Σας είπα ,μην ανεβάζετε το σουργελο εδω μέσα .
Λίγο ακόμα και θα πάει Μαροκο το χαμηλό της ερχόμενης εβδομάδας.. το gfs..
..
Λίγο ακόμα και θα πάει Μαροκο το χαμηλό της ερχόμενης εβδομάδας.. το gfs..

Last edited:
Μου την σπαει οταν καποιος αναγκωριζοντας προσωπικα τις μαλακιες που κανει , αντι να τις αποδεκτει, προσπαθει να μειωσει την ταπελα του μαλακα που εβαλε μονος του στην κεφαλη του, βαζοντας ολο του το ειναι στο σκοπο να τον αποδεκτουν, περνοντας στην κοινη γνωμη οτι η μαλακια που τον δερνει ειναι το σωστο και το πρεπονΤο ξανανεβάζω να ευθυμήσουμε.Δεν λέγεται τυχαία ευθυμιάδης.View attachment 33292
Μην σκας φιλε! Θα βγει για να ξεπληρώσει όλα τα χρωστούμενα!!! Πολύ πολύ κρύο για την εποχή δείχνει ο Αμερικανός από πάνω μας. Ξέρω είναι πάρα πολύ μακριά και δεν θα βγει αλλά είναι εντυπωσιακό το 0 στα 850 να γλύφει τα βόρεια σύνορα μας τέτοια εποχη!Για παράδειγμα .Αν και πάρα πολύ μακριά .
Εάν βγει αυτό ..
Εκείνη την μέρα η βόρεια Ελλάδα και τα Βαλκάνια γενικότερα θα γεμίσουν πουλιά ...
Νότια θα έχει χαμηλό με συννεφιά..
Αλλά με τον Αυλώνα πάνω πας ,είμαστε 100,,% μέσα ......
Τέτοια διατάξη έχουμε χρόνια να δούμε ...Είναι μακριά όμως ...
Προς το παρόν ,το κύριο πήγε τις βροχές στην Αφρική .Μην σκας φιλε! Θα βγει για να ξεπληρώσει όλα τα χρωστούμενα!!! Πολύ πολύ κρύο για την εποχή δείχνει ο Αμερικανός από πάνω μας. Ξέρω είναι πάρα πολύ μακριά και δεν θα βγει αλλά είναι εντυπωσιακό το 0 στα 850 να γλύφει τα βόρεια σύνορα μας τέτοια εποχη!
Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία ...
Που τις στελνει;
Από Ρωσσια θα πάνε Ισπανία???Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία ...
Και τις δικές σου τις καργιολες και τις δικές μου τις ρουφιανες!!!!Που τις στελνει;
Αρα αναφέρεσαι σε θηλυκά.
Γι αυτες τις καριόλες να υποθέσω;
Βάλε χάρτη 500hpa και δες που κάνει μύτη ο αυλωνας ..
Αύριο βράδυ πιστεύω θα έχει ξεκαθαρίσει...Βροχές θέλουμε Περικλή ... πολλές βροχές !!!!
Από θερμοκρασίες καλά πάμε ....
Μακάρι όλα τα μακάρι...Αύριο βράδυ πιστεύω θα έχει ξεκαθαρίσει...
Ανάψτε κεριά λιβάνια και ότι άλλο θέτε ..
Βάλε και λίγο ψέμα να χαμογελάσει το χειλάκι μαςΑύριο βράδυ πιστεύω θα έχει ξεκαθαρίσει...
Να πας για σαλιγκαρια περικληΑύριο βράδυ πιστεύω θα έχει ξεκαθαρίσει...