Ρε ας γίνει το ποθουμενο και κωλοτουμπες όσες θέλεις!!!
Ρε ας γίνει το ποθουμενο και κωλοτουμπες όσες θέλεις!!!
Μια χαρά τό έπιασε από εκεί σήμερα,ποτιστικαν καλά η ελιές.Πήγαμε στο βουνό, σταμάτησε 20 λεπτά και ξαναφερε πολύ νερό. Καφεδάκι τώρα. Ένα ρεμα που περάσαμε έτρεχε καλά. Χθες ήταν καταξερο....
ΤιΜια χαρά τό έπιασε από εκεί σήμερα,ποτιστικαν καλά η ελιές.
Χαλάλι Μήτσο, χαλάλι!!Τι
Εριξε καλό νερό. Ειδικά βορειότερα των Ψαχνων. Μας χάλασε το κυνήγι αλλά χαλάλι.
Έφτασεεε!Μια βροχούλα 1η Οκτώβρη,παρακαλώ.
Απο αγριογούρουνα κάνατε κάτι;Πήγαμε στο βουνό, σταμάτησε 20 λεπτά και ξαναφερε πολύ νερό. Καφεδάκι τώρα. Ένα ρεμα που περάσαμε έτρεχε καλά. Χθες ήταν καταξερο....
Σαν μπαμπογριες κάνουν...Μη παραπονιέστε συνέχεια ρε παλικάρια. Θα έχει και γαμω τους καιρούς φέτος. Έχω έμπνευση.
Τίποτα! Δεν αμολησαμε καν. Αλλά αν ήμουν σπίτι ίσως χτυπούσα κάποιο από τα 2 τερατακια που είδε η μάνα μου να βόσκουν αμέριμνα λιγότερο από 100 μέτρα μακριά στις 8:10 το πρωί...Απο αγριογούρουνα κάνατε κάτι;
Ποια εννοεις κοζιά..;;;Πολύ νερό Παναγιώτη! 30 χιλιοστά και ριχνει κάργα!
Επίσης σαν να αλλάζουν τα κοζια από πάνω. Το βλέπουμε μέρα με την μερα...
Για να επανέλθει η κατάσταση θέλει να κάνει στην Δίρφυ 15 μετρα χιόνι και να μείνει μέχρι Μάιο-Ιούνιο...Ούτε για την σκόνη δεν έχει κάνει ακόμη.
Θέλει βροχές πολύωρες ποτιστικες και χιόνια τον Δεκέμβρη στα βουνά.
Κόζια, λεει.Ποια εννοεις κοζιά..;;;
Έτσι έτσι φτιάξε μας....έχουμε χρόνια να δούμε χειμώνα κανονικό καποια στιγμή θα τον κανη .. μπορεί να είναι φέτος η ώρα τουΤέτοια εποχή με την αστάθεια στα κόκκινα ειναι περιττό να κοιτατε υψη βροχής παραπάνω απο 12 ωρες μπροστα
Ειδικά οταν δεν εχουμε κάποιο βχαμηλο κοντα να μας πιανει .
Απο εκει και περα αρχίζει να δείχνει ταση αρχες του μηνα αρκετα ενδιαφέρουσα οσο αφορα την είσοδο κρυου στην βόρεια Ευρώπη.