Δεν είναι τίποτα, μην ανησυχείςΑν δείτε στην φωτογραφία γυαλίζει η κάννη απλά όταν το περνάω πάντα αφήνει αυτό σαν σκουριά
Δεν είναι τίποτα, μην ανησυχείςΑν δείτε στην φωτογραφία γυαλίζει η κάννη απλά όταν το περνάω πάντα αφήνει αυτό σαν σκουριά
Κάνε αυτό που σου λέει ο Νίκος Cal 20.Αν δείτε στην φωτογραφία γυαλίζει η κάννη απλά όταν το περνάω πάντα αφήνει αυτό σαν σκουριά
Cosmoline γράσο. Καφέ είναι, κάθε φορά ψεκαζε και περνά μαλακό πανί. Η ρεμινγκτον η δική μου σταμάτησε στα δύο χρόνια να βγάζει. Η μπενελα ακόμα βγάζει. Δεν είναι σκουριά.
Για προστασία μεγάλου χρονου;;Cosmoline γράσο. Καφέ είναι, κάθε φορά ψεκαζε και περνά μαλακό πανί. Η ρεμινγκτον η δική μου σταμάτησε στα δύο χρόνια να βγάζει. Η μπενελα ακόμα βγάζει. Δεν είναι σκουριά.
μηπως βαζεις πυρηνελαιο?Λάδι είναι αλλά μαζί με τη σκουριά.
Αυτό το 10-24 είναι το αγγλικό ;View attachment 96150
Έτοιμο και το ανταπτορακι 10-24 UNC σπειρωμα
Cosmoline ???Cosmoline γράσο. Καφέ είναι, κάθε φορά ψεκαζε και περνά μαλακό πανί. Η ρεμινγκτον η δική μου σταμάτησε στα δύο χρόνια να βγάζει. Η μπενελα ακόμα βγάζει. Δεν είναι σκουριά.
σωστα 10-24 σε 9/32"-26 BSB . Οι ράβδοι είναι απο το decathlonΑυτό το 10-24 είναι το αγγλικό ;
Για προστασία μεγάλου χρονου;;
Σκέψου αυτά τα όπλα βγήκαν πέρσι τον Απρίλιο και το πείρα νοέμβριο άρα πόσα θα είναι στα κουτιά για χρόνια κάπως πρέπει να τα προστατεύει από υγρασία
Ναι είναι για μακροχρόνια αποθήκευση, cosmoline γράσοCosmoline ???
Ένα επανατατικο ελατηριο κλείστρου θέλει και τα ξύλα φρεσκάρισμα αλλά θα βαλο καο ρυθμιζομενοΠολύ δουλειά έχει πέσει,εντελώς παραμελημένη την είχαν.
Όλα γυαλι τα έκανα εξολκεα πιο λεςΣιγά σιγά.Εάν μπορείς βγάλε και καθάρισε και τον εξολκέα.
Θέλει και ο εξωστηρας,όπως και το λαμακι που κρατάει το φυσιγγι στην αποθήκη.Ο εξολκέας στο κλείστρο που τραβάει το άδειο.Σίγουρα έχει μαζέψει μέσα το ελατηριάκι.
Βερα ΘωμαΠαιδιά αυτό το δαχτυλίδι μέσα στη κάνη τι είναι View attachment 96103
Κορνιζαρετε αυτό το ποστΒερα Θωμα
Ειστε και επισημα παντρεμενοι με το οπλο
Ο κωνος ειναι φιλε
Ολα τα οπλα εχουν
Ειτε μικρο ειτε μεγαλο
Εκει διαχωριζεται η θαλαμη σου με τον αυλο ουσιαστηκα(μεταβαση απο το ενα στο αλλο)
Αυτο το δακτυλιδι εχει παντρεψει και εχει χωρισει πολλους με το οπλο τους![]()