Kostas ContraDosi
Moderator
Εδω εριξε "θάλασσα" σπο 18.00 ως 19.30...με αστραπες κ βροντες...τωρα αερας παλι...Αστράφτει νότια ... μας έρχεται βρόχα σε λίγη ώρα.
Εδω εριξε "θάλασσα" σπο 18.00 ως 19.30...με αστραπες κ βροντες...τωρα αερας παλι...Αστράφτει νότια ... μας έρχεται βρόχα σε λίγη ώρα.
Τα καλύτερα απογευματινά που έχω κάνει ποτέ ....αλλά και το πρωί δεν πήγαινε πίσω...κάθε Γενάρη και μετά είχε παιχνίδι καλό....φαντάσου στο φέρημπότ δεν έβρισκες θέση κάθε Παρασκευή βράδυ...δεν υπήρχε ακόμα η γέφυρα...Το ξέρω από πρώτο χέρι 91-95 έμενα στην Άρτα, εκεί το κραχ δεν γινόταν από την βενζίνα αλλά από τα φυσίγγια ....
αγρινιο ,αρτα ,πρεβεζα μια μερα θα τα κρατηση και τελος δεν εχει καθολου καρπο φετος απο εκει η τσιχλες εχουν εξαφανιστη.Γιώργο...τι να κάνουμε, αυτά είναι τα κλασικά μέρη για επιστρόφια....![]()
Δυστυχώς έτσι είναι...έχει αλλάξει πολύ ο τρόπος και η συμπεριφορά των πουλιών εκεί σε σχέση με παλιότερα....αλλά δεν παύει να είναι αγαπημένος προορισμός...αγρινιο ,αρτα ,πρεβεζα μια μερα θα τα κρατηση και τελος δεν εχει καθολου καρπο φετος απο εκει η τσιχλες εχουν εξαφανιστη.
βροχες θα εχει?Κυριακή Δευτέρα δεν βλέπω να βγαίνει κάνεις
Βοριάδες και λίγα χιόνια σε γενικές γραμμές..
Κυριακη εδω διχνει βροχουλες....βροχες θα εχει?
Θα έχει σίγουρα αλλά όχι παντού...βροχες θα εχει?
Εγω το ειπα....αδιαβροχο κ δρόμο μες τη βροχή ως τη δυση του ηλιου περπατητο........Νιτσεραδα ντισπαν, λούσιμο WD 40 το όπλο και όλη μέρα έξω, όχι θα κάτσω να σκάσω
Εδώ δεν δουλεύει το ζακέτα να πάρεις...Εγω το ειπα....αδιαβροχο κ δρόμο μες τη βροχή ως τη δυση του ηλιου περπατητο........
Υ.Γ.
ΜΑΝΑ: Που θα πας ετσι παιδακι μου...θα πουντιάσειιιιςςςς....
![]()
πρωτη φορα μας τερματιζη ετσι ο καιρος !Κυριακή 27/2 μεσημέρι.Το μπλε είναι πιθανότητες βροχης. Όσο πιο σκούρο χρώμα τόσο πιο έντονα φαινόμενα. Οι άσπρες γραμμές είναι χιονοπτώσεις
View attachment 42955
Δευτέρα 28/2 μεσημέρι. Έχει και επιδείνωση αργοτερα...
View attachment 42956
Όσο θυμάμαι τα τελευταία χρόνια , ναι. Όλο λιακαδες και ζέστη ειχε τις τελευταίες μέρες. Τουλάχιστον Ατικκοβοιωτια - Εύβοια με αυτά που δείχνει τώρα θα μας αφήσει μέχρι το μεσημέρι της Κυριακης. Δευτέρα δεν βλέπω φως. Πολυ νερό δείχνει. Το θεμα είναι ότι με αυτές τις συνθήκες δύσκολα να μετακινηθούν πουλιά και αυτό που είδα χθες δεν μου άρεσε καθόλου. Τεράστια διαφορά μέσα σε 24 ώρες σε πουλιά που θεωρητικά δεν τα ενοχλεί κανείς στην διάρκεια της ημερας.πρωτη φορα μας τερματιζη ετσι ο καιρος !
Αδιαβροχο γαλοτσα με συνοδεια ελληνικου καφεΌσο θυμάμαι τα τελευταία χρόνια , ναι. Όλο λιακαδες και ζέστη ειχε τις τελευταίες μέρες. Τουλάχιστον Ατικκοβοιωτια - Εύβοια με αυτά που δείχνει τώρα θα μας αφήσει μέχρι το μεσημέρι της Κυριακης. Δευτέρα δεν βλέπω φως. Πολυ νερό δείχνει. Το θεμα είναι ότι με αυτές τις συνθήκες δύσκολα να μετακινηθούν πουλιά και αυτό που είδα χθες δεν μου άρεσε καθόλου. Τεράστια διαφορά μέσα σε 24 ώρες σε πουλιά που θεωρητικά δεν τα ενοχλεί κανείς στην διάρκεια της ημερας.
Όπως έκανα αποψε δηλαδη.....Αδιαβροχο γαλοτσα με συνοδεια ελληνικου καφε
και περπατητο μεχρι η λασπη να φτασει στα φρυδια
Μετα απο εξι μηνες κανεις δεν ξερει τι θα ξημερωσει
Οποτε οσο μας μενει χρονος μεχρι την ληξη ας το απολαυσουμε![]()
Δείχνει να την χάνουμε όλη και όλοι την Κυριακή τελικα. Άρα εκτός απροόπτου μένει σήμερα το απόγευμα, αυριο και το Σάββατο.Kυριακη διχνει 92% βροχη για εδω κατω.....![]()