άσε που το είχα βγάλει ένα σ/κ το Δεκέμβρη στις τσίχλες και το είχα αφήσει ακαθάριστο !!! (ούτε 10 φυσέκια δεν είχα ρίξει ... ), πέρα από ένα απλό σκούπισμα και λάδωμα στις κάννες εξωτερικά !!! - μεγάλη υπόθεση οι χρωμιωμένες κάννες ...;)
View attachment 69536
View attachment 69537
View attachment 69538

Καλά ξηγηθηκες. Ωραίο το skb

View attachment 69536
View attachment 69537
View attachment 69538
'Ελα και ο Γιαπωνέζος

Το λάδι γιατί το σκουπίζεις; Δεν το αφήνεις επάνω στο μέταλλο για συντήρηση;

Εγώ προσωπικά όχι δεν το αφήνω. Εξωτερικά της κάννης αφήνεις μια πολυ ελαφριά στρώση. Τα δικά μου τα έχω βάψει και με cerakote και δεν χρειάζεται ούτε εκεί

Last edited:
Βασίλη αν το λύσεις βρες κατσαβίδια να ταιριάζουν καλά στις βίδες. Αν δε ταιριάζουν καλά θα γίνουν πουτάνα. Αυτή η μαλακία αντί για πίρους έχει βίδες με κόντρα βίδες. FUUUUUCK!!!!!!.hair.
Ε, το έχουμε ξαναπεί ... ο γέρο-Τζον Μπράουνινγκ ποτέ δεν έβαζε μόνο μία βίδα εκεί που μπορούσε να βάλει δύο !!! .sarcastic.

View attachment 69536
View attachment 69537
View attachment 69538
Το ένα mpro είναι copper remover?

Status
Not open for further replies.
Back