Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έχεις αλλάξει κοντάκι ; Γιατί το βλέπω φαρδύ, η ξεγελάει η φωτογραφία;
Όχι! Σε γελάει η φωτό. Είναι "μαμά" και μάλιστα επειδή μου άρεσαν τα νερά,παρά το "μινιμαλισμό" που με διακατέχει στα τεχνικά,το αγόρασα κ ας είχε αυτόματους εξωλκείς... Μόνος μου του έκανα κάποιες παρεμβάσεις, πέλμα,σκάψιμο στο χτένι δεξιά για τον αντίχειρα και κάτω-πισω από τη μπιλια του πιστολε το "έφαγα" για να καθαρό-σχηματιστεί. Φινίρισμα εκ νέου λινέλαιο. Ψάθες μαμά!

Μετά από κάποια καθαρισματα δεν θα γίνει τίγκα λιγδα και τη μουτζούρα ;Για εμένα πιο καλή η ξύλινη βέργα.
Στον Κόλλια πήγαινε αυτό Παναγιώτη να υποθέσω ....
Συμφωνώ ... κώλος θα γίνει.
Παιδιά το hoppe's καθαρίζει. Όχι σαν βέργα αλλά καθαρίζει. Δεν κάνει λάσπη. Το χρησιμοποιώ για γρήγορο καθάρισμα. Το κόλπο του είναι να το περνάς χωρίς να βάλεις λάδι. Στεγνά. Γίνεται και με λάδι όμως. Θέλει μετά από κάποιες χρήσεις πλύσιμο στο πλυντήριο.

Θέλει μετά από κάποιες χρήσεις πλύσιμο στο πλυντήριο.
Πλυντήριο ????
Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τέτοιο πράμα Κώστα.
Στεγνό καθαρίζει τίποτα ή τσάμπα το τράβηγμα ?
Εννοώ μολυβδώσεις και πλαστικά ...

Έχει άποψη κανείς για αυτόν τον οβελο; Ήμουν στο τσακ να το παραγγείλω. Έχω το αντίστοιχο της hoppe's το boresnake και είναι καλό.
https://vkaction.com/product/otis-sxoinovelos-katharismou-kanis-oplou-12ga-fg-rc-512/
Μετά από κάποια περάσματα θα γίνει τίγκα στη λιγδα και στη μουτζούρα ,ξύλινη βέργα καλύτερα (το διόρθωσα)

Παιδιά το hoppe's καθαρίζει. Όχι σαν βέργα αλλά καθαρίζει. Δεν κάνει λάσπη. Το χρησιμοποιώ για γρήγορο καθάρισμα. Το κόλπο του είναι να το περνάς χωρίς να βάλεις λάδι. Στεγνά. Γίνεται και με λάδι όμως. Θέλει μετά από κάποιες χρήσεις πλύσιμο στο πλυντήριο.
Στο πλυντήριο με τα καλά άσπρα πουκάμισα.

Πλυντήριο ????
Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τέτοιο πράμα Κώστα.
Στεγνό καθαρίζει τίποτα ή τσάμπα το τράβηγμα ?
Εννοώ μολυβδώσεις και πλαστικά ...
Απ ότι γνωρίζω δεν είναι για επιμελή καθαρισμό κάνης.....το κουβαλάς μαζί στον κυνηγοτοπο η σκοπευτήριο και τραβάς που και που από κανένα στεγνό καθάρισμα να φύγουν τα πολλά.....και συνεχίζεις να τουφεκας.

το κουβαλάς μαζί στον κυνηγοτοπο η σκοπευτήριο και τραβάς που και που από κανένα στεγνό καθάρισμα να φύγουν τα πολλά.....και συνεχίζεις να τουφεκας.
Κουράστηκα και μόνο που το σκέφτηκα 🤣
Άστο Γιώργο, δεν είναι για εμένα ...

Status
Not open for further replies.
Back