Δεν θέλω πολυ, δυόμιση ωριτσες να κρατήσει , 7 με 9:30 μου αρκουν.....Περί έφτασε σκ, πως τα βλέπεις τα πράγματα; αύριο δεν θα προλάβουμε το πρωί;
Με τίποτα δεν θα σε αφήσει θα ρίχνει.Εξάλλου κάτσε να μου συμπαρασταθείς να μην ζηλεύω...Δεν θέλω πολυ, δυόμιση ωριτσες να κρατήσει , 7 με 9:30 μου αρκουν.....
Αν με αφήσει θα έχει φωτογραφία με αφιέρωση.....Με τίποτα δεν θα σε αφήσει θα ρίχνει.Εξάλλου κάτσε να μου συμπαρασταθείς να μην ζηλεύω...![]()
Δημήτρη πριν 30 περίπου χρόνια έτυχε και κυνήγησα παπιά με καταιγίδα, με έπιασε στο βάλτο αλλά είχε πουλιά και δεν έφευγα, μετά από κάποια ώρα άρχισε να ρίχνει κεραυνούς σχετικά κοντά ... και το μόνο πράγμα που έξεχε στο βάλτο ήμουν εγώ, εκεί υποχώρησα και την κοπάνησα.Αν με αφήσει θα έχει φωτογραφία με αφιέρωση.....
Καλά πιο παλιά στα παπαρια μου βροχές και τετοια. Άμα ήξερα ότι είχε πουλια δεν με κράταγε τίποτα. Ντάξει δεν εβγαινα με κατακλυσμό αλλά μέχρι μέτρια ένταση την παλευα!!!
Περικλή θέλω πρόγνωση για τα Χριστούγεννα στην Καρδίτσα ...Μέχρι τα Χριστούγεννα...
ΤΟ καλό θα περασει ξερό κρυοΠερικλή χάλασε η προοπτική αυτη??? Πάμε για νοτιαδες και βροχές προς τα Χριστούγεννα?
Κατάλευκα....πως τα βλέπεις τα πράγματα;
Άστα να πάνε...Απολαύστε το κρύο μέχρι τις 23 γιατί μετά δείχνει νοτιαδουρες....
Οχι αλλο καρβουνοΑπολαύστε το κρύο μέχρι τις 23 γιατί μετά δείχνει νοτιαδουρες....
γιασου ρε meteo perii .gr,,δεν μασαμε απο κρυο βρεεεε ευρω θελουμε στης σομπεζμαςςςςΔεν θα είναι τόσο τραγικά τα πράγματα με τους νοτιαδες ..
Δεν θα κρατήσουν πολύ ..
Ψυχραιμία παιδιά ...
Περικλη παρ'όλο που ψοφαω για ενα 50πόντο στην αυλή μου θεωρώ ότι κυνηγετικά κακοκαιριες σαν αυτή που πέρασε μας βολευουν. Ένα κεντροβορειο χιονιά πεδινων θέλουμε όμως για να καούμε στο τουφεκιδι εμείς οι νοτιοανατολικοι!Δεν θα είναι τόσο τραγικά τα πράγματα με τους νοτιαδες ..
Δεν θα κρατήσουν πολύ ..
Ψυχραιμία παιδιά ...
Είχαμε μεγάλη ευκαιρία ,αυτές τις μέρες για κάτι τέτοιο ...Περικλη παρ'όλο που ψοφαω για ενα 50πόντο στην αυλή μου θεωρώ ότι κυνηγετικά κακοκαιριες σαν αυτή που πέρασε μας βολευουν. Ένα κεντροβορειο χιονιά πεδινων θέλουμε όμως για να καούμε στο τουφεκιδι εμείς οι νοτιοανατολικοι!
Εννοείται ρε περί.δν το συζητάω..Δεν ξέρω πόσο και εάν πιάσει και το κυνήγι όλο αυτό ..
Κάποιοι θα αναγκαστούν να κλείσουν πάλι τα μαγαζιά τους ,η να εργαστούν λιγότερο ,..
Αυτά είναι πράγματα πιο σημαντικά νομίζω από το κυνήγι ...
Σίγουρα θα έχουμε αλλαγές ...
Από Παρασκευήαπο ποτε θα ξεκινησουν παλι η νοτιαδες?