Μέσα στην φασολάδα είστε εσείς ..Δεν εχετε πρόβλημα ..Αυτές οι βροχές θα φέρουν τα κυνήγια!!
Και ας πάνε τα περάσματα και στις αρχές του Νοέμβρη.
Πέρι πώς βλέπεις την Κεντρική Μακεδονία;
Άσε που έχει ρίξει και κάτι νερακια ,μέχρι τώρα ...
Μέσα στην φασολάδα είστε εσείς ..Δεν εχετε πρόβλημα ..Αυτές οι βροχές θα φέρουν τα κυνήγια!!
Και ας πάνε τα περάσματα και στις αρχές του Νοέμβρη.
Πέρι πώς βλέπεις την Κεντρική Μακεδονία;
Σε κάνα μισάωρο ξεκινάει ..Β.κουβα
![]()
Και ξενος θα παραμεινει για μενα ο φιλος μας!!!! Πάρε λίγο Max Cavalera να έρθεις στα ισια!!!!Τίνος είσαι συ; Ξένος ρε...![]()
Ψιχαλες ριχνει τωρα και αστραπες πολες στην αλβανιαΣε κάνα μισάωρο ξεκινάει ..
Ετσι! Και 20 να πάει έχει 20 μέρες να βάλει τα κέρατα του καιρου θέλοντος!!! Το έδαφος προετοιμασμενο απο νερα, κρύα να σφίγγουν από πάνω και τα πουλιά θα μείνουν εδω. Και το 16 μέχρι τις 15/10 δεν είχε περάσει σχεδόν τίποτα.Μετά από τους καύσωνες ,και από μια ξηρή σχετικά άνοιξη που πέρασε ,πραγματικά ούτε εμένα με νοιάζει ..
Ημερολογιακά είμαστε οριακά , οκ..
Είχα γράψει πριν μέρες το αργότερο που θελουμε τις βροχές ήταν 7-8 του μήνα ,να μας πάει μέχρι 15/17 ...Και να γυρίσει μετά πάλι βοριάδες
Εγώ σου λέω και 20 να πάει...έχει χρόνο να κάνει μετά ωραία πράγματα...
Για τις μπεκάτσες δεν το συζητώ , τροχανε τις μύτες τους ήδη ... Ιδανική αυτή η κατάσταση ...
13/14/15 του μηνα είχε κάνει πέρασμα ρε συ ...πολύ καλό ..Ετσι! Και 20 να πάει έχει 20 μέρες να βάλει τα κέρατα του καιρου θέλοντος!!! Το έδαφος προετοιμασμενο απο νερα, κρύα να σφίγγουν από πάνω και τα πουλιά θα μείνουν εδω. Και το 16 μέχρι τις 15/10 δεν είχε περάσει σχεδόν τίποτα.
να μας πάει μέχρι 15/17 ...Και να γυρίσει μετά πάλι βοριάδες
Εγώ σου λέω και 20 να πάει...έχει χρόνο να κάνει μετά ωραία πράγματα...
Όντως αλλά μέχρι τοτε δεν είχε μπει κάτι αξιόλογο. Εννοειται οτι καμια χρονια δεν ειναι ιδια. Φετος εχει ξεκινησει καλα. Μονο τα κοκκινολαιμια που βλεπω αυτες τις μερες φτανουν για να το αποδειξουν. Όσο για την αναγκαιότητα της βροχής ούτε λόγος. Στέρεψαν τα πηγάδια και οι γεωτρήσεις εδω. Παραγωγές πήγαν χαμενες γιατί μερικοί έμειναν από νερο. Αρα νερό επειγόντως!!!13/14/15 του μηνα είχε κάνει πέρασμα ρε συ ...πολύ καλό ..
Αλλά μην στέκεσαι σε αυτό ...καμία χρόνια δεν μοιάζει με την άλλη ...
Όπως και να έχει με την ξηρασία που είχαμε ,καλό δεν θα έβγαινε
Σε χαίρομαι ρε πατρίδα που ψοφάς να ρίξει χιόνι,βροχή,μανιτάρια και όλα τα σχετικά καλά!!!! Εξάλλου αυτό είναι το νόημα !!!!Τι λες τωρα????? Όπου οι άσπρες γραμμές προβλέπει χιονια!!!
View attachment 33672
Βρε ας πέσει η θερμοκρασία έστω 20 βαθμούςΤι λες τωρα????? Όπου οι άσπρες γραμμές προβλέπει χιονια!!!
View attachment 33672
Εμάς μας πιάνει την επόμενη εβδομάδα, Τρίτη Τετάρτη από ότι δείχνει θα γίνει χαμόςΔυστυχώς ούτε στην Χίο βλέπω να ρίχνει και μας έχει φάει η ξηρασία..
Βασίλης ο τσιχλο-φασο-σούρτης!Μέσα στην αισιοδοξία είστε μερικοί
Σας έχω πει εδώ και πολλές μέρες ότι έρχομαι Ελλάδα 20 Οκτώβρη και τα πουλιά θα μπουν τότε. Μην έχετε αγωνία, κάντε οικονομία!![]()