Νομιζω τα περισσοτερα μοντελα.Η benelli βάζει λινέλαιο;
Και εγω αυτο εχω, αλλα πολύ μυρωδια....Ρε Γιαννη ποδαριλα μυριζει
Το ωραία ξέχασεςΚαι εγω αυτο εχω, αλλα πολύ μυρωδια....
Γουστα ειναι αυτα Την ασχημπτερη μυρωδια, την εχει εαν Beretta σπρει που εχω...μιλαμε, ...το κατι αλλο...Το ωραία ξέχασες
Ασχετο, αυτά τα μεγάλα κόκκινα θαυμαστικά που είναι σαν αυτιά λαγού που τα βρηκες??Το ωραία ξέχασες
Μου τα έβαζε ένα μωρό ,το πώς μείναν στο κινητό δεν έχω ιδεαΑσχετο, αυτά τα μεγάλα κόκκινα θαυμαστικά που είναι σαν αυτιά λαγού που τα βρηκες??
Σέλω και εγώ μωλέ....
Στα έβαζε για το γνωστό .!. ;;; Μωρέ μπράβο!!!Μου τα έβαζε ένα μωρό ,το πώς μείναν στο κινητό δεν έχω ιδεα
Παύλο μπορείς καποια στιγμή να ζυγίσεις ξεχωριστά το καπάκι του κλείστρου, την βιδα της παπιας και την κάννη; Θα ηθελα να τα συγκρίνω με μια παλιά ραφαέλο που ειναι αρκετά βαριά και θα ηθελα να ξερω πως κερδισαν τόσο βάρος στα καινουρια οπλα και ειναι τόσο ωραια!
71 μεταλλικη ριγαΕυχαριστώ πολυ! Η καννη 66 πόντους ειναι με κανονική μεταλλική ριγα;
Τρεις fredo cappuccino γλυκούς με μαύρη ζάχαρη, κανέλα κ γάλα εβαπορε στα κορίτσια σου από μένακαιιιιιι μακριά από τσαγακιαΤα κορίτσια έκαναν μπανάκι και ξεκουράζονται. Λόγω καραντίνας δεν μπορούμε να πάμε βόλτα
View attachment 38764