Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν είχα τι να κάνω σήμερα και έβγαλα τους εξωλκεις για καθάρισμα.

Τελικά ήταν πιο ευκολο από ότι περίμενα.

Ελπίζω να λειτουργούν σωστά μετά.
Χαχαχα!!!
Φίλε Στέλιο δεν έχω ιδέα πως βγαίνουν οι εξωλκεις στα δικαννα μου. Δεν τους έχω βγάλει ποτέ μόνο λαδακι ρίχνω. Είναι απαραίτητο;

Φίλε Στέλιο δεν έχω ιδέα πως βγαίνουν οι εξωλκεις στα δικαννα μου. Δεν τους έχω βγάλει ποτέ μόνο λαδακι ρίχνω. Είναι απαραίτητο;
Έβγαλε αρκετή βρωμιά οπότε είναι απαραίτητο.

Τι δικαννα εχεις;

Ένα πλαγιοκαννο Beretta και ένα Skoda με ολόκληρες φωτιές. Είχα και ένα ποζε αλλά το πούλησα.
Μάλιστα.

Στα όπλα που μου λες δεν ξέρω αν είναι εύκολο.

Στο ατα αρμς ήταν πανεύκολο.

Έβαλα και μπατονετες εκεί που μπαίνουν τα ελατήρια και έβγαλε πολύ μαυρίλα.

Δες εδώ πόσο εύκολο είναι.

Μάλιστα.

Στα όπλα που μου λες δεν ξέρω αν είναι εύκολο.

Στο ατα αρμς ήταν πανεύκολο.

Έβαλα και μπατονετες εκεί που μπαίνουν τα ελατήρια και έβγαλε πολύ μαυρίλα.

Δες εδώ πόσο εύκολο είναι.

Σε ευχαριστώ Στέλιο για την πληροφορία. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θέλουν καθαρισμό αυτά. Θα τα κοιτάξω αν μπορώ να κάνω κάτι μόνος, αν δω ψιλες βίδες που χρειάζονται ειδικά κατσαβίδια θα πάω σε έναν οπλουργο μην κάνω καμιά ζημιά.

Σε ευχαριστώ Στέλιο για την πληροφορία. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θέλουν καθαρισμό αυτά. Θα τα κοιτάξω αν μπορώ να κάνω κάτι μόνος, αν δω ψιλες βίδες που χρειάζονται ειδικά κατσαβίδια θα πάω σε έναν οπλουργο μην κάνω καμιά ζημιά.
Δεν ξέρω πόσο καιρό έχεις τα συγκεκριμένα όπλα.

Αφού δεν έχεις καθαρίσει ποτέ τους εξωλκεις λογικό είναι να θέλουν καθαρισμό.

Αν τα καταφέρεις μόνος Καλώς.
Αν είναι να τα πας σε οπλουργο καλύτερα πήγαινε τα όταν τελειώσει η σεζόν ώστε να επωφεληθούν τα όπλα τον καθαρισμό αυτόν όσο θα μείνουν φυλαγμένα.

Δεν ξέρω πόσο καιρό έχεις τα συγκεκριμένα όπλα.

Αφού δεν έχεις καθαρίσει ποτέ τους εξωλκεις λογικό είναι να θέλουν καθαρισμό.

Αν τα καταφέρεις μόνος Καλώς.
Αν είναι να τα πας σε οπλουργο καλύτερα πήγαινε τα όταν τελειώσει η σεζόν ώστε να επωφεληθούν τα όπλα τον καθαρισμό αυτόν όσο θα μείνουν φυλαγμένα.
Το ένα ήταν του παππού και το άλλο του πατέρα μου, νομίζω και τα δύο αγορασμενα τη δεκαετία του 70. Θα πάνε σίγουρα για καθαρισμό:)

Γιάννη καθάρισε καλά ;
Ναι φίλε μια χαρά, δεν είδα διάφορες με το break free ,ίσως το δεύτερο είναι καλύτερο αλλά εγώ απ' την αλλη ποτέ δεν είχα ανάγκη απ' το καλυτερο.το κίνητρο μου είναι καθαρά το γεγονός ότι δεν είναι τοξικό κ έχει ποοοοοολλες εφαρμογές‼️

Σήμερα έφαγα flashia κ πήγα κ αγόρασα λάδι ballistol clp‼️ λαδαρος κ οικολογικός‼️την γκουλιουμπσα ουλοκληρ'(η) ξύλα,μεταλλα,δέρμα του αορτηρα‼️επίσης κ γααααααμω τα αρώματα .ban στο break free
Ρε Γιαννη ποδαριλα μυριζει

Status
Not open for further replies.
Back