Με βορειοανατολικό καιρό δεν φοβάμαι ραγδαιότητα ... ποτιστική θα είναι λογικά...Ραγδαιοτητες μεγάλες να μην έχουμε πανω στα καμμένα και καλοδεχούμενη η βροχουλα.

Με βορειοανατολικό καιρό δεν φοβάμαι ραγδαιότητα ... ποτιστική θα είναι λογικά...Ραγδαιοτητες μεγάλες να μην έχουμε πανω στα καμμένα και καλοδεχούμενη η βροχουλα.
Καλά κατάλαβα πάλι θα ποτίζουμε τα δέντρα...Ανάσα για Έβρο και Εύβοια οι επόμενες μέρες ..
Ιδικά η Εύβοια πάλι θα έχει τα περισσότερα φαινομενα ....
Χαλαλι της ...
Σας έχει κάνει ο Λάμπρος σαν τα μούτρα του ..Καλά κατάλαβα πάλι θα ποτίζουμε τα δέντρα...![]()
Για Βόρεια Ηλεία τη βλέπεις...;;;Ανάσα για Έβρο και Εύβοια οι επόμενες μέρες ..
Ιδικά η Εύβοια πάλι θα έχει τα περισσότερα φαινομενα ....
Χαλαλι της ...
Θα βγουν σαλιγκαριαΓια Βόρεια Ηλεία τη βλέπεις...;;;
Τιπτ..Για Βόρεια Ηλεία τη βλέπεις...;;;
Ναι αλλά στάλα δε βλέπω να πέφτει δυστυχώς.τα τελευταία χρόνια λες κ οι καιροί αρνούνται να μπουν στο λεκανοπέδιο.ειναι φοβεροΕπιτέλους Αθήνα ξυπνήσαμε με βοριαδάκι και ψύχρα 18 βαθμούς.
Πρέπει να βρέξει 2-3 μερόνυχτα απο άκρη σε άκρη σε όλη την χώρα να ποτίσει τον τοπο. Μετά να ξαστερωσει με βοριά......Το windy δηχνει ενδιαφερον καιρους απο 27/9 και μετα πολες βροχες αν πεσει μεσα
https://www.meteo.gr/observations.cfm?ProvinceID=5Μούφα και φόλα η βροχές και οι καταιγιδες που εταζαν!!! Στο βουνό πρέπει να έχει κάνει αλλά εδώ στον κάμπο ούτε η σκόνη δεν έκατσε!
Αυτό που λες μόνο με Ν-ΝΔ .Πρέπει να βρέξει 2-3 μερόνυχτα απο άκρη σε άκρη σε όλη την χώρα να ποτίσει τον τοπο. Μετά να ξαστερωσει με βοριά......
E ναι να κάνει με Ν-ΝΔ και μετά βοριαδάκι και ξαστεριες.....Αυτό που λες μόνο με Ν-ΝΔ .
Με χαμηλό από Ιόνιο ...
Μόνο έτσι γίνεται ...
Εγώ στο 0,6mm είμαι των Ψαχνων
Το κομμάτι το δικό σας μέχρι την Χαλκίδα ..Εγώ στο 0,6mm είμαι των ΨαχνωνΠαλι στα ανατολικά παράλια το έριξε το νερακι. Στο πατρογονικο μου χωριό έβρεχε από χθες το νωρις το βράδυ μέχρι σήμερα στις 9 το πρωι!
Γι'αυτό πισω είναι μια καταπράσινη ζούγκλα που κακό μάτι να μην σώσει να την δει. Ευωδιαζει ο τόπος τωρα απο το ανθισμένο αρκουδοβατο και τα μελίσσια φορτώνουν μελι. Από εδώ μερια είμαστε ολίγον τι ξερικοι παλι φετος.Το κομμάτι το δικό σας μέχρι την Χαλκίδα ..
Είναι πολύ περίεργο στον καιρό ..Έχετε φυσικό φράχτη από τα βουνά ..Τα οποία στο β ρεύμα σας τραβανε την βροχή ...
Εχει και καρπό πάνω ο αρκουδόβατος.Γι'αυτό πισω είναι μια καταπράσινη ζούγκλα που κακό μάτι να μην σώσει να την δει. Ευωδιαζει ο τόπος τωρα απο το ανθισμένο αρκουδοβατο και τα μελίσσια φορτώνουν μελι. Από εδώ μερια είμαστε ολίγον τι ξερικοι παλι φετος.