Να πάρω αύριο από την λαϊκή μια καρτέλα?Θα φτάσει?Δευτέρα μας αποχαιρετά ο Οκτώβρης...
Πιστεύω να μην έχετε φύγει όλοι από τα καρτέρια....θα έχει εκπληξούλα..
Άσε τις μαλακίες και φτιάξε τα λουκάνικα.....χωρίς λουκάνικα έμεινα εφέτοςΝα πάρω αύριο από την λαϊκή μια καρτέλα?Θα φτάσει?
Την άλλη εβδομάδα θα φτιάξω πρόβεια και αγριόχοιρου.Άσε τις μαλακίες και φτιάξε τα λουκάνικα.....χωρίς λουκάνικα έμεινα εφέτος
Πες κάτι και για τον καιρό! ...Την άλλη εβδομάδα θα φτιάξω πρόβεια και αγριόχοιρου.
Καιρός φέρνει τα λάχαναΠες κάτι και για τον καιρό! ...
Πήγαινε αλλού να κάνεις βίγκαν προπαγάνδαΚαιρός φέρνει τα λάχανα
καιρός τα παραπούλια...
Γιατι εμαθε τη εγινε, ο σκηνοθέτης;;;;Μπορεί να μου πει κάποιος με λίγα λόγια τι έγινε στο σημερινό επεισόδιο τσίχλα - κοτσύφι , γιατί δεν πρόλαβα να το δω ;
Μονίμως επαναλήψεις, με το (Ε) πάνω δεξιά...Μπορεί να μου πει κάποιος με λίγα λόγια τι έγινε στο σημερινό επεισόδιο τσίχλα - κοτσύφι , γιατί δεν πρόλαβα να το δω ;
Προσπαθεί να βγάλει το ερχόμενο Σ.Κ.Βροχές μάθαμε πότε θα έχει ή το εξετάζουμε ακόμα ?
Δυτικά? Ήπειρο? Πολλές?Προσπαθεί να βγάλει το ερχόμενο Σ.Κ.
Ποιος είναι αυτός που προσπαθεί ρε Περικλή , να βάλουμε όλοι ένα χεράκι να βοηθήσουμε πριν είναι αργά ;Προσπαθεί να βγάλει το ερχόμενο Σ.Κ.
Τα μπασιματα τότε είναι τα χειρότερα που έχω ζήσει. Ακόμα και το φετινό είναι πολύ καλύτερο μπροστά τους. Κατά τα άλλα όπως τα λες. Και τσίχλες έβαλε πιο μετά αλλά και πάρα πολλές μπεκατσες που τις ξεπατωσαν στα καρτερια άνετοι και ανενόχλητοι στο lock down...Εβαλε κι εδω το βοριαδακι του απο νωρις το απογευμα...σε συνδιασμο του νεου φεγγαριου...
Βεβαια, μου θυμιζει τα μπασιματα Οκτωβρίου του 2020 (επί Lock Down) με την ξέρα που επικρατούσε, η οποια μετα εξελιχθεικε σε μια αρκετα καλη μπεκατσοχρονια τότε...
Βαρομετρικό από Δυτικά..Δυτικά? Ήπειρο? Πολλές?
Ο κωλοκαιρος που μπλέξαμε φέτος.Ποιος είναι αυτός που προσπαθεί ρε Περικλή , να βάλουμε όλοι ένα χεράκι να βοηθήσουμε πριν είναι αργά ;
Το πορτελοτηλέφωνό μου, μου το εχει δωσει το απο τωρα δορυφορικα απο Παρασκευή και έπειτα...Βαρομετρικό από Δυτικά..
Ακόμα νωρίς να μιλήσουμε ποιους θα πιάσει καλά ..
Πάει καλά πάντως ..