Δεν κάνει καλό το WD40
Δεν κάνει καλό το WD40
Συντοπίτη περίμενε πρώτα να δούμε αν θα το ανοίξουνε και αν δεν έχουμε περικοπές στις ημερομηνίες γιατί κυνήγι όπως το ξέραμε νομίζω ότι πρέπει να το ξεχάσουμε με αυτουςΤου χρόνου θα μείνει φυλαγμένο.
Δεν θα βγάλω άδεια.
Έχω στραβώσει άσχημα.
Ισχύει Δυστηχως και αυτό που λες.Συντοπίτη περίμενε πρώτα να δούμε αν θα το ανοίξουνε και αν δεν έχουμε περικοπές στις ημερομηνίες γιατί κυνήγι όπως το ξέραμε νομίζω ότι πρέπει να το ξεχάσουμε με αυτους
Συνάδελφε μου το αναλύεις λίγο αν θέλεις;Δεν κάνει καλό το WD40
Χαλάλι...... Χαμένα δεν θα πάνε......
Δέν πειράζει
Το βουρτσακι της napier το έχω,υπόψιν πρέπει να πάρεις και την βέργα του,έχει εγγλέζικο σπείρωμα..
Χαλάλι...... Χαμένα δεν θα πάνε......
Τα εργαλεία κάτω που χρησιμεύουν?
Στην οδοντιατρική?
Δέν πειράζει
Θα σου μείνουν
Ωραία πραγματάκια πήρες.
Το βουρτσακι της napier το έχω,υπόψιν πρέπει να πάρεις και την βέργα του,έχει εγγλέζικο σπείρωμα..
Κατά τα άλλα είναι κορυφή...
την ιδια σχεδον απορια εχω και γω, την κάννη ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ μπορουμε να την γυαλίσουμε με αλοιφη οπως το brasso η κατι αναλογο τελος πάντων ? αν οχι με τι? μονο λαδάκι?καλησπερα σας. γνωριζει καποιος αν το braso ειναι ασφαλες για συνθετικα μερη οπλου? αν σε περιπτωση σταξει η ακουμπησει απο το εξωτερικο μερος της καννης.
επισης η granol πως εφαρμοζεται? μιλαω παντα για καθαρισμο, γυαλισμα αχρωμιωτης καννης
Εγω παιδες χρησιμοποιω brasso εσωτερικα στις καννες, στο πιστονι και στο ποτηρι των αεριων......αποκλειστικα εσωτερικα των καννων ......βαζω brasso σε ενα πανακι.....το περναω στην καννη και μετα με μπρουτζινο ή υφασματινο βουρτσακι.....οσες φορες χρειαστει να γινει καθρεφτης.....με την χρηση θα παρατηρησετε οτι τις επομενες φορες οι καννες κλπ θα καθαριζονται πιο ευκολα.....την ιδια σχεδον απορια εχω και γω, την κάννη ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ μπορουμε να την γυαλίσουμε με αλοιφη οπως το brasso η κατι αναλογο τελος πάντων ? αν οχι με τι? μονο λαδάκι?
Αμε κανει θαυματαΣτην κάννη εσωτερικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το καθαριστικό του στρατού αυτό που μυρίζει πετρέλαιο με λάδι?
Στη νεκρη περιοδο καθε 15 ημερες καθαρισμα κ λαδωμα εξωτερικα.
Τυλιγω γυρω της χαρτοπετσέτα η λεπτα πανακια κ καθαριζω στην τελικη φαση την καννη. Χρησιμευει κ οπως ειναι με λιγο λαδι για λιγοτερο λερωμενες- μολυβδωμενες καννες.ποια η χρησιμοτητα της τριχινης πλαστικης?