Είσαι ωραίος. Σ'ευχαριστώ
Είσαι ωραίος. Σ'ευχαριστώ
Δημήτρη ποιας χρονολογίας είναι το baikal σου ;Το γράφει πάνω στο μονομπλοκ μαζί με τον αριθμό του όπλου.Bιλαμπάχο ακούει? Εδώ Βιλαρίμπα!!! Στείλε σαπούνι!!!!!
Έχεις αλλάξει κοντάκι ; Γιατί το βλέπω φαρδύ, η ξεγελάει η φωτογραφία;Του 2010! Το πήρα καινούργιο το 12 και το στειλα του Παπατσαρούχα πακέτο!
Όχι! Σε γελάει η φωτό. Είναι "μαμά" και μάλιστα επειδή μου άρεσαν τα νερά,παρά το "μινιμαλισμό" που με διακατέχει στα τεχνικά,το αγόρασα κ ας είχε αυτόματους εξωλκείς... Μόνος μου του έκανα κάποιες παρεμβάσεις, πέλμα,σκάψιμο στο χτένι δεξιά για τον αντίχειρα και κάτω-πισω από τη μπιλια του πιστολε το "έφαγα" για να καθαρό-σχηματιστεί. Φινίρισμα εκ νέου λινέλαιο. Ψάθες μαμά!Έχεις αλλάξει κοντάκι ; Γιατί το βλέπω φαρδύ, η ξεγελάει η φωτογραφία;
Αν βγει καλό τράβα μια φωτό ... αν όχι, στείλτο στον Γιάννη να στο ξαναφτιάξει ...
Αν βγει καλό τράβα μια φωτό ... αν όχι, στείλτο στον Γιάννη να στο ξαναφτιάξει ...
Αν δεν βγει καλή η ντουλάπα μαλλον η σύζυγος θα στειλει εσενα πακέτο στην Γιάννη!
Στον Κόλλια πήγαινε αυτό Παναγιώτη να υποθέσω ....Μετά από κάποια καθαρισματα δεν θα γίνει τίγκα λιγδα και τη μουτζούρα ;Για εμένα πιο καλή η ξύλινη βέργα.
Μετά από κάποια καθαρισματα δεν θα γίνει τίγκα λιγδα και τη μουτζούρα ;Για εμένα πιο καλή η ξύλινη βέργα.
Παιδιά το hoppe's καθαρίζει. Όχι σαν βέργα αλλά καθαρίζει. Δεν κάνει λάσπη. Το χρησιμοποιώ για γρήγορο καθάρισμα. Το κόλπο του είναι να το περνάς χωρίς να βάλεις λάδι. Στεγνά. Γίνεται και με λάδι όμως. Θέλει μετά από κάποιες χρήσεις πλύσιμο στο πλυντήριο.Στον Κόλλια πήγαινε αυτό Παναγιώτη να υποθέσω ....
Συμφωνώ ... κώλος θα γίνει.
Πλυντήριο ????Θέλει μετά από κάποιες χρήσεις πλύσιμο στο πλυντήριο.
Μετά από κάποια περάσματα θα γίνει τίγκα στη λιγδα και στη μουτζούρα ,ξύλινη βέργα καλύτερα (το διόρθωσα)Έχει άποψη κανείς για αυτόν τον οβελο; Ήμουν στο τσακ να το παραγγείλω. Έχω το αντίστοιχο της hoppe's το boresnake και είναι καλό.
https://vkaction.com/product/otis-sxoinovelos-katharismou-kanis-oplou-12ga-fg-rc-512/
Στο πλυντήριο με τα καλά άσπρα πουκάμισα.Παιδιά το hoppe's καθαρίζει. Όχι σαν βέργα αλλά καθαρίζει. Δεν κάνει λάσπη. Το χρησιμοποιώ για γρήγορο καθάρισμα. Το κόλπο του είναι να το περνάς χωρίς να βάλεις λάδι. Στεγνά. Γίνεται και με λάδι όμως. Θέλει μετά από κάποιες χρήσεις πλύσιμο στο πλυντήριο.
Απ ότι γνωρίζω δεν είναι για επιμελή καθαρισμό κάνης.....το κουβαλάς μαζί στον κυνηγοτοπο η σκοπευτήριο και τραβάς που και που από κανένα στεγνό καθάρισμα να φύγουν τα πολλά.....και συνεχίζεις να τουφεκας.Πλυντήριο ????
Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τέτοιο πράμα Κώστα.
Στεγνό καθαρίζει τίποτα ή τσάμπα το τράβηγμα ?
Εννοώ μολυβδώσεις και πλαστικά ...
Κουράστηκα και μόνο που το σκέφτηκατο κουβαλάς μαζί στον κυνηγοτοπο η σκοπευτήριο και τραβάς που και που από κανένα στεγνό καθάρισμα να φύγουν τα πολλά.....και συνεχίζεις να τουφεκας.