Χλωμό το κόβω και για αύριο. Ίσως μεθαύριο αργά πρωί με μεσημέρι. Έπιασε πολύ καλά πάλι και εδώ. Άστο να ριξει!!! Χριστούγεννα χωρίς ήλιο δεν ξέρω και εγώ πόσα χρόνια μετά....Τα 40mm τα ξεπεράσαμε πάντως εδώ. Η Στενή 70+ και η Σεττα στο δικό της σύμπαν έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα 100....Οκ...
Θα φάμε, θα πιούμε τους κρασους και ανάσκελα..
Μήπως μας αφήσει αύριο...
Δεν το βλέπω βέβαια, αλλά θα δούμε..
Θα βγάλει καταιγίδες ρε συΆμα μπεις στα βαρκα με το αγροτικο Μήτσο τώρα θέλεις και τρακτέρ να σε τραβάει!!!
Ήρθε και η κακοκαιρια ELENA στα μερη μας λοιπόν. Βρέχει έντονα εδώ και αρκετή ώρα με ραγδαιοτητες που φτάνουν τα 24mm/ωρα στον σταθμό της Στενής.
@periklis-ath φίλε μου στην Δίρφη θα πεσουν οι χιονοπτώσεις κάτω από τα 1000 μέτρα? Αν πέσουν μέσα στα χιλιοστά θα βάλει μέτρα χιόνι το βουνό στα ψηλά νομίζω.
Πέρσι κάνανε μπάνιο και παίζανε ρακέτες στις παραλίες και λέγανε τι ωραία που είναι!!! Στην τρύπα σας γιαμπανακηδες και μπιτσομπαραδες! Αυτός είναι ο καιρός που αρμόζει στην εποχή και τις γιορτές. Και τα Φώτα εκεί γύρω να κατέβει μια Αριάδνη νο2 να μπουν στα λαγούμια τους οριστικά!Ωραια βροχη, ωραιο σκηνικο κατεμε για τετοιες μερες!!! Οι αλλοι βριζουν, δεν ξερουν τι ευλογια ειναι...
Ήδη έχουμε ηλεκτρικά... Νερό καλό χωρίς να κουνιέται φύλλο ακόμη από ανέμους! Αυτό ήθελα να δω φίλε Περικλή , να φορτώσει χιόνι το βουνό. Και όχι για το κυνήγι...Θα βγάλει καταιγίδες ρε συ
με την ένταση των φαινομένων θα κατέβουν τα υψόμετρα με τις χιονοπτώσεις
Θα βάλει πολύ χιονι
Οπως και ο προσινεμος Παρνασσός
Δεν θέλουμε Αριάδνη φιλεΠέρσι κάνανε μπάνιο και παίζανε ρακέτες στις παραλίες και λέγανε τι ωραία που είναι!!! Στην τρύπα σας γιαμπανακηδες και μπιτσομπαραδες! Αυτός είναι ο καιρός που αρμόζει στην εποχή και τις γιορτές. Και τα Φώτα εκεί γύρω να κατέβει μια Αριάδνη νο2 να μπουν στα λαγούμια τους οριστικά!
Εντάξει είμαι λίγο υπερβολικός. Και με 5cm στην αυλή μου συμβιβάζομαι. Αλλά θέλω 3 μέτρα στην κορυφή της Δίρφης και 5 μέτρα στα ανεμοσουρια της ράχης!Δεν θέλουμε Αριάδνη φιλε
Θα έχουμε μεγαλες απαγορεύσεις και θα ειναι η χαρα του παράνομου
Και έχει ακόμα δρόμο.Πολύ νερο εδώ..
Δεν ξέρω για τον Ληλα, μην έχουμε τίποτα μακροβούτια εντός σπιτιού, οπως πριν 4 χρόνια...
Οντως χαμος.Βεβαια το καλο της υποθεσης ειναι οτι το ριχνει καλα ποτιστικα.Αλλα μιλαμε για πολυ νερο γενικα ωρες ασταματητες!Πολύ νερο εδώ..
Δεν ξέρω για τον Ληλα, μην έχουμε τίποτα μακροβούτια εντός σπιτιού, οπως πριν 4 χρόνια...
Σκ εξαρση ακουσα με χιονια μεχρι τα 500μ.δεν ξερω αν ισχυει.Περι τι βλεπεις;Και έχει ακόμα δρόμο.
Με τόσο νερό που ρίχνει περίμενα χειρότερα....Φούσκωσε και ο Μεσσαπιος στα Ψαχνα..
Και εδώ πολύ καλό νερό ρίχνει, φούσκωσε η λεωφόρος Καραμανλή στο ΜενίδιΦούσκωσε και ο Μεσσαπιος στα Ψαχνα..
Ότι έχει ο καθένας Διονυση....Και εδώ πολύ καλό νερό ρίχνει, φούσκωσε η λεωφόρος Καραμανλή στο Μενίδι