D
DrV
Μάγκες πάντως εγώ κάτι τσοκ που ήθελα να φέρω από brownells δεν με άφηνε να κάνω παραγγελία για Ελλάδα...
Βεβαιως και κανειΤελικά αυτό κάνει για χρωμιωμένη κάννες η όχι; Από ότι διαβάζω λέει ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.
χωράνε άνετα ΓιώργοΚαλά κατάλαβα τότε.
Όσο για τα καθαριστικά πίπας αυτά εδώ λέτε
Η αυτά
Χωράνε στις οπές αυτά;
το γερμανικό στέλνει κανονικά .. σε ευρωπαϊκές τιμές πάντα ! www.brownells-deutschland.deΜάγκες πάντως εγώ κάτι τσοκ που ήθελα να φέρω από brownells δεν με άφηνε να κάνω παραγγελία για Ελλάδα...
Χρήστο με μεταφορικά και τελωνεία τι παίζει;το γερμανικό στέλνει κανονικά .. σε ευρωπαϊκές τιμές πάντα ! www.brownells-deutschland.de
Χρήστο με μεταφορικά και τελωνεία τι παίζει;
ακριβός όπως στα λέι ο Γιώργος Βασίλη .. στα στέλνει με ups . τελωνείο μεσα στην ευρωπαϊκή ένωση δεν υπάρχει .Μεταφορικά πρέπει να είναι γύρω στα 12€ τελωνείο δεν εχει
Το gun oil της napier που ακριβως το χρησιμοποιεις;
Το gun oil της napier που ακριβως το χρησιμοποιεις;
Ποσο καιρο;εισαι ευχαριστημενος;
Αυτοι οι καριόληδες απ τα χωριά ,όλο περίεργα πράματα ζητάνε ....."Γεια σας.. Ένας φίλος μου από το χωριό -δεν τον ξέρετε- με έστειλε να πάρω συρματάκια για τσιμπούκια." είναι καλά ή θα με διώξουν;
Ευχαριστω πολυΤο χρησιμοποιώ 2 χρόνια. Για καθαρισμό και λίπανση. Εξαιρετικό προϊόν. Δύσκολα θα το αλλάξω με κάτι άλλο
Ο καλκατζακος τον πουλάει δεν τον έχει περασμένο στη σελίδα.καλησπερα τον ανταπτορα από ιταλικό σε αγγλικό σπειρωμα σε πια σελιδα ειναι