Έχεις ωραία όπλα Κωσταντη, να τα χαίρεσαι σε κάθε ευκαιρία πολύ ωραία συλλογή!Τα κορίτσια έκαναν μπανάκι και ξεκουράζονται. Λόγω καραντίνας δεν μπορούμε να πάμε βόλτα
View attachment 38764
Έχεις ωραία όπλα Κωσταντη, να τα χαίρεσαι σε κάθε ευκαιρία πολύ ωραία συλλογή!Τα κορίτσια έκαναν μπανάκι και ξεκουράζονται. Λόγω καραντίνας δεν μπορούμε να πάμε βόλτα
View attachment 38764
Αμα τα βρω με καμια τουρκαλιτσα θα της παρω τσαγακιΤρεις fredo cappuccino γλυκούς με μαύρη ζάχαρη, κανέλα κ γάλα εβαπορε στα κορίτσια σου από μένακαιιιιιι μακριά από τσαγακια
Τα κοριτσια σ'ευχαριστουν για το κοπλιμανΈχεις ωραία όπλα Κωσταντη, να τα χαίρεσαι σε κάθε ευκαιρία πολύ ωραία συλλογή!
Εμενα η γυναικα με κοροιδεύει... "Παλι παίζεις;"Τα κορίτσια έκαναν μπανάκι και ξεκουράζονται. Λόγω καραντίνας δεν μπορούμε να πάμε βόλτα
View attachment 38764
Να τα καθαρίσεις από τι ;;;;Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά ποιος έχει να μου προτείνει τρόπο καθαρισμού του ξύλινου κοντακιου του όπλου???τα λάδια που λένε δεν βλάπτουν τα ξύλα ενδείκνυνται για τον καθαρισμό τους??
Γενικά μια περιποίηση.ειμαι λιγΟ περίεργος.μετα από κάθε κηνυγι όσα φυσίγγια και αν ρίξω καθαρίζω κάννες κτλΝα τα καθαρίσεις από τι ;;;;
Ballistol για μέταλλα , ξύλα ,δέρμα ....εκτός κ αν αγοράσεις κάτι αποκλειστικά για ξύλα όπως λινέλαιο (αν δεν έχει βερνίκι)Γενικά μια περιποίηση.ειμαι λιγΟ περίεργος.μετα από κάθε κηνυγι όσα φυσίγγια και αν ρίξω καθαρίζω κάννες κτλ
Να τα καθαρίσεις από τι ;;;;
Και εγώ καθαρίζω αλλά όχι και το κοντάκιΓενικά μια περιποίηση.ειμαι λιγΟ περίεργος.μετα από κάθε κηνυγι όσα φυσίγγια και αν ρίξω καθαρίζω κάννες κτλ
Τα ξύλα θέλουν πότισμα...ΜπιλΚαι εγώ καθαρίζω αλλά όχι και το κοντάκι
Γι αυτό πήρα πλαστικό ρε φίλε.Τα ξύλα θέλουν πότισμα...Μπιλ
Μάλλον στην στεγανοποίηση.Καλησπέρα!. Σήμερα κάτι έψαχνα και βρήκα μέσα στην πλαστική βαλίτσα της A 400 Explor, το μπουκαλάκι με το λάδι που βάζουν μέσα από το εργοστάσιο και λέει ότι έχει και Τεφλόν, ξέρει κανείς το τεφλόν, σε τι χρησιμεύει?
Τα σπρέι κ λάδια που περιεχουν teflon αφήνουν μια λεπτή μεμβρανη προστασιας στο οπλο, που προστατευτει από την οξείδωση, τις τριβές στα μεταλλικά μερη, κλπ.....Καλησπέρα!. Σήμερα κάτι έψαχνα και βρήκα μέσα στην πλαστική βαλίτσα της A 400 Explor, το μπουκαλάκι με το λάδι που βάζουν μέσα από το εργοστάσιο και λέει ότι έχει και Τεφλόν, ξέρει κανείς το τεφλόν, σε τι χρησιμεύει?
Κάποιοι υποστηριζουν οτι το τεφλον και η σιλικονη δεν πρεπει να χρησιμοποιειται σε οπλα. Πολλα υγρα καθαρισμου και λαδια λενε με περηφάνια οτι δεν περιεχουν τεφλον ή σιλικονη. Εγω εχω χρησιμοποιησει λαδι σιλικονης εξωτερικα στις καννες και γινονται και γαμω, όχι όμως για λιπανσηΤα σπρέι κ λάδια που περιεχουν teflon αφήνουν μια λεπτή μεμβρανη προστασιας στο οπλο, που προστατευτει από την οξείδωση, τις τριβές στα μεταλλικά μερη, κλπ.....
Αν είναι ένα ασημί μπουκαλάκι η Beretta το προτείνει για την μακροχρόνια φυλαξη του όπλου...
Δεν βρίσκω τον λόγο ενα τέτοιο προιον να είναι απαγορευτικό για τα όπλα....Κάποιοι υποστηριζουν οτι το τεφλον και η σιλικονη δεν πρεπει να χρησιμοποιειται σε οπλα. Πολλα υγρα καθαρισμου και λαδια λενε με περηφάνια οτι δεν περιεχουν τεφλον ή σιλικονη.
Το τεφλόν είναι στερεό.Καλησπέρα!. Σήμερα κάτι έψαχνα και βρήκα μέσα στην πλαστική βαλίτσα της A 400 Explor, το μπουκαλάκι με το λάδι που βάζουν μέσα από το εργοστάσιο και λέει ότι έχει και Τεφλόν, ξέρει κανείς το τεφλόν, σε τι χρησιμεύει?
Δεν ξέρω τι είδους επεξεργασία χρησιμοποιείται στο τεφλον πριν μπει στα σπρέι....Το τεφλόν έχει σαπωνοειδή υφή και είναι ολισθηρό στερεό.
Δεν νομίζω ότι σχηματίζει φίλμ.
Το λάδι σχηματίζει φίλμ.