Τι είναι το σωληνάκι?Εγώ στην Rem τις "καθάριζα" με οδοντογλυφίδα μετά την προβατίνα.
Ή με το πλαστικό καβλιτζέκι (σωληνάκι) που έχουν τα σπρέυ καθαρισμού.
Ο Γιαννάκης συμπεριφέρεται με βελουδένιο χάδι στις οπές φιλε Σταμάτη
Τι είναι το σωληνάκι?
Ποτέ δεν τις βρήκα βουλωμένες ... ή η Rem είναι κορυφή ή εγώ δεν έριχνα πολλά φυσίγγια
Η rem στο μάνιουαλ νομίζω γράφει να βάζεις τρυπανάκι και λέει και τη διάσταση (σε imperial system).Εγώ στην Rem τις "καθάριζα" με οδοντογλυφίδα μετά την προβατίνα.
Ή με το πλαστικό καβλιτζέκι (σωληνάκι) που έχουν τα σπρέυ καθαρισμού.
Χώνεις διάφορα και ότι χωράει το χρησιμοποιείςΗ rem στο μάνιουαλ νομίζω γράφει να βάζεις τρυπανάκι και λέει και τη διάσταση (σε imperial system).
Δεν τις θυμάμαι ... πάντως οδοντογλυφίδα και αυτά τα ακροφύσια τα είχα χρησιμοποιήσει.Μήπως είναι μεγάλες και δεν βουλώνουν εύκολα?
Παιδιά σας χαίρομαι πολύ και εγώ έχω λιγάκι λόξα, αλλά την επόμενη φορά που θα πάθει εμπλοκή η Franchi του αρχηγού και θα βγάλει την σκανδαλοθήκη για να την φυσήξει πρωί πρωί στο βενζινάδικο, πριν το κυνήγι, θα την τραβήξω μια φωτό και θα καραφλιάσετε όλοι.
Μιλάμε αντέχουν πολύ βρώμα τα εργαλεία.
Δεν τις θυμάμαι ... πάντως οδοντογλυφίδα και αυτά τα ακροφύσια τα είχα χρησιμοποιήσει.
Δεν έμπαιναν οριακά αλλά πολύ μπουργάνα.
Αν ήταν βουλωμένη θα ξεβούλωνε πάντως.
Ποτέ δεν βρήκα κάποια βουλωμένη .. κοιτούσα και μέσα στην κάνη αν έβγαινε πράμα και δεν είδα τίποτα σοβαρό.
Του αρχηγού είναι έτσι μετά από 6bar αέρα ...View attachment 71662
Την έκανα μεγέθυνση για να φαίνεται. Δες εδώ μπίχλα. Και μόνο που την έπιασα λερωθηκα. Από την 302 του πατέρα μου ειναι.
Εγια μια ημέρα παραπάνω, δε χάλασε κ ο κόσμοςΑυτό το κάνουν οι επιμελείς.
Οι υπόλοιποι, τους ίδιους μήνες αλλά σε δίσεκτα έτη...
Η ποιότητα του όπλου (391) υποδειγματικη γιαυτό και η αντοχή του στη λέρα!Το serial καθαρισμος beretta, έλαβε τέλος σήμερα ( επιτέλους) όχι από μένα φυσικά, ...να ναι καλά ο @jnp που είχε την διάθεση και τα εργαλεία να το κάνει, το όπλο μετά από 20 χρόνια πρώτη φορά καθαριστηκε σε σημεια που δεν ειχε καθαριστει ποτε και είναι σαν καινούργιο, όλα τα ανοξείδωτα μέρη ξαναλαμπουν και δεν έχει ίχνος βρωμιας πουθενά.
Ένα σπρει χάλασε ο άνθρωπος για να ξεμπαρουτιασει σκανδαλες ,αποθήκες κτλ λιγο ζόρι ήταν να λυθεί ο θαλαμος που μπαίνει το πιστόνι κάτω από την κάννη ,στην βαλβίδα διαφυγής αερίων, επειδή τα σπειρωματα δεν λασκάραν εύκολα.
Η εφαρμογή της σκανδάλης πολύ σφιχτή είχε αρκετή πυρίτιδα, αλλά για να είμαι ειλικρινής, επειδή ξέρω τι φυσιγγια έχει ρίξει το όπλο,περίμενα να βρω περισσότερη.
Όσο βρομιάρες πάντως και αν είναι, με ένα στοιχειώδες καθάρισμα συνεχίζουν και λειτουργούν απροβληματιστα
Η επανιελα, όλα τα λεφτά, επιφυλακτική στην αρχή, όπως πρέπει δλδ και μετά έξω καρδιά, δώσε της χάδια και πάρτης την ψυχή...και η κοκερίνα πανέμορφη και πολύ καλή....ναι καλά να είμαστε και το καφεδάκι στο σκοπευτήριο είναι σίγουρο!Η ποιότητα του όπλου (391) υποδειγματικη γιαυτό και η αντοχή του στη λέρα!
Πλάκα είχε...
Έχω κακοσυνηθισει με τα δικά μου που μόλις αισθανθούν ένα κομματάκι ακαυστης μπαρουτης μέσα τους, βγάζουνε μπιμπικια και ανεβάζουν πυρετό.
Η βαλβίδα αερίων στις 391 σπαστική, θελει μέγγενη να κρατάς την κάννη για να την ξεβιδωσεις. Καλό είναι να γίνεται από οπλουργο για να αποφύγουμε γρατζουνιές κλπ.
Οι βόλτες του τσοκ λίγο χαλαρές, βάλαμε γρασσο permatex antiseize και σφιχτηκε με το κλειδί όπως πρέπει.
Ο Φάνης την καταβρηκε με την επανιελ μου που βρήκε θύμα για χάδια!Καφέ δεν ήπιαμε, μάλλον στο σκοπευτήριο.