Κρατα πισινη αδερφέ φέτος! Μπορει τα μερομηνια να πάνε πιο καλά από τα μοντέλα και να γίνουμε ρόμπα.....Ανέβασε τα εδώ να δούμε πόσο μέσα θα πέσουν οι ημερομηνίες
Απο τις 16 μέχρι τις 22 έρχεται κύμα δυνατό όντως!!! Με θυελλώδεις νοτιαδες......Στην υπηρεσία σημερα μου λενε πως έρχεται κύμα δυνατο τι να κανω ?να βάλω άδεια ή να γυρίσω πλευρο?
ωραια !παλι μεχρι τελους του μηνα ετσι θα παμε δηλαδη?Απο τις 16 μέχρι τις 22 έρχεται κύμα δυνατό όντως!!! Με θυελλώδεις νοτιαδες......
Δεν υπάρχει φως , απλά.... Ετσι νομίζω. Τωρα αν βγουν τα μερομηνια η αλλάξει κάτι δραματικά προς το πιο χειμερινό τις επόμενες μέρες, ουδείς γνωρίζει.ωραια !παλι μεχρι τελους του μηνα ετσι θα παμε δηλαδη?
Καλά που θα έχω φύγει γιατι μεσοβδόμαδα εδω δειχνει για πολυ νερό με τρελό νοτιάΑπο τις 16 μέχρι τις 22 έρχεται κύμα δυνατό όντως!!! Με θυελλώδεις νοτιαδες......
Όλα τα προγνωστικά πάνεΚρατα πισινη αδερφέ φέτος! Μπορει τα μερομηνια να πάνε πιο καλά από τα μοντέλα και να γίνουμε ρόμπα.....
........μωρέ παιδιά καϊμένααα!!!γιατί άλλο ο καιρός στην Ρόδο και άλλο στην Σαμαρίνα
Μωρε για την δυτική Ευρώπη τρένο την πάνε. Για εδώ μας πάνε πίσω και όλο πίσω και ακόμα πιο πίσω. Παντως απόψε έβαλα σκουφί!!! Κατι είναι και αυτό....Όλα τα προγνωστικά πάνε
πολύ καλά φέτος ..165-180 ώρες κλειδώνουν φέτος καλά οι θερμοκρασίες..Ο υετός πάντα θέλει πιο κοντά . Παγκόσμια προγνωστικά είναι ,δεν γίνεται να πιάσουν τον τοπικό υετό στην άνω ραχούλα...Δεν είναι ο σκοπός τους αυτός..
Την κακοκαιρία της δυτικής Ευρώπης την ερχόμενη εβδομάδα,που έγραψα χθες ,την κάνε τρένο 10+ μέρες πριν ...
Όσο για τα μερομήνια..Ας βγάλει όποιος θέλει τον καιρό του Φεβρουαρίου εδώ ,να δούμε πως θα πάει .επίσης και την περιοχή που μιλάει ,γιατί άλλο ο καιρός στην Ρόδο και άλλο στην Σαμαρίνα
Εδώ το προι έχει 3 βαφμους μετά πάει μεχρει 11… πουλια 0 από ολλα ούτε παπι ούτε κυχλαΜωρε για την δυτική Ευρώπη τρένο την πάνε. Για εδώ μας πάνε πίσω και όλο πίσω και ακόμα πιο πίσω. Παντως απόψε έβαλα σκουφί!!! Κατι είναι και αυτό....
Οσο για τα μερομηνια είναι και τοπικοί προγνωστες αλλά είναι και πανελλαδικοι....
Ιδου η απορία ομως: αφού λενε ότι έρχεται η γνώση από πάρα πολύ παλιά, ποία είναι σωστά αυτά με το παλιό η αυτά με το νέο ημερολόγιο??? Ας μας απαντήσει κάποιος που ξέρει!!!
Εδω που φτάσαμε τώρα Λιακο μου εξαιρετικά δύσκολα να αλλάξει η κατάσταση. Αν γίνει τίποτα σε τίποτα επιστροφια...Εδώ το προι έχει 3 βαφμους μετά πάει μεχρει 11… πουλια 0 από ολλα ούτε παπι ούτε κυχλα
Αυτούς τους δυο μηνες έριχνα 2 κούτες 500σαρες μεχρει το 17!!!! Που είναι αυτά τα Αγία χρονιαΕδω που φτάσαμε τώρα Λιακο μου εξαιρετικά δύσκολα να αλλάξει η κατάσταση. Αν γίνει τίποτα σε τίποτα επιστροφια...
Εγω δεν λεω τι έριχνα διότι θα πέσουν να μας φάνε....Αυτούς τους δυο μηνες έριχνα 2 κούτες 500σαρες μεχρει το 17!!!! Που είναι αυτά τα Αγία χρονια
Του χρόνου εμειςχιονοκαλυψη σε βάθος 10ημερου... ΚουφαλεθView attachment 64877 Ιθπανοι , έχουν κλαθει θτο τουφεκιδι φέτοθ...
Αυτοι δεν εχουν ελιες ομως φέτος, εδω ακόμη μαζεύουν...χιονοκαλυψη σε βάθος 10ημερου... Κουφαλεθ Ιθπανοι , έχουν κλαθει θτο τουφεκιδι φέτοθ...
View attachment 64877
Αυτοι είπαν το λάδι λαδάκι και εμείς θα πούμε το νερό νεράκι!!!Αυτοι δεν εχουν ελιες ομως φέτος, εδω ακόμη μαζεύουν...
Και σε εμάς μια χαρά το πάνε..Μωρε για την δυτική Ευρώπη τρένο την πάνε. Για εδώ μας πάνε πίσω και όλο πίσω και ακόμα πιο πίσω. Παντως απόψε έβαλα σκουφί!!! Κατι είναι και αυτό....
Οσο για τα μερομηνια είναι και τοπικοί προγνωστες αλλά είναι και πανελλαδικοι....
Ιδου η απορία ομως: αφού λενε ότι έρχεται η γνώση από πάρα πολύ παλιά, ποία είναι σωστά αυτά με το παλιό η αυτά με το νέο ημερολόγιο??? Ας μας απαντήσει κάποιος που ξέρει!!!