Από εκεί είμαι, καρατζοβα.Λευτέρη έχεις καμιά σχέση με την Πέλλα?
Από εκεί είμαι, καρατζοβα.Λευτέρη έχεις καμιά σχέση με την Πέλλα?
Από εκεί είμαι, καρατζοβα.
Τωρα που μεγαλωσες να πηγενεις πιο συχνα εχει πολυ καλα λουτρα !! Τα ποζαρ !!!Έχω έρθει 5-6 φορές στην Πέλλα. Ο συγκατοικος μου όταν ήμουν φοιτητης είναι από εκεί
Φυσικά και ειναι καλο το ukmo..@periklis-ath αδερφε αυτο που δειχνει το ukmo εδω μας κανει??? Ειναι αξιοπιστο μονδελο το ukmo γενικα η παπατζης σαν το Cfs???View attachment 80129
Τι σε τσίμπησε ρε;;;;@periklis-ath Περιιιιι το κοντρολ του GFS επαθε CFS....... Αν εβγαινε τιποτα τετοιο.....??????
Πολυ ανατολικά..@periklis-ath Περιιιιι το κοντρολ του GFS επαθε CFS....... Αν εβγαινε τιποτα τετοιο.....??????
Και μόλις θαφτεί η Τουρκία στο χιόνι μέχρι τα παράλια που θα έρθουν όλα αυτά τα πουλάκια με έναν ωραίο παγωμένο βορειοανατολικόΠολυ ανατολικά..
Της Τουρκίας το κάγκελο
Είναι στον άξονα μας ή Τουρκία, δεν είναι άσχημο για εμάς...Και μόλις θαφτεί η Τουρκία στο χιόνι μέχρι τα παράλια που θα έρθουν όλα αυτά τα πουλάκια με έναν ωραίο παγωμένο βορειοανατολικό
Αυτο θα σε ρωτουσα τωρα. Δεν θα τσιμπαγαμε πραγματακια με αυτο και εμεις???? Δωσε σημα αμα δεις συνθηκες καλες. Ειμαι με το δαχτυλο στην σκανδαλη για μπιστολες στο εργοστασιο ανα πασα στιγμη!!!Είναι στον άξονα μας ή Τουρκία, δεν είναι άσχημο για εμάς...
Στον ΈβροΚαι μόλις θαφτεί η Τουρκία στο χιόνι μέχρι τα παράλια που θα έρθουν όλα αυτά τα πουλάκια με έναν ωραίο παγωμένο βορειοανατολικό
Κανόνισε να χάσεις τη δουλειά σου για τις τσίχλες!Αυτο θα σε ρωτουσα τωρα. Δεν θα τσιμπαγαμε πραγματακια με αυτο και εμεις???? Δωσε σημα αμα δεις συνθηκες καλες. Ειμαι με το δαχτυλο στην σκανδαλη για μπιστολες στο εργοστασιο ανα πασα στιγμη!!!
Για ποιά περιοχή?δηλαδή τι βλεπετε ρε παιδιά για τις επόμενες μερες ?θα παρουμε καμια βροχή εμεις εδω γιατι τα παντα ειναι ξερα και ουτε οι γλαροι για κατουρημα δεν σταματάνε.
Εχω 25 μερες αδεια... Αμα δεν τις παρω τωρα ποτε θα τις παρω??? Το κακο με την δουλεια ειναι οτι μπορω να λειψω μερα παρα μερα αλλα οχι δυο συνεχομενες... Οποτε αμα ριξει το συνθημα ο @periklis-ath δηλωση δεκαωρου επι τοπου για να ετοιμασω δουλεια για τους αλλους και δηλωση αδειας για την επομενη μερα!Κανόνισε να χάσεις τη δουλειά σου για τις τσίχλες!
Δεν παιζεσαι με τιποτα βρε Μητσακο. Οπως λεει κι ο Βασιλης βλεπω να σε περιμενει ο Δαρακης στην πορτα του εργοστασιου οπως στην κορη μου την σοσιαλιστρια με ενα ραβασακι καθυστερημενο αλλα καλιο αργα παρα ποτε. Εεεε και να κανει κανα περασμα και να εισαι σε κανα προαυλιο του εργοστασιου........ σε βλεπω να βγαζεις την καραμπινα και ......Εχω 25 μερες αδεια... Αμα δεν τις παρω τωρα ποτε θα τις παρω??? Το κακο με την δουλεια ειναι οτι μπορω να λειψω μερα παρα μερα αλλα οχι δυο συνεχομενες... Οποτε αμα ριξει το συνθημα ο @periklis-ath δηλωση δεκαωρου επι τοπου για να ετοιμασω δουλεια για τους αλλους και δηλωση αδειας για την επομενη μερα!
Περο στον άξονα μας καλώς να είναι, εμείς να μην καθίσουμε στον άξονα μονάχαΕίναι στον άξονα μας ή Τουρκία, δεν είναι άσχημο για εμάς...