Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Της bisley οι τρίχες στραβώνουν μετά από πολλές χρήσεις ?
Ναι κάποτε θα στραβωσουν αλλά η δουλειά γίνεται...
Είναι αρκετά πυκνη κ αυτο βοηθαει....
Ενώ στις άλλες μπρουτζινες που είναι αραιές οι τρίχες καθονται κάτω μετά απο κάποιες χρήσεις κ πανε για πεταμα...
Στον καθαρισμό πως τα πάει ?
Σε βουρτσες καθαρισμου δεν έχει τύχει να βρω κάτι καλυτερο η δεν υπάρχει.....

Ναι κάποτε θα στραβωσουν αλλά η δουλειά γίνεται...
Είναι αρκετά πυκνη κ αυτο βοηθαει....
Ενώ στις άλλες μπρουτζινες που είναι αραιές οι τρίχες καθονται κάτω μετά απο κάποιες χρήσεις κ πανε για πεταμα...

Σε βουρτσες καθαρισμου δεν έχει τύχει να βρω κάτι καλυτερο η δεν υπάρχει.....
Αυτή είναι ;;; (Σε 12ga φυσικά)

Screenshot_2021-11-08-22-04-56-744_org.mozilla.firefox~2.jpg

Από τα 20 ευρώ της Napier καλύτερη φαίνεται :) :)

Βρε ελικοειδής σκληρή και δώστε πόνο.
Screenshot_2021-11-08-22-09-27-177_org.mozilla.firefox~2.jpg

Last edited:
Να η Napier.
Περίμενα περισσότερα από αυτή.
Ειναι και πανάκριβη.
Ίδιες φαίνονται εξωτερικά πάντως.
Αν έχει σκληρότερη τρίχα η bisley ίσως να είναι καλύτερη στο καθάρισμα αλλά να χρειάζεται συχνότερα αλλαγή.
IMG_20211108_221427.jpg

ps
Ούτε ο Άρης δεν εγκρίνει (ο σκυλάκος) :)

Η ελικοειδής σκληρή είναι σκυλί, δεν χαλάει ποτέ, είναι φθηνή και κάνει δουλειά .
Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια ...

Τι να σου πω.. Δεν έχω γνώμη για την napier...
Παρότι φαίνονται ίδιες...μαλλον θα έχουν διαφορετική σκληρότητα τριχας..

Ναι βέβαια, και η ελικοειδης κάνει καλη δουλειά, αλλά εμένα αυτή μου αρέσει καλυτερα γιατί θεωρώ ότι βρίσκει παντού
σε όλο το μήκος της καννης κ περναει σφιχτά....

Last edited:
Φαινονται σε κάποια σημεία κάποιες αραιωσεις στην τρίχα γιατί έχουν τσακισει προς τα μέσα..
Έχει δει κ σκληρή χρήση γιατί την περναω κ στο δίκαννο με 18,2 αυλό κ εκει έχει λίγο περισσοτερο ζόρι από την καννη της mossberg....
Ααααν ποτε αχρηστευτει, παλι την ίδια θα παω...
Τα λεφτά της μου τα έχει βγάλει με το παραπανω.....
IMG_20211109_101237.jpg
IMG_20211109_101101.jpg

Ψυκτικός χαλκοσωλήνας ευθύγραμμος σκληρός 3/8 και ο 1/2 με παξιμάδι μπροστά κολλημένο με σκληρή ασημοκόλληση.
Η καβίλια πήρα την ιδέα από τον @Pavlos από παλαιότερη ανάρτησή του.
Με την χοντρή χαλκοσωλήνα χωρίς εξάρτημα σπρώχνω το χαρτί κουζίνας στουμπωμένο μες την κάννη μέχρι να βγεί καθαρό αφου έχει προηγηθεί καλό καθάρισμα με τις βούρτσες κ μετά λιγο λαδάκι.

Ψυκτικός χαλκοσωλήνας ευθύγραμμος σκληρός 3/8 και ο 1/2 με παξιμάδι μπροστά κολλημένο με σκληρή ασημοκόλληση.
Με την χοντρή χαλκοσωλήνα χωρίς εξάρτημα σπρώχνω το χαρτί κουζίνας στουμπωμένο μες την κάννη μέχρι να βγεί καθαρό αφου έχει προηγηθεί καλό καθάρισμα με τις βούρτσες κ μετά λιγο λαδάκι.
η πρώτη από Κάτω η καλύτερη θεωρώ από τις φθηνές πάντα.... σε μένα έκανε το καλύτερο καθάρισμα

αν βρεθούμε σε κανα σκοπευτηριο θυμησε μου να σου δωσω την Α400 για καθαρισμα!

