Βροχές στα δυτικά. 27αρια 30αρια από θερμοκρασία και Σαββατοκύριακο θα χτυπήσουμε και 32-34 και μετά πτώση .η εβδομαδα αυτη πως θα παει?
Βροχές στα δυτικά. 27αρια 30αρια από θερμοκρασία και Σαββατοκύριακο θα χτυπήσουμε και 32-34 και μετά πτώση .η εβδομαδα αυτη πως θα παει?
Αρα καλα μου τα διχνει το τηλεφωνο μου θελω να πιστευω...Έχουμε μια σημαντική κακοκαιρία αυτήν την εβδομάδα στην κεντρική και δυτική Ευρώπη..Η οποία θα φτάσει οριακά έως και εμάς...
Η πορεία όλου αυτού θα καθορίσει και τον καιρό έως και τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου..
Είναι πολύ ρευστή η κατάσταση ακόμα ,μιας και τα προγνωστικά ακόμα δεν έχουν ευθυγράμμιση ακόμα και για τις επόμενες 2 μέρες..
Υπομονή ..
Οι Βροχές ιδικά στην ΒΔ Ελλάδα θα είναι αξιόλογες...
ακομα καλα παμε ,θα ριξει και της βροχουλες τωρα ,μια χαρα.Έχουμε μια σημαντική κακοκαιρία αυτήν την εβδομάδα στην κεντρική και δυτική Ευρώπη..Η οποία θα φτάσει οριακά έως και εμάς...
Η πορεία όλου αυτού θα καθορίσει και τον καιρό έως και τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου..
Είναι πολύ ρευστή η κατάσταση ακόμα ,μιας και τα προγνωστικά ακόμα δεν έχουν ευθυγράμμιση ακόμα και για τις επόμενες 2 μέρες..
Υπομονή ..
Οι Βροχές ιδικά στην ΒΔ Ελλάδα θα είναι αξιόλογες...
σου επεσε κατω?Αρα καλα μου τα διχνει το τηλεφωνο μου θελω να πιστευω...
Ναι...σκυψε λιγο, να σε βγαλει φωτο πισωκολα, να δω αν δουλευει η καμερα...σου επεσε κατω?
σαπουνι φιλος!δεν πιανει!Ναι...σκυψε λιγο, να σε βγαλει φωτο πισωκολα, να δω αν δουλευει η καμερα...
Λιγη αμμος κ τελος....σαπουνι φιλος!δεν πιανει!
αρτα παντως ριχνει καλα.Άλλοι μια φόλα ολικής για κατεγιδες στην κερκυρα μια απλή βροχούλα έχει ρίξει μεχρει τώρα μεχρει και σχολια εκλησαν…![]()
Αφού βρέχει κιόλας καλά είσαι. Εδώ όταν έστειλαν ειδοποίηση στο 112 είχαμε λιακάδα....Άλλοι μια φόλα ολικής για κατεγιδες στην κερκυρα μια απλή βροχούλα έχει ρίξει μεχρει τώρα μεχρει και σχολια εκλησαν…![]()
Λεγε τωρα τη βλεπεις για το υπολοιπο της μερας κ αυριο.....Κοπανάκι Μεσσηνίας έδιναν όλα μέχρι 5/10 μμ βροχής .
Και έγραψε 50 με το πρωινό περασμα...
Το stream παραμένει Ν.Δ..Θα φέρνει βροχές κατά περιόδους σε όλη την Δυτική Ελλάδα..Λεγε τωρα τη βλεπεις για το υπολοιπο της μερας κ αυριο.....![]()
Καραγκιοζηλικια φιλε. Αυτα εντάσσονται στο γενικότερο πλαίσιο που εφαρμοζεται.Άλλοι μια φόλα ολικής για κατεγιδες στην κερκυρα μια απλή βροχούλα έχει ρίξει μεχρει τώρα μεχρει και σχολια εκλησαν…![]()
Κάι γαμω τα απογευματινά έχει εκεί!Κοπανάκι Μεσσηνίας έδιναν όλα μέχρι 5/10 μμ βροχής .
Και έγραψε 50 με το πρωινό περασμα...
την αλλη εβδομαδα ας ελπισουμε να ερθουμε στα φυσιολογικα για να περιμενουμε τα κοριτσια.Για άνοδο της θερμοκρασίας και λιακάδες βλέπω στο windy τις επόμενες μέρες Αθήνα.
Καλά είχε δροσίσει λίγο αυτό τον καιρο