Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.Απο τελωνειο θα περασει σιγουρα, και αυτο σημαινει καθυστερηση.
Αν το ποσο ειναι μικρο (αν θυμαμαι καλα εως 25 ευρω)δεν θα πληρωσεις φπα.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.Απο τελωνειο θα περασει σιγουρα, και αυτο σημαινει καθυστερηση.
Αν το ποσο ειναι μικρο (αν θυμαμαι καλα εως 25 ευρω)δεν θα πληρωσεις φπα.
Τη δεύτερη από κάτω που τη χρησιμοποιείς ακριβώς;;;
Ψυκτικός χαλκοσωλήνας ευθύγραμμος σκληρός 3/8 και ο 1/2 με παξιμάδι μπροστά κολλημένο με σκληρή ασημοκόλληση.
Η καβίλια πήρα την ιδέα από τον @Pavlos από παλαιότερη ανάρτησή του.
Με την χοντρή χαλκοσωλήνα χωρίς εξάρτημα σπρώχνω το χαρτί κουζίνας στουμπωμένο μες την κάννη μέχρι να βγεί καθαρό αφου έχει προηγηθεί καλό καθάρισμα με τις βούρτσες κ μετά λιγο λαδάκι.
Στεγνή κάννη στην αρχή αν έχει πολλά κατάλοιπα την περνούσα 2-3 φορές.Μετά με τις bisley.Τη δεύτερη από κάτω που τη χρησιμοποιείς ακριβώς;;;
Αφού το ζεστάνεις για να την ξεβιδωσεις από τη βάση μπορείς να χρησιμοποιήσεις κόντρα παξιμάδι στα πασσα που βιδωνει η βίδα της παπιας. Έτσι μου είπαν εμένα. Δεν το έχω κάνει ομωςΚαθαρισα προχθες το ελατηριο επαναφορας κλειστρου της Beretta ES100. Ηταν τιγκα στη σκουρια. Το καθαρισα με metal clean, το ετριψα με μια οδοντοβουρτσα και μπορω να πω πως γυαλισε! Επειτα το λιπανα με μερικες σταγωνες λαδι και το εβαλα παλι στη θεση του. Το κλειστρο πλεον εχει αλλη αισθηση απο αυτη που ειχε. Επομενο βημα ειναι να λυσω την αποθηκη και να καθαρισω το ελατηριο που ειναι εκει. Προσπαθησα να ξεβιδωσω την αποθηκη, αλλα δεν. Στην ομαδα beretta μου ειπαν τα παληκαρια να ζεστανω το σημειο που βιδωνει στη βαση με πιστολακι και να προσπαθησω. Δε το εχω κανει ακομα, μαλλον το ΣΚ θα το προσπαθησω.
Σαπούνι για τα πιάτα και πινέλο, το πλένεις κανονικά, το σκουπίζεις καλά και είναι οκΚαλημέρα σας, ξέρει κανείς με τι μπορούμε να καθαρίσουμε το παρακάτω σε καραμπίνα αερίων (Browning Gold);
Είναι πλαστικό αν κατάλαβα καλά. Μπορώ με βενζίνη ; Η πρέπει με κάτι άλλο;
View attachment 36592
ετσι να την κακομαθαινεις να σε αρχισει στα κλικ και στα κλακ μετα
Όλο λέω να πάρω wd40 και όλο ξεχνάω ...βρε τραβα της δυο σκουπισιες με WD και ειναι μια χαρα
Με ένα πανάκι το περνάω εγώ είκοσι χρόνια τώρα χωρίς τίποταΚαλημέρα σας, ξέρει κανείς με τι μπορούμε να καθαρίσουμε το παρακάτω σε καραμπίνα αερίων (Browning Gold);
Είναι πλαστικό αν κατάλαβα καλά. Μπορώ με βενζίνη ; Η πρέπει με κάτι άλλο;
View attachment 36592
Γιώργο ή όποιος άλλος ξέρει, wd40 και πλαστικά ή ελαστικά πέλματα και ράχες τα πάνε καλά ;;;Με ένα πανάκι το περνάω εγώ είκοσι χρόνια τώρα χωρίς τίποτα
Το αφτάκι που είναι μεταλλικό κοίτα μόνο εάν έχει πιάσει νερά σκούπισε το
Όχι ότι είδα ποτέ εκεί σκουριά αλλά προληπτικά βάζω λίγο λαδάκι να πιάσει ένα φιλμ για παν ενδεχόμενο
Για παντού μέχρι και στα ξύλα το ballistol νομίζω ότι κάνει αλλά μην σε πάρω και στον λαιμό μου δεν είχα ποτέ όπλο με πλαστικά και δεν το έχω ψάξειΓιώργο ή όποιος άλλος ξέρει, wd40 και πλαστικά ή ελαστικά πέλματα και ράχες τα πάνε καλά ;;;
Μην μου πεις να προσέχω να μην πάει στο πλαστικό γιατί δεν θα το κάνω φίλε.
Όχι ότι σκουπίζω τα πλαστικά με λάδι αλλά σίγουρα θα φτάσει λάδι εκεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
Ένας φίλος είχε πάρει ένα σπρέυ φθηνό (μάλλον) που ψέκαζε όλο το όπλο και δεν είχε πρόβλημα.
Δεν είναι σωστό, το ξέρω, αλλά έτσι την είχε δει.
Θα τον πάρω το απόγευμα να μάθω.
Αλλά το wd40 το βρίσκεις παντού.
Σωστος..Εν ολίγοις κάνει για όλα τα μέρη ενός οπλου κ οχι μόνον...Για παντού μέχρι και στα ξύλα το ballistol νομίζω ότι κάνει αλλά μην σε πάρω και στον λαιμό μου
Φέτος πήρα να δοκιμάσω Τάσο τα τελευταία αρκετά χρόνια έπαιρνα της RemingtonΣωστος..Εν ολίγοις κάνει για όλα τα μέρη ενός οπλου κ οχι μόνον...
Εκτός τον καθαρισμο του όπλου κάνει αδιάβροχα και τα άρβυλα μας.Σωστος..Εν ολίγοις κάνει για όλα τα μέρη ενός οπλου κ οχι μόνον...