Καιρός

• Thread starter Thread starter dim63
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Έλα να σε κάνω μια βόλτα να δεις πόσο πράσινα είναι τα άλλα εκτός των πεύκων.
Εδω υπάρχουν ακομη καταπρασινες βελανιδιές χωρίς ενα κίτρινο φύλλο. Ζούμε περιοδο ανωμαλίας σε ολα τα επίπεδα. Πανίδας και χλωρίδας και βεβαια ολα αυτα οφείλονται στο πιο ανώμαλο ον του πλανήτη

Καλημέρα σας
Μεχρι το Σάββατο θα πάμε με τις διαταραχές που θα μας επηρεάσουν ακομα..
Μέχρι τωρα ειχαμε αρκετες αστοχίες απο τα προγνωστικά στον καταμερισμό του υετου ..
Μπηκαν πιο ανατολικά και νοτια τα φαινόμενα
ειδικά σε κεντρική Πελλοπονησο και στερεα ,εβρεξε πολυ περισσότερο απο ότι έδιναν
Μονο Ηλεία Αχαια επιασαν ακριβως
Ηπειρος στο μισο απο οτι έδιναν ...

Αυτο κυριως για να καταλάβουμε οτι το να κοιταμε χιλιοστά 5-7 μέρες πριν ειναι ουτοπικό εντελως ,οταν υπάρχουν αστοχίες στις 24 ωρες

Τελος ,την ερχόμενη εβδομάδα παμε για ανοδο της θερμοκρασίας νοτιαδες και σοβαρές πιθανότητες για βροχες και παλι...

Καλημέρα σας
Μέχρι τωρα ειχαμε αρκετες αστοχίες απο τα προγνωστικά στον καταμερισμό του υετου ..
ειδικά σε κεντρική Πελλοπονησο και στερεα ,εβρεξε πολυ περισσότερο απο ότι έδιναν

Αυτο κυριως για να καταλάβουμε οτι το να κοιταμε χιλιοστά 5-7 μέρες πριν ειναι ουτοπικό εντελως ,οταν υπάρχουν αστοχίες στις 24 ωρες

Τελος ,την ερχόμενη εβδομάδα παμε για ανοδο της θερμοκρασίας νοτιαδες και σοβαρές πιθανότητες για βροχες και παλι...
Κοίτα την Δευτέρα τι θα έχει να μου πεις αν θα πάρω άδεια!!!! Εδώ έριξε καλό νεράκι. Και τα 11 χιλιοστά πιάσανε τόπο! Σταγόνα στον ωκεανό θα μου πεις αλλά από το ολότελα.Φαινεται να έχουμε ελπίδες και για ακόμα περισσότερο νερό.
Και βλέπω την Βουλγαρία να έχει κρύο και χιονακια και μου ανεβαίνει το ηθικό....

Κοίτα την Δευτέρα τι θα έχει να μου πεις αν θα πάρω άδεια!!!! Εδώ έριξε καλό νεράκι. Και τα 11 χιλιοστά πιάσανε τόπο! Σταγόνα στον ωκεανό θα μου πεις αλλά από το ολότελα.Φαινεται να έχουμε ελπίδες και για ακόμα περισσότερο νερό.
Και βλέπω την Βουλγαρία να έχει κρύο και χιονακια και μου ανεβαίνει το ηθικό....
Θες πέρασμα εσυ και αλλο ? 🤣🤣🤣🤣🤣
Εσείς θα παίξετε μπαλα Παρασκευή Σάββατο
θα κλείσετε την κακοκαιρία αυτη ..

Θες πέρασμα εσυ και αλλο ? 🤣🤣🤣🤣🤣
Εσείς θα παίξετε μπαλα Παρασκευή Σάββατο
θα κλείσετε την κακοκαιρία αυτη ..
Αν δεν έχει αέρα που μάλλον δεν θα έχει θα ανέβω ψηλά....Δεν έχω πάει και μου έχει λείψει. Ε και χοντρές να μην έχει όλο και κάποιο μαύρο θα εμφανιστεί μετά το πέρας την κακοκαιρίας. Πέρασμα θα κάνει και την Κυριακή😁

Αν δεν έχει αέρα που μάλλον δεν θα έχει θα ανέβω ψηλά....Δεν έχω πάει και μου έχει λείψει. Ε και χοντρές να μην έχει όλο και κάποιο μαύρο θα εμφανιστεί μετά το πέρας την κακοκαιρίας. Πέρασμα θα κάνει και την Κυριακή😁
και κοκκινες.

Ωρε φωλα που έφαγαν οι μετέο... Εκτός του περί....ούτε σταγόνα και τώρα 23 βαθμούς
Θα ριξει και κερκυρα το επομενο διαστημα,την αλλη βδομαδα παλι βροχες θα εχετε,αμα διαμαρτυρεστε εσεις εμεις τι πρεπει να κανουμε σε αττικοευβοια που βρεχει μια φορα στους 3 μηνες,η τα νοτια της χωρας,η κρητη νησια που κανει μηνες να πεσει σταγονα,σε εσας βρεχει ολο τον χρονο!

Επιτελους εβρεξε και Κορινθια μετα απο μηνες!Καλη βροχη ολο το βραδυ ως το πρωι.Τα προγνωστικα δεν εδιναν τπτ και ετυχως επεσαν εξω.Δινουν και καποια συνεχεια τις επομονες μερες,για να δουμε..
Ισχυει εριξε καλα ποτιστικα.θελουμε κ αλλο βεβαια

Καλημέρα σας

Το....Π...πάντως το πιάσανε Περικλή..μόνο που εγερνε λίγο προς τα αριστερά..

Back