Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγω παιδια εχω λυσει κοντάκια και πάπιες και τα σημεια που ειναι εσωτερικά γυμνα τα εχω βερνικώσει 2-3 χερια και το λαδι αν φτασει δεν μπορεί να ποτίσει και ειμαι πιο ησυχος. Μεχρι στιγμης δεν θυμαμαι αν εχω δει ξύλα να ειναι βαμμενα εσωτερικά. Η οικονομία των εργοστασιων φτανει και στις σταγονες βερνικιου. Το εχει πει κ ο Κυπριδημος αυτο.

Εγω παιδια εχω λυσει κοντάκια και πάπιες και τα σημεια που ειναι εσωτερικά γυμνα τα εχω βερνικώσει 2-3 χερια και το λαδι αν φτασει δεν μπορεί να ποτίσει και ειμαι πιο ησυχος. Μεχρι στιγμης δεν θυμαμαι αν εχω δει ξύλα να ειναι βαμμενα εσωτερικά. Η οικονομία των εργοστασιων φτανει και στις σταγονες βερνικιου. Το εχει πει κ ο Κυπριδημος αυτο.

καλή πατέντα. αν το κάνω εσωτερικά στην πάπια θα καθαρίζει ποιο εύκολα και η κάπνα που αφήνουν τα αέρια ?

Εγω θα έπαιρνα βερνίκι θαλάσσης. Δύο χέρια αραιωμένα 30% για βαθύ πότισμα και τελικό χέρι ότι αραίωση συνιστά το κουτί συνήθως 10%.

να την αγριεψω με κανα σφουγγάρι εσωτερικά την παπια για να τραβάει ή δεν χρειάζεται?

τι βερνίκι να πάρω Γιάννη ? θέλει καμία ειδική προεργασία ?
IMG_20230302_000147.jpg
Κάνε ένα ελαφρύ γυαλοχαρτισμα,καθάρισε την σκόνη και πέρασε το με ένα σφουγγάρι ποτισμένο από το υλικό.
Αν δεν βολευεσαι με το γυαλοχαρτο,κάνε το με το σκληρό από σφουγγαράκι σκοτς μπραιτ.
Το προιον αυτό είναι γομαλακα στην ουσία,στεγνώνει άμεσα και μπορείς να εφαρμόσεις χέρια κατά το δοκούν.
Πρόσεχε τις μεταλλικές επιφάνειες,κάνει φιλμ.

View attachment 67776
Κάνε ένα ελαφρύ γυαλοχαρτισμα,καθάρισε την σκόνη και πέρασε το με ένα σφουγγάρι ποτισμένο από το υλικό.
Αν δεν βολευεσαι με το γυαλοχαρτο,κάνε το με το σκληρό από σφουγγαράκι σκοτς μπραιτ.
Το προιον αυτό είναι γομαλακα στην ουσία,στεγνώνει άμεσα και μπορείς να εφαρμόσεις χέρια κατά το δοκούν.
Πρόσεχε τις μεταλλικές επιφάνειες,κάνει φιλμ.

σε ευχαριστώ Γιάννη. το παράγγειλα ήδη

12:20 την νύχτα παραγγέλνω βερνίκια.... μέχρι να ξανά ανοίξει το κυνήγι θα δαγκωνω του τοίχους
Σιγά που θα δαγκώνεις τους τοιχους!
Θα λύνεις ανά 3 μέρες την αμερικανα....
Θα τρως άλλες 4 για να την μονταρεις..
Θα παραγγείλεις 2-3 μαχαιρακια(όχι όλα μαζί),θα τα περιμένεις 4-5 μέρες...
Το ίδιο με τίποτα άρβυλα,παντελόνια,κάλτσες,εσώρουχα παραλλαγής...
Κάνα φυσιγγακι...
Νερό θα περάσει ο καιρός!🙂
Το πολύ πολύ να φτιάξεις ένα δωμάτιο σαν έκθεση κυνηγιού!

Σιγά που θα δαγκώνεις τους τοιχους!
Θα λύνεις ανά 3 μέρες την αμερικανα....
Θα τρως άλλες 4 για να την μονταρεις..
Θα παραγγείλεις 2-3 μαχαιρακια(όχι όλα μαζί),θα τα περιμένεις 4-5 μέρες...
Το ίδιο με τίποτα άρβυλα,παντελόνια,κάλτσες,εσώρουχα παραλλαγής...
Κάνα φυσιγγακι...
Νερό θα περάσει ο καιρός!🙂
Το πολύ πολύ να φτιάξεις ένα δωμάτιο σαν έκθεση κυνηγιού!

πριν δύο χρόνια έφτιαξα σε ξυλουργό ντουλάπα για τα είδη κυνηγίου με 8 ράφια μέσα. Τα χώρεσε όλα εκτός από τα είδη καθαρισμού, το οπλοκιβωτιο και τα εργαλεία μου ( για αυτά έχω δεύτερη ντουλαπα) 🤣 🤣🤣

Παλαιότερα είχε παρουσιασει ο Κυπριδημος στο " Εθνος κυνήγι" ένα ποζε(δεν θυμάμαι μάρκα) που το κοντακι στο σημείο που κάθεται το πελμα ήταν βαμμενο από το εργοστάσιο με πορτοκαλι χρώμα μάλλον μίνιο για συντήρηση κ προστασια από την υγρασία...

12:20 την νύχτα παραγγέλνω βερνίκια.... μέχρι να ξανά ανοίξει το κυνήγι θα δαγκωνω του τοίχους 🤣 🤣🤣 @ΓΙΑΝΝΗΣ.

View attachment 67777
Αν έχεις μυαλο κάνε επάγγελμα τον καθαρισμό όπλων...
Μέσα σε μια ώρα θα σου φέρουν μια ντουζίνα στην καφετέρια.. .yel.

Αγορά μεταχειρισμενου απο τον Σταμ=εγγυηση!!!
(Οι καφέδες σου δεν ξέρω τι λένε).. .yelling.

Παλαιότερα είχε παρουσιασει ο Κυπριδημος στο " Εθνος κυνήγι" ένα ποζε(δεν θυμάμαι μάρκα) που το κοντακι στο σημείο που κάθεται το πελμα ήταν βαμμενο από το εργοστάσιο με πορτοκαλι χρώμα μάλλον μίνιο για συντήρηση κ προστασια από την υγρασία...

Αν έχεις μυαλο κάνε επάγγελμα τον καθαρισμό όπλων...
Μέσα σε μια ώρα θα σου φέρουν μια ντουζίνα στην καφετέρια.. .yel.

Αγορά μεταχειρισμενου απο τον Σταμ=εγγυηση!!!
(Οι καφέδες σου δεν ξέρω τι λένε).. .yelling.
Μινιο ήταν και θυμήθηκα ότι στην Ολλανδία τα ξύλα στις σκεπές κάτω από τα κεραμίδια τα βάφουν επίσης με Μινιο.

Status
Not open for further replies.
Back