Εχει και αλλο να ριξει μεχρι την ΚυριακήΤρομερά ύψη υετου εδώ!!! Η Στενή γραφει 420 χιλιοστά βροχής!!! 290 εμείς και 404 χιλιοστά η Σεττα....
Δεν μπαίνεις στα χωράφια εδώ πλέον!!! Και δεν θα μπαίνεις για μέρες!!! Λίμνες όλα!!! Η Σεττα με 1.6 βαθμούς και 0.2 dp πρέπει να το παλεύει με χιονόνερο. Δεν έχει και κάμερα γαμωτο εδώ και καιρό. Μετά τα Φώτα κακοκαιρία παλιν, ε?Εχει και αλλο να ριξει μεχρι την Κυριακή
Η Στενη πιανει σε 4 μερες οσο βρεχει στην Αθηνα σε ενα χρόνο ..
Την ερχόμενη εβδομάδα παμε για καιρικό time out..
Βγείτε να κανετε οτι αγροτικές δουλειές έχετε
Θέλουμε παγώνιες τώρα όχι να τα λιώσει σε μια μέρα.
Μονο η βροχή θα τα λιώσειΘέλουμε παγώνιες τώρα όχι να τα λιώσει σε μια μέρα.
Μονο το gfs το δειχνειΜετά τα Φώτα φαίνεται δυνατό σύστημα με πολλά χιόνια. Όμως είναι αρκετές οι μέρες για να κάτσει όπως το δείχνουν. Σίγουρα όμως θα έχει κρύο.
Να συμπληρώσω ότι στο 112 λένε..400 χιλιοστά νερό έπεσαν, ποτάμια φουσκωσαν και μόλις έστειλαν 112 για αύριο....
Μπίζνες και ο καιρός. ... παρακμήΕιναι τραγικό αυτο που γίνεται με τα site και τα καναλια με τα χιονια..
Έχουμε χειμωνα και θα χιονίσει στα βουνα..
Ασοβαρες καταστασεις
Τα έχουν ξεφτιλισει πραγματικά.Για γιαουρτωμα είναι με κατσικίσιο με πέτσα.Ειναι τραγικό αυτο που γίνεται με τα site και τα καναλια με τα χιονια..
Ασοβαρες καταστασεις
Θέλουν να έχουν φοβισμένο τον κόσμο με κάθε μέσο! Παλιά ο πατέρας μου έλεγε δεν υπήρχαν Χριστούγεννα χωρίς χιόνι! Και τώρα το βλέπουμε μια στο τόσο!Ειναι τραγικό αυτο που γίνεται με τα site και τα καναλια με τα χιονια..
Ασοβαρες καταστασεις
Αντε ρε αχορταγε.Πηγαινε στο χιονακι πανω αυριο και στειλε γαμπα.Ξερεις εσυΤο κομμάτι του πολικου ψυχους από τα βάθη της...Ουκρανίας κατέφθασε!!! Βρέχει πάλι!!! Κρίμα! Και είχα μια ελπίδα να πιάσει αυριο κατά τις 8 το πρωί γιατί έχω όρεξη για 40 λεπτάκια στις μαύρες...
Μόνο όταν κάνει στην αυλή μου. Κατά τις 10 του Γενάρη δηλαδή.... Και θα κάνω snow angels με την βερμούδα μόνο....Αντε ρε αχορταγε.Πηγαινε στο χιονακι πανω αυριο και στειλε γαμπα.Ξερεις εσυ
Μετά τα Φώτα ετοιμαστείτε για σκούφους γάντια και τερλικιαΔεν μπαίνεις στα χωράφια εδώ πλέον!!! Και δεν θα μπαίνεις για μέρες!!! Λίμνες όλα!!! Η Σεττα με 1.6 βαθμούς και 0.2 dp πρέπει να το παλεύει με χιονόνερο. Δεν έχει και κάμερα γαμωτο εδώ και καιρό. Μετά τα Φώτα κακοκαιρία παλιν, ε?