Ναι, αλλά Αργυρούπολη, από το 2003 - 06, 2011 - 18 και από φέτος τον Σεπτέμβρη μέχρι... έχει ο Θεός!!!ήσουν εκεί Κωνσταντίνε?

Ναι, αλλά Αργυρούπολη, από το 2003 - 06, 2011 - 18 και από φέτος τον Σεπτέμβρη μέχρι... έχει ο Θεός!!!ήσουν εκεί Κωνσταντίνε?
Όχι πεζός, πυροβολημένος είμαι!!! Όντως, εκείνες τις χρονιές πηγαίναμε τάπα. Και από κρύο, αν χιονίσει στο Μπέλες και ξεκινήσει ο Βαρδάρης πέφτουν κεφάλια!!! Γι αυτό φίλε μου τις πας γαζί τις μπεκάτσες, έχεις εκπαίδευση αερομεταφερομενου!!!ΑΡΕ 596.
ΕΓΩ ΣΤΟ 595
τον πραγια είχα λογαγο,και τον Αδαμόπουλο διοικητή. εκείνο το χειμώνα κάναμε σκοπιά ανα μια ώρα από το πολύ κρύο και το χιόνι.
Τσιμπα 5 μέρες κράτηση παραπλεύρως του Κηφισού να βαλεις μυαλόΕντυπωσεις ?
Οπα Μαστορα καπου μπερδευτηκες δεν ειμαι ουτε Δημαρχος ουτε υποψηφιος βουλευτης
Ενα ορθογραφικο λαθος αντι για ΕΠΥ εγραψα ΕΠΟΠ μην μας βγαλεις και στην αναφορα νομιζω
Κάτι μου λέει ότι σύμφωνα με τις προβλέψεις των Μετεωρολογων της ΤVΤσιμπα 5 μέρες κράτηση παραπλεύρως του Κηφισού να βαλεις μυαλό![]()
Γελάνε κ οι πιπεριές Φλωρίνης με την κακοκαιρία της Αττικής...Έχουν μαμηθει να λένε για την Αττική για κόκκινο συναγερμό έρχεται η Μήδεια ....τι θα κάνει μέχρι στιγμής μόνο λίγο χιόνι στα Βόρεια προάστεια και στην Πάρνηθα Πεντέλη.
View attachment 22896View attachment 22897
Σημερινές. ... Στα καρτερία του Οκτώβρη. ..Φθιώτιδα
Ελα με τους ηλίθιους μια ζωή στην υπερβολή. ...χιόνι θα ρίξει το βράδυ προς ξημερώματα εδω στο Περιστέρι ... άντε να το ψιλοστρωση λίγο .....Ε και ..Γελάνε κ οι πιπεριές Φλωρίνης με την κακοκαιρία της Αττικής...
Κ εδώ Ραφήνα που είμαι εγώ δύσκολα θα έχει χιονόστρωση...Ελα με τους ηλίθιους μια ζωή στην υπερβολή. ...χιόνι θα ρίξει το βράδυ προς ξημερώματα εδω στο Περιστέρι ... άντε να το ψιλοστρωση λίγο .....Ε και ..
Αααα ρε και να ημασταν εκει πανω στο οροπεδιο στον Επανω Φελλο και να τσακιζουμε κατσικακι στην γαστραΚ εδώ Ραφήνα που είμαι εγώ δύσκολα θα έχει χιονόστρωση...
Έρχονται συνέχεια προμήθειες με το καράβι.Αααα ρε και να ημασταν εκει πανω στο οροπεδιο στον Επανω Φελλο και να τσακιζουμε κατσικακι στην γαστρα
και ας εριχνε και φωτοβολιδες
Κεφαλλονιά κ εδώ απέναντι στο λιμάνι Κυλλήνης χιόνισε.Ετοιμαστείτε για δεύτερο ημίχρονο από το βράδυ και ίσως πιο δυνατό!
Το δεύτερο κύμα ήρθε πιο νωρίς. Ρίχνει τα κέρατα του από τις 2μισή και μετα. Αν το κρατήσει έτσι όλη νυχτα δεν βλέπω πως να μην στρώσει μισό μετρο μέσα στο χωριο.Κεφαλλονιά κ εδώ απέναντι στο λιμάνι Κυλλήνης χιόνισε.
Εμείς 35χλμ πιο μακριά δεν έριξε τίποτα...συννεφιά κ βοριάς...τώρα ήλιος κ ο βοριάς που φυσάει,τρυπάει κόκκαλο.
2°C το πρωί κ 7°C τώρα.
Την υπερβολή των τελευταίων χρόνων στα πάντα εγώ δεν την θυμάμαι παλιότεραΕλα με τους ηλίθιους μια ζωή στην υπερβολή. ...χιόνι θα ρίξει το βράδυ προς ξημερώματα εδω στο Περιστέρι ... άντε να το ψιλοστρωση λίγο .....Ε και ..
Απλά ρε αγορίνα τα χρόνια πέρασαν και ο καιρός πλέον έχει αλλάξει ,πάνε τα τότε φίλε .Παιδάκι 7 χρόνων έζησα το τέρας του Μάρτη του 87 και το θυμάμαι πολύ καλα. Μεσα στο χωριο 3 μέτρα χιόνι. Δεν πάθαμε τιποτα. Μόνο σχολείο δεν πήγαμε για ένα μηνα και χεστηκαμε στο παιχνίδι στα χιόνια και στα δρακουλινια που μας πέταγαν από το Σινουκ με τα τσουβαλια. Αν αυτό που ζούμε τώρα το θεωρούν ακραίο εκείνο του 87 τι ήταν. Ο Αρμαγεδδών???
Σοβαρά μιλάς. ..δρακουλινα πέταγανΠαιδάκι 7 χρόνων έζησα το τέρας του Μάρτη του 87 και το θυμάμαι πολύ καλα. Μεσα στο χωριο 3 μέτρα χιόνι. Δεν πάθαμε τιποτα. Μόνο σχολείο δεν πήγαμε για ένα μηνα και χεστηκαμε στο παιχνίδι στα χιόνια και στα δρακουλινια που μας πέταγαν από το Σινουκ με τα τσουβαλια. Αν αυτό που ζούμε τώρα το θεωρούν ακραίο εκείνο του 87 τι ήταν. Ο Αρμαγεδδών???
Δρακουλινια γαριδακια πατατάκια για τα παιδια. Είχαμε βαρεθεί να τα τρωμε!!!! Τρόφιμα και ζωοτροφές πεταγαν και πολλά μάλιστα από αυτά! Πέταξαν και τον πατέρα μου τις πρώτες μέρες!!!! Έφυγε το πρωι για δουλεια και το απόγευμα είχε 2 μέτρα χιόνι στην Ραχη και τον έφεραν με την πρωτη...πτηση!!!!!Σοβαρά μιλάς. ..δρακουλινα πέταγαν
Αυτό εννοείται. Αλλά και να μεγαλοποιεις μια συνηθισμένη χειμωνιάτικη χιονοκαιρια λες και έρχεται η εποχή των παγετώνων είναι θεοχαζο.Απλά ρε αγορίνα τα χρόνια πέρασαν και ο καιρός πλέον έχει αλλάξει ,πάνε τα τότε φίλε .