Την Κρήτη την γλύφει. Κοίτα πιο δυτικά, κάτω από την Αλβανία....Εγω μονο την Κρήτη βλεπω εκτος...αν βλεπω καλα.
Την Κρήτη την γλύφει. Κοίτα πιο δυτικά, κάτω από την Αλβανία....Εγω μονο την Κρήτη βλεπω εκτος...αν βλεπω καλα.
Ωχ...η Κέρκυρα...Την Κρήτη την γλύφει. Κοίτα πιο δυτικά, κάτω από την Αλβανία....
Δεν πας καλύτερα με την κουμπάρα??Κυριακη να παω βολτα με το κουμπαρο η μπα;
Και εγώ σε αγαπώΣταμάτα να γράφεις σε παρακαλώ.......
Είσαι καντεμοσαυρος.....δεν θα βγει@ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΣ @panagiotis agiannitis Εδώ βλέπουμε ΞΕΡΟΚΡΥΟ σε όλη την Ελλάδα. Κοιτάξτε ποιο νησί είναι εκτός......View attachment 92256
Με το ΠοντικονήσιΩχ...η Κέρκυρα...
Πολύ καλό για να βγει αληθινό , μακάρι να βγει ...
Ναι έτσι νομίζω και εγώ ... θα δούμε .Πολύ μακρινές ώρες. Στο επόμενο τρέξιμο θα δείχνει κάτι άλλο. Στα κοντινά θέλω να πιστεύω πως πάμε καλά και θα μας ευνοήσει ο καιρός.
Μην στεναχωριέσαι, το ίδιο γίνεται και τώρα!!!Ναι έτσι νομίζω και εγώ ... θα δούμε .
Όταν κοίταζα περισσότερο συχνά και σχολαστικά τι έδιναν τα μοντέλα (κοίταζα πριν λίγα χρόνια από το meteo meteosat) είχα αγανακτήσει ! όλα τα καλά σενάρια έστριβαν και όλα τα δυσμενή βγαίνανε !!! ...
Η Τρίτη μας καίει ωρε....και η Παρασκευή...Κάποιες μικρο αλλαγές γίνονται..
Λογικο
η Δευτερα χαλαει λιγο αλλα φτιαχνει η Τετάρτη...
Το μοτιβο μας ενδιαφέρει οτι ειμαστε μεσα στην φασολαδα ,την ερχόμενη εβδομάδα.
Μην ακουτε τον Ηλια για γουρι το κανει
καλα τα λεει ο μαστορας.Η Τρίτη μας καίει ωρε....και η Παρασκευή...
Αν μπουν τσίχλες θα σου στείλω 3 Ρουμάνες μια Ρωσίδα και δύο ΤσέχεςΚάποιες μικρο αλλαγές γίνονται..
Λογικο
η Δευτερα χαλαει λιγο αλλα φτιαχνει η Τετάρτη...
Το μοτιβο μας ενδιαφέρει οτι ειμαστε μεσα στην φασολαδα ,την ερχόμενη εβδομάδα.
Μην ακουτε τον Ηλια για γουρι το κανει
μην λες μεγαλα λογια!Αν μπουν τσίχλες θα σου στείλω 3 Ρουμάνες μια Ρωσίδα και δύο Τσέχες
Ηλία θα το κρατησω το ποστ αυτοΑν μπουν τσίχλες θα σου στείλω 3 Ρουμάνες μια Ρωσίδα και δύο Τσέχες
Εμιρη μου εσυ!Αν μπουν τσίχλες θα σου στείλω 3 Ρουμάνες μια Ρωσίδα και δύο Τσέχες