Καιρός

• Thread starter Thread starter dim63
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μου φαίνεται ότι όσο πετρέλαιο δεν χαλάσαμε τις προηγούμενες χρονιές..θα το βάλουμε εφέτος...
Άσε να κάψω τα παλιά ξύλα να κόψω αλλα του χρόνου!!! Θα σαπίσουν... Μακάρι να το πάει τρένο! 2 μέρες την εβδομάδα βροχή καλη Τρίτη Πέμπτη ποτέ Σαββατοκύριακο. 2-3 χιονιαδες από Λαμία και πάνω και εδώ ένα 20ποντο μέχρι κύμα για την απόλαυση μας και μετά 3 χιονιαδες ημιορεινων για το κάψιμο μας.....Αυτά μέχρι αρχές Μαρτίου. Θέλω η Δίρφη να βάλει 5-6 μέτρα χιόνι επι τρεις φορες και να λιώσει τον ερχόμενο Σεπτέμβρη....

Αρκετά μακρινό, άλλα αυτό ειναι καλό σενάριο ε Περικλή ??

Ειχε το meteo και ενα νέο σταθμό στη Σκάλα και βλέπαμε τι καιρό έκανε στο χωριό, πόση βροχή έριχνε … αλλά εδώ και ενα μήνα ειναι off !!

1731613827872.png

Άσε να κάψω τα παλιά ξύλα να κόψω αλλα του χρόνου!!! Θα σαπίσουν... Μακάρι να το πάει τρένο! 2 μέρες την εβδομάδα βροχή καλη Τρίτη Πέμπτη ποτέ Σαββατοκύριακο. 2-3 χιονιαδες από Λαμία και πάνω και εδώ ένα 20ποντο μέχρι κύμα για την απόλαυση μας και μετά 3 χιονιαδες ημιορεινων για το κάψιμο μας.....Αυτά μέχρι αρχές Μαρτίου. Θέλω η Δίρφη να βάλει 5-6 μέτρα χιόνι επι τρεις φορες και να λιώσει τον ερχόμενο Σεπτέμβρη....
Μέχρι και στα ξύλα υπερστοκ έχεις;

Αν βγει το 1/4 από τον υετο που δίνει παραπάνω , 400+ mm ,από την απόλυτη ξεραηλα πάμε αυθημερόν στο να τρέχουν όλα τα ποτάμια και τα ρεματα της περιοχής.
400+ χιλιοστά δεν θα τρέξουν ποταμια
Θα έχει καταστροφές φιλε
Δεν ειναι τοσο απλο

Αρκετά μακρινό, άλλα αυτό ειναι καλό σενάριο ε Περικλή ??

Ειχε το meteo και ενα νέο σταθμό στη Σκάλα και βλέπαμε τι καιρό έκανε στο χωριό, πόση βροχή έριχνε … αλλά εδώ και ενα μήνα ειναι off !!

View attachment 93323
Αυτο είναι ξερο κρυο με το χαμηλο στα βάθη της Τουρκίας..
τις προηγούμενες ωρες θα ηταν καλύτερα

Back