Από τις 13 κρυώνει πολυ! Όχι πως έχει καμία σημασία πλέον...περι ,πως τα βλεπεις τα πραγματα για την επομενη εβδομαδα?
Και πιο κατω δείχνει να κάνει στα ημιορεινά. Εκεί που το θέλουμε δηλαδή.Ωχ ωχ βλέπω χιονιά τρελό καρδιτσοτρικαλα και πάνω.
Θα βρέχει , θα έχει κρύο , θα εξακολουθείς να πίνεις καφε.Για Β.Ηλεία ρε παιδιά δν βλέπει κανείς τίποτα να μας ενημερώσει κ εμάς...![]()
![]()
![]()
Για Β.Ηλεία ρε παιδιά δν βλέπει κανείς τίποτα να μας ενημερώσει κ εμάς...![]()
![]()
![]()
Βαλε 5 στρεμματα ρυζια και περιμενε.Για Β.Ηλεία ρε παιδιά δν βλέπει κανείς τίποτα να μας ενημερώσει κ εμάς...![]()
![]()
![]()
Οκ..........Θα βρέχει , θα έχει κρύο , θα εξακολουθείς να πίνεις καφε.
Όχι....θέλω να πάω να σφάξω 2 προβατίνες...Γιατί θα πας για ζοχούς ;
Ρύζι.....αβέρτα...χωράφια...αβέρτα....νερά...foul....τρακτέρ βρίσκω πιο πολλά κ από τα κοτσύφια....βοηθώ θέλω...έλα...Βαλε 5 στρεμματα ρυζια και περιμενε.
Ειδικά αν έρθει με ACS..Κωστάκη άμα ειναι στείλε και κανα μεζέ από τις προβατες κατά πανω. Ως να έρθουν με το κούριερ θα σιτεψουν κιόλας!!!!
Το μόνο σίγουροΕιδικά αν έρθει με ACS..
Εγώ να τα πιάσω, εάν ο καιρός θέλει όμως ξέρεις πως θα μας γράψει όλους στα αρχ___ του, εντάξει ημουν σίγουρος πως θα το καταλάβεις ότι για εσένα πήγαινε το σχόλιο χαχαχα!!!!!!!!! Μακάρι ρε φίλε να μπορέσουμε να πάμε κυνήγι, να σου πω την αλήθεια μου δεν νομίζω ότι θα δούμε κάτι τρομερό, και επιτέλους να δούμε και λίγο μπεκατσοκαιρο.πιάσε τα αρχ...... Λευτέρη. Χαχαχαχα χαχαχαχα χαχαχαχα Χαχαχαχα
Αισιόδοξο σε βλέπω. Μακάρι.Αυτό περιμένουμε φίλε. να πέσει μια θερμοκρασία 0 βαθμούς να την νιώσουμε.... και να ανοίξει από νομο σε νόμο. να το χαρούν και κάποιοι άλλοι κυνηγοί το τελευταίο 1,5 μηνα.
Καλημέρα σου....
Εγω φιλε μου βλεπω και κανονικα κυνηγι να ειχαμε , θα ειχαμε μεγαλες απαγορευσεις λογο χιονοκαλυψης...Αυτό περιμένουμε φίλε. να πέσει μια θερμοκρασία 0 βαθμούς να την νιώσουμε.... και να ανοίξει από νομο σε νόμο. να το χαρούν και κάποιοι άλλοι κυνηγοί το τελευταίο 1,5 μηνα.
Καλημέρα σου....
Φιλε(μιας και εισαι ο πιο εγκυρος,τουλαχιστον κατα τη γνωμη μου),πες μας κατι περισοτερο.Τι βλεπεις;ποτε ξεκιναει;Θα φερει τοσο κρυο οσο λενε;Εγω φιλε μου βλεπω και κανονικα κυνηγι να ειχαμε , θα ειχαμε μεγαλες απαγορευσεις λογο χιονοκαλυψης...
Φιλε(μιας και εισαι ο πιο εγκυρος,τουλαχιστον κατα τη γνωμη μου),πες μας κατι περισοτερο.Τι βλεπεις;ποτε ξεκιναει;Θα φερει τοσο κρυο οσο λενε;
Ξεκινάει δειλα δειλά από.πεμπτη με βροχές και χιόνια στα ορεινά ..Κ πόσο θα διαρκέσει ο "χιονιάς" γενικότερα Περικλή;;
Θα βγει γνωστός πλέον μετεωρολογος και θα λέει παλι οτι πλησιάζει το -12 στα 850hpa και θα το πάρουν οι ασχετοι μ@λ@κες από τα κανάλια και θα λένε ότι ξέρασε ο πολικός στροβιλος όλο το ψύχος πάνω μας.Ξεκινάει δειλα δειλά από.πεμπτη με βροχές και χιόνια στα ορεινά ..
Παρασκευή μπαίνει το κρύο στα βόρεια
Με την Θεσσαλονίκη να βάζει υποψηφιότητα για να δει και μέσα.στην πόλη
Από εκεί και πέρα πόσο θα κρατήσει ακόμα δεν μπορούμε να το πούμε ,με το κρύο πάνω από το κεφάλι μας ...Είναι λίγο νωρίς ...Εγώ έτσι όπως το βλέπω το θα πάει Παρασκευή με τρίτη ....
Πάντως το κρύο ναι θα είναι αρκετό ..
Όχι κάτι ακραίο ..Χειμώνας είναι ....
Γιατί βλέπω να αρχιζουν να μας πρηζουν για πολικά εξπρές και τέτοια ....