Ρε θα πεθάνουμε στη δίψα... Τι είναι αυτό το χάλι τα τελευταία 5 χρόνια...τι κατάρα έχουμε φάει..Συνολικός υετός δεκαημερου... Απλά μακάρι...
View attachment 90628
Έχει εμμονή το ξεσκισμενο. Ούτε τώρα έριξε τίποτα?Ρε θα πεθάνουμε στη δίψα... Τι είναι αυτό το χάλι τα τελευταία 5 χρόνια...τι κατάρα έχουμε φάει..
Ένα σύννεφο πέρασε,ούτε που καταδεχτηκε να φτύσει ..όχι να βρέξει.. δε ξέρω γιατί γίνεται αυτό.. ένα νησί που πάντα είχε νερά και άκουγες στις λαγκαδιές νερά να τρέχουν Ιούλιο μήνα τώρα έχουν στεγνώσει τα πάντα.. πέρσι με τέτοια στεγνά Γενάρη μήνα,δεν έχω ξανανιώσει πιο αποπνικτική ατμόσφαιρα μέσα σε δάσος σε κυνήγι μπεκατσας.. ποιας μπεκατσας δηλαδή,που οποία πουλιά μπήκαν, την ίδια μέρα η σκοτώθηκαν ή έφυγαν για πιο νότια .Έχει εμμονή το ξεσκισμενο. Ούτε τώρα έριξε τίποτα?
Περασμενος χειμώνας και μετά κατάντια και εδώ. Το να περπατάς Καθενους και να μην πάει η λάσπη στο γόνατο δεν εχει ξαναγίνει. Όλα στεγνά και εδώ. Ευτυχως που έριξε μια ώρα και λίγο χθες και θα γλιτώσουν οι ελιές.Ένα σύννεφο πέρασε,ούτε που καταδεχτηκε να φτύσει ..όχι να βρέξει.. δε ξέρω γιατί γίνεται αυτό.. ένα νησί που πάντα είχε νερά και άκουγες στις λαγκαδιές νερά να τρέχουν Ιούλιο μήνα τώρα έχουν στεγνώσει τα πάντα.. πέρσι με τέτοια στεγνά Γενάρη μήνα,δεν έχω ξανανιώσει πιο αποπνικτική ατμόσφαιρα μέσα σε δάσος σε κυνήγι μπεκατσας.. ποιας μπεκατσας δηλαδή,που οποία πουλιά μπήκαν, την ίδια μέρα η σκοτώθηκαν ή έφυγαν για πιο νότια .
Καπου εκει Μ.Ο......παναγία μου στις 15 να γινει.... χε χε....που πεφτει Κυριακη....13 σεμπτεμβριου εχουμε περασματακι .
Άμα γίνει στις 15 θα πάει ακλαφτο ..ξεκινανε οι διάβολοι με τις κόκκινες μύτες!Καπου εκει Μ.Ο......παναγία μου στις 15 να γινει.... χε χε....που πεφτει Κυριακη....
Το 2021 και ενώ πάω κάθε μέρα παραλιακά καμιά 10αρια+ μέρες, Δευτέρα 13 αρχίζουν τα σχολεία και λέω άσε δε πάω σήμερα να πάω στον αγιασμό και τι να γίνει αυτή τη μέρα, τρελό πέρασμα που είχαν χρόνια οι παλιοί να δουν.13 σεμπτεμβριου εχουμε περασματακι .
.......κ εκεινη τη Δευτερα 13/9 σχολασα κ πηγαμε το μεσημερι κ πιασαμε τον ίσκιο, μου φωναξες ενστικτωδός καποια στιγμή, κ κλαμπανισα αξιοπρεπώς το ζευγαράκι που ηρθε απο πισω μου....χε χε χε...Το 2021 και ενώ πάω κάθε μέρα παραλιακά καμιά 10αρια+ μέρες, Δευτέρα 13 αρχίζουν τα σχολεία και λέω άσε δε πάω σήμερα να πάω στον αγιασμό και τι να γίνει αυτή τη μέρα, τρελό πέρασμα που είχαν χρόνια οι παλιοί να δουν.
Βέβαια πουλάκια είχε και την Κυριακή που είχαμε πάει με τον Κώστα @Kostas ContraDosi και ο καιρός ανακατεμένος!
Αυτή η μέρα θα με στοιχειώνει για πολλά χρόνια!!!
Ακραια κακοκαιρια για την εποχη
Δευτέρα μεσημέρι μας έχει όλοι την β δ. ΕλλάδαΠότε θα φτάσει εδώ?
Μια πρωτη διαταραχή θα μας πιασει Απο Δευτέρα απόγευμα και μεταΠότε θα φτάσει εδώ?
Αυτό είναι κανονικότητα....Επίσης να πω οτι ολα τα προγνωστικά την πνίγουν κανονικά την Ιταλια,με τις βροχες
με τα πρώτα χιόνια και στις Άλπεις..
Λογικα σε εμας θα σβήσει εξασθενημένο ..