Όταν τα λέω εγώ με πάει "κόρνα"!Δε μιλάς κόσμια.
Όταν τα λέω εγώ με πάει "κόρνα"!Δε μιλάς κόσμια.
Εσύ έχεις ΑΠΟΨΗΌταν τα λέω εγώ με πάει "κόρνα"!
Είναι κολλητή η μπλούζα?Παντως εδω σκαμε.Με κοντομανικο ειμαι μεσημερι και αλλαζω μπλουζες...
Ναι, πεταει και η ρωγα...Είναι κολλητή η μπλούζα?
Δεν εχει αλλαξει κατι ρε παιδιά απο οτι ειπαμεΟ περικλης να βγει στην αναφορα για ενημέρωση.ακουσα να μουρμουρανε για χιονακια αρκετα στις γιορτες
O Πέρι τα είπε καθαρά και στα ίσα.Ο περικλης να βγει στην αναφορα για ενημέρωση.ακουσα να μουρμουρανε για χιονακια αρκετα στις γιορτες
.............................
Μην ακουτε μαλακιες
Πάνε και οι μουρμουρες. Είπαμε παίρνουν ένα σενάριο από ένα μοντέλο με ελάχιστες πιθανότητες επαλήθευσης και το κάνουν θέμα για κλικ.O Πέρι τα είπε καθαρά και στα ίσα.
Εν τω μεταξυ το νου μας . Ερχεται χιονοθύελαΠάνε και οι μουρμουρες. Είπαμε παίρνουν ένα σενάριο από ένα μοντέλο με ελάχιστες πιθανότητες επαλήθευσης και το κάνουν θέμα για κλικ.
εχη ο καιρος γυριζματα ωπος τα λεςςςς φιλεμου ΠΕΡΙΚΛΗ ο καιρως πιστευω ειναι σαν της γηνεκας τα πισωγυρισματααα ,ποτε θα δουμε χιονιααααααΈρχεται η πιο κρυα εβδομάδα του χειμώνα εως τωρα
Πολλα τα νερα σχεδόν παντου
Ξεκίνημα απο τα δυτικά και κλεισιμο Ανατολικα ..
Πολλα εως πάρα πολλα τα χιόνια στα ορεινα
Σε καμία περίπτωση κατι ακραίο
Κανονικός χειμώνας τις επόμενες μερες
Μην ασχολείστε όπου βλέπετε τιτλους βαρυγδουπους
Εδω Ηλια ριχνει καργα βροχα απο τα ξημερωματα και με εναλλαγες δυνατου αερα νοτια,νοτιοδυτικου(γαρμπινό)...Χιονιάς επιτέλους χειμώνα