απο τετειους Αλεξ υπαρχουν αρκαιτοιΝα συμπληρωσω οτι ο τυπος που την ειχε την ειχε καθαρισει μια φορα στα δυο χρονια που την κυνηγησε![]()
απο τετειους Αλεξ υπαρχουν αρκαιτοιΝα συμπληρωσω οτι ο τυπος που την ειχε την ειχε καθαρισει μια φορα στα δυο χρονια που την κυνηγησε![]()
Σε καταστηματα με χρωματα σιδερικα κοκκινομπορντω συσκευασιαΤην glanol που την βρισκεις;
Την flitz την βρισκω μονο με παραγγελια κ την απορριπτω λογω των μεταφορικων κ τελικης τιμης
Το brasso το ειδα προχθες στον Σκλαβενιτη κ εχε 3,5-4 ευρω σε μικρη συσκευασια
Μάριε, λίγη flitz, βουρτσα bisley, καθόλου κόπος!Για πες... Για πες...
Μανώλη .. τώρα βρήκα κάποιες εφαρμογές της glanol που εχω κάνει ..#522 ,#515Την glanol που την βρισκεις;
Την flitz την βρισκω μονο με παραγγελια κ την απορριπτω λογω των μεταφορικων κ τελικης τιμης
Το brasso το ειδα προχθες στον Σκλαβενιτη κ εχε 3,5-4 ευρω σε μικρη συσκευασια
Σ' ευχαριστω πολυ για τον κοπο σου, να 'σαι καλα.shake.Μανώλη .. τώρα βρήκα κάποιες εφαρμογές της glanol που εχω κάνει ..#522 ,#515
αν πατήσεις την λέξη "glanol" στην αναζήτηση του φόρουμ θα δεισ πολλές περιπτώσεις που εχει χρησιμοποιηθεί ..
δεν λέω οτι εναι η καλύτερη κρέμα αλλα για τα λεφτά της και για την δουλειά που την θες είναι τέλεια . δεν θεσ κάτι ακριβότερο !
Ειχα παρει πριν απο χρονια 1 σακκουλακι συρματακια ,απο ειδη καπνιστου,που καθαριζουν τα τσιμπουκιαΥπάρχει κανένας εύκολος τρόπος για τον καθαρισμό των τρυπών στην κάννη για τα αέρια στην 303 μου; Γενικώς κάθε πότε πρέπει να καθαρίζονται αυτές;
Συρματακια καθαρισμου πιπας καπνου κτυπα και θα βγει ντροπαλε μου φιλεΑν και ντρέπομαι να γκουγκλάρω "σύρμα για τσιμπούκι" θα το ψάξω Μάκη!!Ευχαριστώ!
ΚαλοοοοοΕίχα πάρει από την brownells 3 ειδικά βουρτσακια που μπροστα έχουν ατσάλινα τριχακια και πίσω μια στρογγυλή θηλιά που το περιστρεφεις Αφού το βάλεις μέσα στην οπή. Πολύ καλές και πάμφθηνες.https://www.brownells.co.uk/SHOTGUN...-Dozen-BROWNELLS-Universal-Shotguns-084454112
Βέβαια εγώ τις είχα πάρει πολύ πιο φθηνά τότε μαζί με άλλα πράγματα γιατί οι παραγγελίες από Αμερική ήταν πιο εύκολες.Καλοοοοο![]()
Αν και ντρέπομαι να γκουγκλάρω "σύρμα για τσιμπούκι" θα το ψάξω Μάκη!!Ευχαριστώ!
Πες μας σε παρακαλώ Βασίλη πως θα τα ζητήσεις ;Κοκκίνησα αλλά τα βρήκα Μάκη! Θα πάω να τα πάρω αύριο!
"Γεια σας.. Ένας φίλος μου από το χωριό -δεν τον ξέρετε- με έστειλε να πάρω συρματάκια για τσιμπούκια." είναι καλά ή θα με διώξουν;Πες μας σε παρακαλώ Βασίλη πως θα τα ζητήσεις ;
Για κάποιο περίεργο βίτσιο μοιάζει η διατύπωση ...Ε ρε και να είναι πωλήτρια"Γεια σας.. Ένας φίλος μου από το χωριό -δεν τον ξέρετε- με έστειλε να πάρω συρματάκια για τσιμπούκια." είναι καλά ή θα με διώξουν;
Άστο άστο παρήγγειλε τα από brownells"Γεια σας.. Ένας φίλος μου από το χωριό -δεν τον ξέρετε- με έστειλε να πάρω συρματάκια για τσιμπούκια." είναι καλά ή θα με διώξουν;