IMG_20211110_115705.jpg
Εγώ την bisley την θεωρώ την καλύτερη βούρτσα με διαφορα. Για όσους δεν το γνωρίζουν βιδωνει χωρίς ανταπτορα στην βέργα που βγάζει ο αραπκουλες. Έχω και την πατέντα του Χρηστάρα αν θέλω να την βιδωσω σε ιταλικό σπείρωμα. Άμα έχω πολλές μολυβδωσεις δραπανοκατσαβιδο και bisley και η κάννη γίνεται γυαλί σε ένα λεπτό

View attachment 35676
Εγώ την bisley την θεωρώ την καλύτερη βούρτσα με διαφορα. Για όσους δεν το γνωρίζουν βιδωνει χωρίς ανταπτορα στην βέργα που βγάζει ο αραπκουλες. Έχω και την πατέντα του Χρηστάρα αν θέλω να την βιδωσω σε ιταλικό σπείρωμα. Άμα έχω πολλές μολυβδωσεις δραπανοκατσαβιδο και bisley και η κάννη γίνεται γυαλί σε ένα λεπτό
Εάν έχει πολλές μολυβδώσεις εγώ κάνω το εξής:...ψεκάζω με nitro G96 το αφήνω λίγο να δράσει και μετά περνάω με την βούρτσα και φεύγουν ΠΟΛΥ πιο εύκολα.

Παρότι έχω τη βούρτσα bisley την πυκνή, ενώ η fabarm καθαριζει τέλεια στο 690 αφηνε μολυβδώσεις. Πήρα για δοκιμή εναν αφρό καθαρισμού ο οποιος αν μεινει λίγη ωρα να δράσει κάνει δουλειά. Ετσι λοιπον ριχνω τον αφρό, αφήνω τις κάννες κανω το υπόλοιπο όπλο. Μετά βάζω την bisley όπως ειναι με τον αφρο, μετά πανακι κανα δυο φορες, λιγο λάδι μεσα με πανακι και τέλος. Ξένοιασα γιατί τριπλοπέρναγα με clp λαδι κι όλο εβγαζε...

Καθαρισα προχθες το ελατηριο επαναφορας κλειστρου της Beretta ES100. Ηταν τιγκα στη σκουρια. Το καθαρισα με metal clean, το ετριψα με μια οδοντοβουρτσα και μπορω να πω πως γυαλισε! Επειτα το λιπανα με μερικες σταγωνες λαδι και το εβαλα παλι στη θεση του. Το κλειστρο πλεον εχει αλλη αισθηση απο αυτη που ειχε. Επομενο βημα ειναι να λυσω την αποθηκη και να καθαρισω το ελατηριο που ειναι εκει. Προσπαθησα να ξεβιδωσω την αποθηκη, αλλα δεν. Στην ομαδα beretta μου ειπαν τα παληκαρια να ζεστανω το σημειο που βιδωνει στη βαση με πιστολακι και να προσπαθησω. Δε το εχω κανει ακομα, μαλλον το ΣΚ θα το προσπαθησω.

Εάν έχει πολλές μολυβδώσεις εγώ κάνω το εξής:...ψεκάζω με nitro G96 το αφήνω λίγο να δράσει και μετά περνάω με την βούρτσα και φεύγουν ΠΟΛΥ πιο εύκολα.

Σε απλές μολυβδωσεις κάνω ακριβώς το ίδιο με το nitro g96 . Όταν έχω ρίξει όμως μονοβολα δεν βγαίνει με τίποτα. Εκεί βάζω το κατσαβίδι.

Καλημέρα σε όλους, σκέφτομαι να πάρω ένα σετ βουρτσάκια της bisley από Αγγλία, θέλω για cal20 και cal12. Γνωρίζει κάποιος αν θα έχει τελωνείο;
Απο τελωνειο θα περασει σιγουρα, και αυτο σημαινει καθυστερηση.
Αν το ποσο ειναι μικρο (αν θυμαμαι καλα εως 25 ευρω)δεν θα πληρωσεις φπα.

Status
Not open for further replies.
Back