Έχω οργοση έχω πάρει πατάτες και δεν μπορούμε να φρεζαρουμε είναι το χώμα λάσπηΘα στρώσει καθόλου ο καιρός? Καμμία πατάτα θα βάλουμε?
Έχω οργοση έχω πάρει πατάτες και δεν μπορούμε να φρεζαρουμε είναι το χώμα λάσπηΘα στρώσει καθόλου ο καιρός? Καμμία πατάτα θα βάλουμε?
Πατατα, αβέρτα....εσεις θα περιμενετε λιγο ακομη....χε χε....Θα στρώσει καθόλου ο καιρός? Καμμία πατάτα θα βάλουμε?
κοιτα να τις βαλεις μεχρι τέλους του μηνος ας ειναι και βρεμενα αν περασεις τις 10 Απριλίου δεν προλαβαίνουν με τις ζεστές .Έχω οργοση έχω πάρει πατάτες και δεν μπορούμε να φρεζαρουμε είναι το χώμα λάσπη
Αν πάει έτσι θα κάνουν τα πάντα το καλοκαίριΈρχονται ζέστες....
Πέρσι είχαμε δροσερή προς κρύα άνοιξη και μετά κάηκε το τομάρι μας. Μήπως κάνει πρώιμες ζέστες τώρα και περάσουμε ένα νορμαλ κωλοκαιρι φέτος. Αλλά δεν το βλέπω. Στην αγκαλιά της Σαχαρας θα την βγάλουμε...Αν πάει έτσι θα κάνουν τα πάντα το καλοκαίρι
Το φετινο κωλοκαιρι θα θελουμε κουβερτα το βραδυ!... Μήπως κάνει πρώιμες ζέστες τώρα και περάσουμε ένα νορμαλ κωλοκαιρι φέτος...
Άμα πέσεις μεσα 20 κιλά μελι δώρο...Περνάς Σεπτέμβριο και φορτώνεις!!!Το φετινο κωλοκαιρι θα θελουμε κουβερτα το βραδυ!
Καταστροφη εισαι.....Κανε τα 30 τα κιλα, δεν βγαινω...
Μέσα!!! Όχι πάνω από 32 τα μεσημέρια....Κανε τα 30 τα κιλα, δεν βγαινω...
θες να σε βοηθησω στο κουβαλημα?Κανε τα 30 τα κιλα, δεν βγαινω...
Έρχομαι και εγώθες να σε βοηθησω στο κουβαλημα?
Σερι 5 μηνες πανω απο τα κλιματικα στην θερμοκρασία.... Δεν τρεχει τιποτα! Μια συνομωσια ειναι και αυτη. Η ανεμογενητριες στην Δίρφη ομως θα δώσουν λυση!!!Εχουν δικιο που λένε Μάρτης παλουκοκαυτης!!!
Μας ρήμαξε τώρα στα τελειώματα!!!
Και το 60 που ξανά έγινε αυτό( το άκουσα το προι από μετεωρολόγο )κληματικη αλλαγή είχαμε?Σερι 5 μηνες πανω απο τα κλιματικα στην θερμοκρασία.... Δεν τρεχει τιποτα! Μια συνομωσια ειναι και αυτη. Η ανεμογενητριες στην Δίρφη ομως θα δώσουν λυση!!!
Αστους να λενε για κληματικες αλλαγες !! Ολλα αυτα τα γυρισματα του καιρου ειναι σε βαθος 50 ετιας !!Και το 60 που ξανά έγινε αυτό( το άκουσα το προι από μετεωρολόγο )κληματικη αλλαγή είχαμε?