Μην σου πω ότι υποψιάζομαι πως ο κωλογερμαναρας έχει ρίξει μέσα φερομόνες από αγριόγιδο. F*cken GermanyΛες να διώχνει τα γουρούνια από τα καρτερια;;
Μην σου πω ότι υποψιάζομαι πως ο κωλογερμαναρας έχει ρίξει μέσα φερομόνες από αγριόγιδο. F*cken GermanyΛες να διώχνει τα γουρούνια από τα καρτερια;;
Τραγιλα;Μην σου πω ότι υποψιάζομαι πως ο κωλογερμαναρας έχει ρίξει μέσα φερομόνες από αγριόγιδο. F*cken Germany
Εγώ το πλένω με Τρυλλετ και νερό το όπλο.Νεράκι μόνο .... κάτσε τώρα εσυ να ψάχνεις για λάδια...
Κοτζάμ Δούκας και να κανείς όλα αυτά ; Τα ύστερα του κόσμου !Εγώ το πλένω με Τρυλλετ και νερό το όπλο.
Αν η κάννη έχει πολλές μολυβδωσεις ένα φακελάκι τουμποφλω και βραστό νερό και γυαλισε.
Αν κάνει κρύο και έχει φάει νερό ρίχνω ένα ντεπον αναβραζον μαχιμουμ (1000αρι) σε ένα ποτήρι νερό και περνάω το μηχανισμό.
Και μία φορά το χρόνο για συντήρηση (συνήθως πριν την έναρξη) διαλύω ένα σκουπ πρωτεινη σε ένα λίτρο νερό και περνάω την κάννη μέσα έξω για ενδυνάμωση βαράει 10 μέτρα μακρύτερα τεσταρισμενο
Δούκας του "κώλου"Κοτζάμ Δούκας και να κανείς όλα αυτά ; Τα ύστερα του κόσμου !
Μην γινόμαστε ασεβείς …Δούκας του "κώλου"
Βάλε πράμα !εγω του βαζω tabon tabax και ρουφαει τα παντα.
Πέρα από την πλάκα, στα παλιά τα χρόνια που χρησιμοποιούσαν τη μαύρη πυρίτιδα (στα εμπροσθογεμή, αλλά και αργότερα στα φυσίγγια), το πλύσιμο με ζεστό νερό και σαπουνάδα ήταν ο καλύτερος τρόπος, αν όχι μονόδρομος, για τον καθαρισμό της κάννης. Λόγω της φύσης των στερεών καταλοίπων: κυρίως οξείδιο του καλίου (υδατοδιαλυτό) και άνθρακας ...Εγώ το πλένω με Τρυλλετ και νερό το όπλο.
Αν η κάννη έχει πολλές μολυβδωσεις ένα φακελάκι τουμποφλω και βραστό νερό και γυαλισε.
Κάθε δυο τουφεκιες περνάς την βούρτσα και απο την κάννη και μπροστά βγαίνει το κάρβουνο με τις "χούφτες" ...Πέρα από την πλάκα, στα παλιά τα χρόνια που χρησιμοποιούσαν τη μαύρη πυρίτιδα (στα εμπροσθογεμή, αλλά και αργότερα στα φυσίγγια), το πλύσιμο με ζεστό νερό και σαπουνάδα ήταν ο καλύτερος τρόπος, αν όχι μονόδρομος, για τον καθαρισμό της κάννης. Λόγω της φύσης των στερεών καταλοίπων: κυρίως οξείδιο του καλίου (υδατοδιαλυτό) και άνθρακας ...
View attachment 68976View attachment 68977
(Απόσπασμα από βιβλίο του 1913 ...)
Έχω ένα κανο χωρίς κουπί. Θα στο χαρίσω
Ξέχασες να βγάλεις τον οδηγό του πιστονιού!
Από που?άμα περισσέψει καμία βίδα τι γίνεται?
Επικίνδυνες ερωτήσεις...Από που?
Ούτε κόψιμο να σε είχε πιάσει!Το πριν και το μετά
View attachment 69522
View attachment 69523
Εντάξει δεν μου πήρε πολύ.... ένα βουνό πανακια