ακομα εριχνε η ρουφιανα
Ξέχασες να βγάλεις τον οδηγό του πιστονιού!
Όπως και τον εξωστηρα,με το ελατήριο του και το πλαϊνό λαμάκι!
Δεν βλέπω και τα ελατήρια της τζαβετας ούτε της αποθήκης...
Ούτε το κυλινδρακι της τζαβετας...
Ούτε τον άξονα του πιστονιού...
Ούτε την τάπα της αποθήκης...
Το κλείστρο λύνεται εις τα εξ ων συνετέθη.
Την σκανδάλη φοβάσαι να την λύσεις?
Ακόμη,εχεις το σίδερο της παπιας σε δύο κομμάτια...
Ξεκόλλησε?
Έχεις πριτσίνι για να το σταθεροποιήσεις πάνω στο ξύλο?
Για λύσε ανάλογα και την μαχους...
Βγάλε το ελατηριο επαναταξης να γινει Γρίμποβο.
Καλά σου είπε ο άνθρωπος!Ρωτάω τον πατερα μου έχεις αλλάξει ποτέ ελατήριο επαναταξης ? Μου λέει τι είναι αυτό ? Του λέω αυτό το ελατήριο στο κοντάκι. Όχι μου λέει γιατί να το αλλάξω αφού ρίχνει.
Των ρώτησες τον άνθρωπο που του έβγαλες πάλι την σκανδαλοθηκη? Κανόνισε τώρα να του κάνει εμπλοκές!Καλά εδώ μέσα βρήκα βελόνες από έλατα, φύλα από πουρναρι και κάτι άγνωστους μικρο οργανισμούς κι ακομα εριχνε η ρουφιανα
View attachment 69526
View attachment 69527
Των ρώτησες τον άνθρωπο που του έβγαλες πάλι την σκανδαλοθηκη? Κανόνισε τώρα να του κάνει εμπλοκές!
Για αυτό δεν παίρνω αερίων...δεν θα έχω φανέλα να φορέσω!!!!Το πριν και το μετά
View attachment 69522
View attachment 69523
Εντάξει δεν μου πήρε πολύ.... ένα βουνό πανακια
Ελααααα!!Για αυτό δεν παίρνω αερίων...δεν θα έχω φανέλα να φορέσω!!!!
Για αυτό δεν παίρνω αερίων...δεν θα έχω φανέλα να φορέσω!!!!
Για μια φορά το χρόνο που χρειάζεται καθάρισμα αξίζει η ταλαιπωρία!!!!Ελααααα!!
Θα σου πω τον τρόπο να κάνεις δουλίτσα,άψογα,με λίγο σύρμα 000 και χαρτί κουζίνας..
Πρέπει να το αλλάξω και εγώ ... γιατί μου το θύμισες ?Ρωτάω τον πατερα μου έχεις αλλάξει ποτέ ελατήριο επαναταξης ? Μου λέει τι είναι αυτό ? Του λέω αυτό το ελατήριο στο κοντάκι. Όχι μου λέει γιατί να το αλλάξω αφού ρίχνει.
Αυτός ο πίρος έχει τάσεις φυγής ... να τον προσέχειςΚαλά εδώ μέσα βρήκα βελόνες από έλατα, φύλα από πουρναρι και κάτι άγνωστους μικρο οργανισμούς κι ακομα εριχνε η ρουφιανα
View attachment 69526
View attachment 69527
Έχω αλλάξει τέτοιο λαμάκι,μέσα στο αυτοκίνητο,από Ελευσίνα έως Αθήνα,χωρίς εργαλεία!Μου έφυγε η ασφάλεια που κραταει την σφύρα, πετάχτηκαν έξω κάτι λαμακια που έχουν εγκοπές και ασφαλίζουν πάνω στην σφύρα. Έγινε Τεχεράνη λέμε. Πέρασα ωραία το απόγευμα μου
Φαντάσου τι εργαλείο είναι η Auto5 που δεν σου αρέσει κιόλαςΠρέπει να το αλλάξω και εγώ ... γιατί μου το θύμισες ?
Σωστός ο γέροντας !!! Ίδιος με τον δικό μου ...
Σκυλιά μαύρα τα άτιμα αλλά αχώνευτα στην όψη και στο βάρος.Πρέπει να υπάρχουν περιπτώσεις που αν ρωτήσεις τον κάτοχο θα σου πεί ότι η σκανδαλοθήκη δεν βγαίνει είναι μασίφ από το εργοστάσιο
Πενήντα χρόνια ακαθάριστες,μόνο εξωτερικά και την κάννη κάθε δεύτερη σεζόν
Τι να λύσεις???Φαντάσου τι εργαλείο είναι η Auto5 που δεν σου αρέσει κιόλας
Πρέπει να υπάρχουν περιπτώσεις που αν ρωτήσεις τον κάτοχο θα σου πεί ότι η σκανδαλοθήκη δεν βγαίνει είναι μασίφ από το εργοστάσιο
Πενήντα χρόνια ακαθάριστες,μόνο εξωτερικά και την κάννη κάθε δεύτερη σεζόν
Στο κλώτσημα να δείς...Σκυλιά μαύρα τα άτιμα αλλά αχώνευτα στην όψη και στο βάρος.