Ακριβως. Ολο το επομενο δεκαημερο μας ταζουν και στο τελος απο τα πολλα επομενα δεκαημερα θα ερθει ο Δεκεμβρης του 2024....Άστο Σπύρο, σαν το παραμύθι με τον ψεύτη βοσκό έχει καταντήσει.
Ακριβως. Ολο το επομενο δεκαημερο μας ταζουν και στο τελος απο τα πολλα επομενα δεκαημερα θα ερθει ο Δεκεμβρης του 2024....Άστο Σπύρο, σαν το παραμύθι με τον ψεύτη βοσκό έχει καταντήσει.
Σαν να κοιτάς τη γυάλινη σφαίρα των μέντιουμ.
Ποιος το εγραψε αυτο? Ας γραψει τα ιδια και σημερα αν μπορει. Φθινοπωρινες πιθανες κιολας βροχουλες δινουν ολα χωρις υποψια κρυου. Εβγαλε ενα ψυχρο τρεξιμο για μετα απο μισο μηνα και μετα ηρθαν οι καιρικες σφαλιαρες παλι.
Συμφωνω. Αν θα κανει καμια φωτοβολιδα 3-4 ημερων οπως περσι και τελος. Αρκει να μην την κανει 15 Φλεβαρη παλι....Ο χειμώνας θα είναι ήπιος μην περιμένετε κάτι διαφορετικό άντε να έχει και λίγες μέρες με χιόνια … όλα τα αλά εινσι για να έχουν κλικ διαφορά site με προγνωστικά ( πρέπει να ζήσουν και αυτοί)
Meteo Hellas, συνονόματος ΠέρηςΠοιος το εγραψε αυτο? Ας γραψει τα ιδια και σημερα αν μπορει. Φθινοπωρινες πιθανες κιολας βροχουλες δινουν ολα χωρις υποψια κρυου. Εβγαλε ενα ψυχρο τρεξιμο για μετα απο μισο μηνα και μετα ηρθαν οι καιρικες σφαλιαρες παλι.
Με τα τελευταια δεδομενα λοιπον ΔΕΝ υπαρχει κρυο καθολου για την επομενη εβδομαδα. Εχουν βγαλει μια διαταραχη για το επομενο Σ/Κ με βροχες που ΑΝΕΤΑ την εξαφανιζουν τις επομενες μερες. Και οι χαρτες που δινει ο φιλος απο πανω εχουν αλλαξει και δειχνουν θερμοκρασιες πανω απο τα κανονικα....Ταζουν τα μονδελα στα τελειωματα των τρεξιματων ψυχρες εισβολες αλλα τις πανε συνεχως πιο πισω η τις εξαφανιζουν κιολας. Καραβι που αργει σκ@τ@ ειναι φορτωμενο....Meteo Hellas, συνονόματος Πέρης
Εγώ δεν πηστευω τίποτα πλέον ακόμα και τον καιρό τον εμπορευματοποίησαν για δικός τους σκοπούς …ο καθένας γράφει οτι του κατέβει για τα κλικ…..Με τα τελευταια δεδομενα λοιπον ΔΕΝ υπαρχει κρυο καθολου για την επομενη εβδομαδα. Εχουν βγαλει μια διαταραχη για το επομενο Σ/Κ με βροχες που ΑΝΕΤΑ την εξαφανιζουν τις επομενες μερες. Και οι χαρτες που δινει ο φιλος απο πανω εχουν αλλαξει και δειχνουν θερμοκρασιες πανω απο τα κανονικα....Ταζουν τα μονδελα στα τελειωματα των τρεξιματων ψυχρες εισβολες αλλα τις πανε συνεχως πιο πισω η τις εξαφανιζουν κιολας. Καραβι που αργει σκ@τ@ ειναι φορτωμενο....
Μας πως θα χειραγωγήσουν τον κοσμάκη εκει που θέλουν !!!!! Οι παππουδες μας πρόβλεπαν καλητερα της βαριχαιμωνιεςΚάθε φορά τα ίδια. Αρχίζουν από Σεπτέμβρη τα ΜΜΕ " αναμένεται βαρύς χειμώνας" τα " ημερομηνια" Κλπ. Να κινηθεί η αγορά μωρέ, να πάει ο κόσμος να βάλει πετρέλαιο, να πουληθεί κάνα ξύλο καμία σόμπα... Λυπάμαι όσους το επάγγελμα τους εξαρτάται από τον καιρό. Είμαι κι εγώ μέσα σε αυτούς.
Με τα ''μερομήνια΄΄ ασχολείται πολύ και κάθε χρόνο ο δημοσιογραφικός κολοσσός Αυτιάς...Κάθε φορά τα ίδια. Αρχίζουν από Σεπτέμβρη τα ΜΜΕ " αναμένεται βαρύς χειμώνας" τα " ημερομηνια" Κλπ. Να κινηθεί η αγορά μωρέ, να πάει ο κόσμος να βάλει πετρέλαιο, να πουληθεί κάνα ξύλο καμία σόμπα... Λυπάμαι όσους το επάγγελμα τους εξαρτάται από τον καιρό. Είμαι κι εγώ μέσα σε αυτούς.
Αλλαξε ηδη 2 φορες. Προς το χειροτερο εννοειται.....Ένα run όνειρο ψαρεμενο απ τα σοσιαλ,ας πέσει έστω 50% έξω
View attachment 84207
Ο πουτσισμενος δεν φοβαται το πουτσισμα κατα το ο βρεγμενος δεν φοβαται την βροχη Λιακο....https://www.windy.com/el/-Θερμοκρασία-temp?gfs,temp,2024010921,39.775,25.225,4……… αν πέσει μέσα το gfs την πουτσισαμε
Αν κατέβει αυτό το κρυο μετά της 6/7 του μήνα θα ψάχνουμε να βρουμε το μόριο μαςΟ πουτσισμενος δεν φοβαται το πουτσισμα κατα το ο βρεγμενος δεν φοβαται την βροχη Λιακο....
Κρυο θα κατεβει. Το ποσο εντονο θα ειναι και αν θα εχουμε υετο για να χιονισει ειναι νωρις ακομη για να ξερουμε.Αν κατέβει αυτό το κρυο μετά της 6/7 του μήνα θα ψάχνουμε να βρουμε το μόριο μας
Αν έχεις κάνα υπόλοιπο αδειούλας...βάλτο μετά τα φώτα...Κρυο θα κατεβει. Το ποσο εντονο θα ειναι και αν θα εχουμε υετο για να χιονισει ειναι νωρις ακομη για να ξερουμε.