Βροχες τελικα που λεγανε σε ολη την χωρα δεν θα εχει, ειδεικα σε αττικοβοιωτια και ευβοια,σχεδον τιποτα,βροχες μονο δυτικα και νησια,και απο τι φαινετε δεν αλαζει κατι δραστικα μεχρι 10 δεκεμβρη!
Μεχρι ποτε?Βροχες τελικα που λεγανε σε ολη την χωρα δεν θα εχει, ειδεικα σε αττικοβοιωτια και ευβοια,σχεδον τιποτα,βροχες μονο δυτικα και νησια,και απο τι φαινετε δεν αλαζει κατι δραστικα μεχρι 10 δεκεμβρη!
Μέχρι 10 ΔεκέμβρηΜεχρι ποτε?
Μέχρι τότε... 1-0Μεχρι ποτε?
ερχεται ο dim63 ,να παρω βαρκα?Μεχρι ποτε?
ερχεται ο dim63 ,να παρω βαρκα?
Κάποιος ετοιμάζεται για Έβρο μου φαίνεται .Μέχρι τότε... 1-0
Άσε τις ερωτήσεις... αυτό το κακό που δείχνουν από πάνω μας θα έρθει, τι βλέπεις?
Ανοιξε ο εβρος και δεν κρατιέται το παιδιΜέχρι τότε... 1-0
Άσε τις ερωτήσεις... αυτό το κακό που δείχνουν από πάνω μας θα έρθει, τι βλέπεις?
Τίποτα δεν άνοιξε ακόμα...Ανοιξε ο εβρος και δεν κρατιέται το παιδι
Ετσι κι αλλιώς μουλιάσατε ρε γατάκι.Πνιγείτε μόνοι σας.ερχεται ο dim63 ,να παρω βαρκα?
Ετσι κι αλλιώς μουλιάσατε ρε γατάκι.Πνιγείτε μόνοι σας.
Βλέπω να το αναβάλλω για την επόμενη Παρασκευή και οτι βγει.
Κάτσε να δεις τι έχει να τραβήξει μέχρι την άλλη ΠαρασκευήΑμέσως να σε κακολογησει η κουφαλιτσα ο @outlander .... φίλε μου @outlander Από την επόμενη Παρασκευή κάτσε σπίτι καλού κακού
Κάτσε να δεις τι έχει να τραβήξει μέχρι την άλλη Παρασκευή
Εγω παντος που βλεπω τον ολυμπο φατσα χτες ειχε χιονια και σημερα αρχιδια!!! Λιωσανε !Απο 25 του μηνα εως και αρχες Δεκεμβρίου,ο μεσος ορος απο τα τρεξίματα (ασπρη χοντρη γραμμη) ειναι αρκετα κατω απο τον μεσο ορο της εποχης 30 χρονων ...(κοκκινη χοντρη γραμμη)
Εβαλα τυπικά Θεσσαλονίκη
Ουσιαστικά παμε σε ψυχρη περίοδο 10 ημερων ..
Το κομματι 26-29 εχει κλειδωσει για βορεια Ελλάδα απο θεμα κρυου ..Εαν προσεξετε ολα τα ensemble πανε κορδονι μαζι εκεινες τις μερες ....
Θεωρω ότι τα χιονοδρομικά θα κανουν παρτυ ,οπως και ολα τα ορεινα..
Πολύ κρυο βόρεια απο εμας..
Για τις βροχες επιμένω οτι ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ μεχρι τελος του μηνα ..
Περιμενε! Βιαζεσαι! Ερχεται. Θα φατε καλα...Εγω παντος που βλεπω τον ολυμπο φατσα χτες ειχε χιονια και σημερα αρχιδια!!! Λιωσανε !
Διαγραμμα καπου στη νοτια Βουλγαρια. Πανε για θαψιμο αυτοι η κανω λαθος??? Θα φυγουν και απο εκει τα παντα και θα ερθουν ολα εδω...Απο 25 του μηνα εως και αρχες Δεκεμβρίου,ο μεσος ορος απο τα τρεξίματα (ασπρη χοντρη γραμμη) ειναι αρκετα κατω απο τον μεσο ορο της εποχης 30 χρονων ...(κοκκινη χοντρη γραμμη)
Εβαλα τυπικά Θεσσαλονίκη
Ουσιαστικά παμε σε ψυχρη περίοδο 10 ημερων ..
Το κομματι 26-29 εχει κλειδωσει για βορεια Ελλάδα απο θεμα κρυου ..Εαν προσεξετε ολα τα ensemble πανε κορδονι μαζι εκεινες τις μερες ....
Θεωρω ότι τα χιονοδρομικά θα κανουν παρτυ ,οπως και ολα τα ορεινα..
Πολύ κρυο βόρεια απο εμας..
Για τις βροχες επιμένω οτι ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ μεχρι τελος του μηνα ..
Να πάρω φυσηγγια τι λες!!!!!!!Διαγραμμα καπου στη νοτια Βουλγαρια. Πανε για θαψιμο αυτοι η κανω λαθος??? Θα φυγουν και απο εκει τα παντα και θα ερθουν ολα εδω...View attachment 82559
Δεν νομιζω να περιμένουν μεχρι τοτε..Διαγραμμα καπου στη νοτια Βουλγαρια. Πανε για θαψιμο αυτοι η κανω λαθος??? Θα φυγουν και απο εκει τα παντα και θα ερθουν ολα εδω...View attachment 82559