.violin.
Γνωμες χωρις γνωση .Καλο ειναι να μην λεγονται ..violin.
Για κανε μια μεταφραση ρε μεγαλε να καταλαβω τι εννοεις για να σου απαντησω καταλληλα.
Η γνώμη είναι σαν τις ass-holes. Όλοι έχουμε από μία. Από τη στιγμή που δεν προσβάλλεται ο συνομιλητής είναι θεμιτό να λέει ο καθένας τη γνώμη του. Γι' αυτό υπάρχουν τα φόρα. Εν προκειμένω η δική σας γνώμη αφήνει προσβλητικό υπονοούμενο...
.xm.Ονοματα δεν λεμε,οικογενειες δεν θιγουμε.Μπορει να καιροφυλακτει η Δικαιοσυνη??.xm.
ΚΥΡΙΕ::DrV.
Διαβάζω μερικα σχολια και παίρνω αναποδες. Εδω πανω κατι τζάμπα μαγκες που τα μασανε τους πνιγουμε στον νεροχυτη να μην χαλασει η ρατσα.
Ρατσα, νεροχυτης, 3 poulakia καθονταν. Πιστεύω να εγινα κατανοητος.violin.
Οι Μαγγιες και το υφακι αλλου.
Χρήστο δεν το γνωρίζω αν είναι ίδια εταιρία αλλά σαν βούρτσες είναι ίδιες .. πάρε την ποιο φθηνή από τις δυο !!Χρήστο, Ευθύμη σας ευχαριστώ.
Όσον αφορά για την ορειχάλκινη βούρτσα, γνωρίζει κάποιος αν η Bisley είναι η ίδια εταιρία με την Parker;
Χρήστο, Ευθύμη σας ευχαριστώ.
Όσον αφορά για την ορειχάλκινη βούρτσα, γνωρίζει κάποιος αν η Bisley είναι η ίδια εταιρία με την Parker;
Μου κάνει εντύπωση που στο airgunshop το link που έβγαζε τη βούρτσα της φωτό που είχα αγοράσει παλιότερα για τον Παύλο https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Καθαρισμός.211/page-18#post-84051, τώρα βγάζει αυτή τη βούρτσα https://airgunshop.gr/12.-peripoiis...sa-katharismou-kannis-12ga-oreihalkini-triha/Χρήστο δεν το γνωρίζω αν είναι ίδια εταιρία αλλά σαν βούρτσες είναι ίδιες .. πάρε την ποιο φθηνή από τις δυο !!
Κύριε Θάνο επειδή ο τρόπος που γράφετε δεν είναι κατανοητός από πολλά μέλη καλό θα ήταν τουλάχιστον να είστε πιο ξεκάθαρος όταν προσβάλλεται κάποιο μέλος μας. Από τα γραφόμενα σας εγώ κατάλαβα ότι είπατε πως όποιος δεν έχει γνώσεις να μην μιλάει. Επομένως σας ζητάω στο εξής να σέβεστε παραπάνω τους φίλους του φόρουμ. Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές σε αυτόν τον χώρο. Δεν θα ήθελα να ξαναμπεί στην διαδικασία να σας παρατηρήσει κάποιο μέλος της διαχείρισης. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση.
Όλα τα διασποράς με ελικοειδη διασπορεα χωρίς προσταυευτικα πτερύγια αφήνουν πολλές μολυβδωσεις στην καννη... Δεν είναι κάτι κακό αυτό, είναι το τίμημα της λίγο μεγαλύτερης διασποράς που δίνουν... Τριψιμο με ατσαλομαλλο...
Έτσι ακριβώς ... Γι' αυτό κι εγώ αποφεύγω οποιοδήποτε διασποράς, εκτός από αυτά που έχουν διασπορέα Gualandi ... (Όπως και τα μαλλινόταπα και μισόταπα).Όλα τα διασποράς με ελικοειδη διασπορεα χωρίς προσταυευτικα πτερύγια αφήνουν πολλές μολυβδωσεις στην καννη... Δεν είναι κάτι κακό αυτό, είναι το τίμημα της λίγο μεγαλύτερης διασποράς που δίνουν... Τριψιμο με ατσαλομαλλο...
ΤεμπέληΈτσι ακριβώς ... Γι' αυτό κι εγώ αποφεύγω οποιοδήποτε διασποράς, εκτός από αυτά που έχουν διασπορέα Gualandi ... (Όπως και τα μαλλινόταπα και μισόταπα).
Προσωπικά προτιμώ λίγο πιο μαζεμένη τουφεκιά (παρόλο που δεν είμαι και τόσο "κεντροτουφεκάω"), από το να χρειαστεί να τρίβω ... και να τρίβω ... και να τρίβω !!!! ... Πείτε με τεμπέλη ...
Άρη ατσαλόμαλλο γύρω από την χάλκινη βούρτσα αρκεί ?? Η θέλει και δράπανο ??Όλα τα διασποράς με ελικοειδη διασπορεα χωρίς προσταυευτικα πτερύγια αφήνουν πολλές μολυβδωσεις στην καννη... Δεν είναι κάτι κακό αυτό, είναι το τίμημα της λίγο μεγαλύτερης διασποράς που δίνουν... Τριψιμο με ατσαλομαλλο...
Θα μας τρελανεις ρε ανθρωπε του θεου?ποια δισφημιση?Την αγωγη δυσφημισης,Περι Αστικων αδικηματων,κεφ 148:
Για παλαβους μας περνας?Ειναι κατανοητο αυτο διευκρινησα
περισσοτερο να προφυλαξο τον ανωτερο για την γνωμη του στην εταιρια,ΚΟΥ..........Ος Κ.Λ.Π.
ΠΑΜΕ ΠΑΜΕ ΧΑ ΧΑ ΧΑ.πάμε παρακάτω....
Το ξαναλεω για τελευταία φορα για να καταλαβεις κ εσυ κ ολοι οσοι δεν καταλαβαν..Θα μας τρελανεις ρε ανθρωπε του θεου?ποια δισφημιση?
Επειδη ειπα οτι ενα φυσιγγι αφηνει περισσοτερα καταλοιπα απο καποιο αλλο??
Για παλαβους μας περνας?
Εγω αυτο που είδα ειναι πολυ δοση ειρωνιας κ τιποτα αλλο.
ΠΑΜΕ ΠΑΜΕ ΧΑ ΧΑ ΧΑ.
Πεστα για να μην αναφερονται επωνυμα.ολα του Κου........ου εχουν μαυριλα και ραβδωσεις.
Μενιο εγω δεν ειμαι λεπτολογος στο καθαρισμα να σου πω την αληθεια... Αλλα δεν ριχνω κ πολλα διασπορας...Άρη ατσαλόμαλλο γύρω από την χάλκινη βούρτσα αρκεί ?? Η θέλει και δράπανο ??