Καθαρισμός

Δεν έβρησκα λαβή για την bisley και λέω ας σχεδιάσω μια με το αγγλικό σπείρωμα . την έφτιαξα σε 3D printer.
Πολύ ωραίο. Μπορεις να στείλεις το σχεδιο; Έχω 3d εκτυπωτή. Αν θέλεις σου πληρώνω και για το σχέδιο.

Και εγώ σήμερα μία από τα ίδια .Είπα να τα καθαρίσω και τα δύο . Εβγαλα σκανδάλες, επαναντατικά ελατήρια κλπ
Και μετα μαγείρεμα μπεκάτσες .big smile.

View attachment 96118

View attachment 96117
εμαινα μου αρεση το βρωμικοοοο αλα οχι το οπλο αλα το σαντουιτς .yel. .yel.

Πολύ ωραίο. Μπορεις να στείλεις το σχεδιο; Έχω 3d εκτυπωτή. Αν θέλεις σου πληρώνω και για το σχέδιο.
Εδώ είσαι ! κανονικά με τη bisley καθαρίζεις κανονικά όλο το μήκος της κάνης, θα σχεδιάσω και έναν αντάπτορα για τις βέργες του εμπορίου αν είναι ;) https://cults3d.com/:2703340

Εδώ είσαι ! κανονικά με τη bisley καθαρίζεις κανονικά όλο το μήκος της κάνης, θα σχεδιάσω και έναν αντάπτορα για τις βέργες του εμπορίου αν είναι ;) https://cults3d.com/:2703340
Σε ευχαριστώ πολύ για το σχέδιο. Ναι το ξέρω. Η Bisley την βούρτσα αυτή την δίνει για την κάννη και όχι για την θαλάμη. Απλά εδώ εμείς επειδή είναι η πιο φαρδιά και από τις λίγες που εφαρμόζουν σφιχτά στην θαλάμη την έχουμε μετατρέψει σε βούρτσα θαλάμης.

Καλό αλλά για συχνή χρήση,είναι ψιλό λάδι.Για αποθήκευση καλύτερα συνθετικό λάδι και όχι σε θήκη μεταφοράς.Από τα οικονομικά λάδια καλό για προστασία από σκουριά είναι το CRC 3-36,το βρίσκεις σε χρωματοπωλεία(είναι NSF-H2).

Attachments

• IMG_0040.jpeg
    IMG_0040.jpeg
    6,6 KB · Προβολές: 16
Last edited:

Αυτή η benelli από τότε που το αγοράσα και το καθάρισα και κάθε φορά το χαρτί γίνεται έτσι σαν σκουριά;;; λάδι είναι; ; δεν ξερω
Δοκίμασε να καθαρίσεις τη κάνη με κάτι πτητικό ας πούμε καθαρή βενζίνη και πέρασε πάλι με χαρτί αν δε βγάλει τίποτα είναι απ' το λάδι που χρησιμοποιείς

Καλό αλλά για συχνή χρήση,είναι ψιλό λάδι.Για αποθήκευση καλύτερα συνθετικό και όχι σε θήκη μεταφοράς.Από τα οικονομικά λάδια καλό είναι το CRC 3-36,το βρίσκεις σε χρωματοπωλεία(είναι NSF-H2).
Την αποθήκευση την κάνω σε φόρμα βαμβακερι και μέσα στην θήκη.. αλλά όλο και το βγάζω 1 2 φορές το μήνα για καμιά ξερή επομιση..
Καθαρισε την κάννη με καθαριστικό πρώτα η wd40 να σπάσουν τα παλια γρασσα και λάδια και μετα περνα φρέσκο λάδι
Την έχω περάσει WD40
Δοκίμασε να καθαρίσεις τη κάνη με κάτι πτητικό ας πούμε καθαρή βενζίνη και πέρασε πάλι με χαρτί αν δε βγάλει τίποτα είναι απ' το λάδι που χρησιμοποιείς
Θα το δοκιμάσω με καθαρή βενζίνη.

Την αποθήκευση την κάνω σε φόρμα βαμβακερι και μέσα στην θήκη.. αλλά όλο και το βγάζω 1 2 φορές το μήνα για καμιά ξερή επομιση..

Την έχω περάσει WD40

To wd 40 δεν είναι πτητικό περιέχει πετρέλαιο και λάδι δε βρίσκεις άκρη με αυτό καθαρή βενζίνη είναι τέλεια για να κάνεις το τεστ

Αυτή η benelli από τότε που το αγοράσα και το καθάρισα και κάθε φορά το χαρτί γίνεται έτσι σαν σκουριά;;; λάδι είναι; ; δεν ξερω
Πηγενε στο βενζινάδικο και πάρε ένα μπετονι απιονισμενο νερό. Κρέμασε την κάνη με ένα σύρμα, βράσε το νερό, και όπως χοχλαζει κάνε μπάνιο την κάνη. Επανέλαβε την διαδικασία αργά χωρίς να βιάζεσαι. Θα στεγνώσει μετά από λίγο από την ίδια την θερμοκρασία του μετάλλου.
Αφού κύρωση λίπανε και σκούπισε και επανέλαβε την διαδικασία μια δυο φορές.

Την έχω περάσει WD40

Αν δεν έχει εμφανή σκουριά μην το παλεύεις. Λάδι είναι και μπορεί μαζί με βρώμα. Αφού έχεις το λάδι της μπενελι που είναι εξαιρετικό, άσε τα wd40 και τα άλλα γιατροσόφια γιατί στο τέλος θα το γαμήσεις το όπλο.

Αν δεν έχει εμφανή σκουριά μην το παλεύεις. Λάδι είναι και μπορεί μαζί με βρώμα. Αφού έχεις το λάδι της μπενελι που είναι εξαιρετικό, άσε τα wd40 και τα άλλα γιατροσόφια γιατί στο τέλος θα το γαμήσεις το όπλο.
Αν δείτε στην φωτογραφία γυαλίζει η κάννη απλά όταν το περνάω πάντα αφήνει αυτό σαν σκουριά

Back