Τί ΠΜ βρε φίλε, πες το εδώ, μπορεί να βοηθήσεις και άλλους...Σου Έχω στείλει ΠΜ
Τί ΠΜ βρε φίλε, πες το εδώ, μπορεί να βοηθήσεις και άλλους...Σου Έχω στείλει ΠΜ
Αυτο δεν ακουστηκε καλαΜεσα σε βενζίνη την βάζω για λιγη ώρα και μετά πινελάκι και αέρα από σπρέι.
Και μετα της βάζω μαρμελάδαΑυτο δεν ακουστηκε καλα
Βαλε φωτο και το υπολοιπο, maxus;View attachment 31063View attachment 31064
Μην ρίξω 30 μονοβολα σε ένα μισάωρο εκεί να καθαρίσω κάννη, πιστόνια κτλ
Σκληρή οδοντόβουτσα και λάδι ή βενζίνη ;;;;Παλικάρια τα φώτα σας. Είχα βάλει γράσο σε ένα τσοκ γιατί ξεβίδωνε και κάποια στιγμή που ήθελα να το αλλάξω επειδή δεν είχα τη θήκη του μαζί το έριξα χύμα μέσα στην τσάντα μου και γέμισε βρωμιές που δεν βγαίνουν εύκολα. Από το ψάρεμα χρησιμοποιώ ζιπέλαιο για να βγάλω το γράσο από τα μεταλικά μέρη. Αναρωτιέμαι αν είναι ασφαλές να το κάνω και στα τσοκ ή αν υπάρχει καλύτερος τρόπος;
Με οδοντόβουρτσα και λάδι δεν έκανα δουλειά, το προσπάθησα. Χρειάζεται κάτι πιο δραστικό. Βενζίνη δεν έχω, θα δοκιμάσω με ασετόν και ζιπέλαιο που τα έχω εύκαιρα...Σκληρή οδοντόβουτσα και λάδι ή βενζίνη ;;;;
Άστο να φουσκώσει μέσα σε βενζίνη αν είναι τόσο επίμονη η βρωμιά.
Αν δεν εχεις τπτ σαπουναδα με υγρο πιατων κ τριψιμο με ενα μαλακο σφουγγαρι, καλο ξεπλυμα /στεγνωμα κ μετα λαδιΜε οδοντόβουρτσα και λάδι δεν έκανα δουλειά, το προσπάθησα. Χρειάζεται κάτι πιο δραστικό. Βενζίνη δεν έχω, θα δοκιμάσω με ασετόν και ζιπέλαιο που τα έχω εύκαιρα...
Σε ευχαριστώ Στέλιο, θα το δοκιμάσω σήμερα κιόλας!Αν δεν εχεις τπτ σαπουναδα με υγρο πιατων κ τριψιμο με ενα μαλακο σφουγγαρι, καλο ξεπλυμα /στεγνωμα κ μετα λαδι
Αμα δεν εχει πολλα κινητα μερη ρε παιδι μου δεν εχει γλύκα. Εν τω μεταξυ ουτε στο κυνηγι παω πια με τη μπενελλο γιατι μου την εχει σπασει ρε φιλε.View attachment 32465
Ούτε πιστόνια ούτε καπνες ούτε μουτζουρες. Καθαρίζεις την κάννη και έτοιμο. Όπλο είναι αυτό ? Σκέτη αηδία
Αμα δεν εχει πολλα κινητα μερη ρε παιδι μου δεν εχει γλύκα. Εν τω μεταξυ ουτε στο κυνηγι παω πια με τη μπενελλο γιατι μου την εχει σπασει ρε φιλε.
26 χρονια το γαμημενο δεν εχει βγαλει μια ζημια....
Μισες δουλειες, λυσε και το κλειστρο ντε να δουμε τα ελατηριακια!!!View attachment 32465
Ούτε πιστόνια ούτε καπνες ούτε μουτζουρες. Καθαρίζεις την κάννη και έτοιμο. Όπλο είναι αυτό ? Σκέτη αηδία
Γεια σου Σταμάτη, πρώτος πρώτος αύριο φώτο με τον αυτιά.View attachment 32465