Αφού με φωτογραφικές αποδείξεις πλέον είσαι μέλος των κρυφο(φανερο)λαδιαριδων, οπαδός και συνοδοιπόρος του Σταμάτη και λοιπης κλίκας...πως μας το παίζεις κουλ με αναχρονιστικα βίντεο του Μπάμπη; Άσε που φοράει στο βίντεο τα καταπτυστα σήματα της Browning κλπ, ενώ τώρα είναι μοντελάκι με τα ρούχα και όπλα της Beretta.Εγω θα σταθω εκεί κ θα προσθεσω κ ενα....κομματι ατσαλομαλλο...
Δεν χρειάζονται ακριβά υλικά για τον καθαρισμό....
Και νερό να ρίξεις στην κάννη(που λέει ο λόγος) αυτή θα καθαρίσει.....
Εκει όμως που θα επιμείνω κ θα το ξαναπω για την εξωτερική προστασια των μετάλλων χρειαζεται να επιλέγουμε το καλυτερο κ ειδικά αν βρισκόμαστε σε τόπους με υγρασια όπως νησιά κλπ....
Διάφορες αναμιξεις υλικών που προτεινονται δεν τις εχω κανει κ ουτε πρόκειται...
Εδώ είναι ότι διαθετω(μαζί με το wd 40 που..απουσιάζει) για καθαρισμό, λιπανση, συντήρηση....
Ποιο είναι το καλυτερο για τον καθαρισμό??
Ειλικρινά ουτε ξέρω.......
Αυτό που ξερω είναι πως το ιταλικο κ οικονομικό TFC κάνει άψογα την δουλειά του......
Ξαναλέω πως όλο το παν ειναι οι βούρτσες κλπ..
Και το καλυτερο καθαριστικό να έχουμε αν χρησιμοποιουμε ακατάλληλα μεσα η μόνο πανια κ χαρτοπετσέτες δεν θα κάνουμε δουλειά.....
View attachment 84427
Εσύ φίλε μου χρησιμοποιώντας από όλα αυτά μόνο το Hoppes 9 εσωτερικά και το Singer εξωτερικά θα εξοικονομουσες χρήματα ώστε κάθε 10 χρόνια να παίρνεις ένα καινούργιο δίκαννο Baikal ή 10 κασόνια φυσίγγια!