Το βλέπεις ... ούτε τα βουντού του Ηλία δεν μας σώζουν!Κάθε τρέξιμο και χειρότερο
Δεν θελει να δωσει καλα πράγματα φετος
Το βλέπεις ... ούτε τα βουντού του Ηλία δεν μας σώζουν!Κάθε τρέξιμο και χειρότερο
Κτ θα γίνει στο τέλος,πιστεύω...απλά δν θα είναι στα περσινά στάνταρ...δν πειράζει κ με λίγες κ με πολλές τις βόλτες μας θα τις κάνουμε!!!Κάθε τρέξιμο και χειρότερο
Άντε φάε κρέπες ρε! Μας ζάλησες...Στα λέω και δεν με ακούς .....οποίος βαράει τσίχλες φέτος θα της ταρίχευη ..και θα λέμε ήταν κάποτε
Άστον να κάνει τη δουλειά του ...Άντε φάε κρέπες ρε! Μας ζάλησες...
Σταμάτα γιατί θα ανεβάζω φωτογραφίες ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ....Στα λέω και δεν με ακούς .....οποίος βαράει τσίχλες φέτος θα της ταρίχευη ..και θα λέμε ήταν κάποτε
Πέρσινες μπωρη ...για φέτος το έχω χλωμόΣταμάτα γιατί θα ανεβάζω φωτογραφίες ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ....
Μπορείς πολύ εύκολα να δεις άμα είναι περσινές η φετινές. Εδώ ο ΝΙΚΟΣΣΣ η ΣΤΑΥΡΟΣΣΣΣ που έμενε αλλά δεν έμενε στην Κρήτη μας ανέβαζε προπερσινους λαγους και το πήραμε πρέφα. Αρα.....Πέρσινες μπωρη ...για φέτος το έχω χλωμό
Και μιας και το αναφέρεις η λαγοί θα είναι περισσότεροι από της τσιχλες φέτος .....μόνο ο σάκις θα βαράει καμία χηναΜπορείς πολύ εύκολα να δεις άμα είναι περσινές η φετινές. Εδώ ο ΝΙΚΟΣΣΣ η ΣΤΑΥΡΟΣΣΣΣ που έμενε αλλά δεν έμενε στην Κρήτη μας ανέβαζε προπερσινους λαγους και το πήραμε πρέφα. Αρα.....
Όταν στα έλεγα εγώ από τον Αύγουστο μου την έλεγες... Τώρα που επιασες την κλαψα εσύ άλλαξα εγώ τροπάριο!!!Και μιας και το αναφέρεις η λαγοί θα είναι περισσότεροι από της τσιχλες φέτος .....μόνο ο σάκις θα βαράει καμία χηνα
Ότι θα χεστουμε σύμφωνο ..Όταν στα έλεγα εγώ από τον Αύγουστο μου την έλεγες... Τώρα που επιασες την κλαψα εσύ άλλαξα εγώ τροπάριο!!!
Από τις 14 και μετά θα χεστουμε στην τσίχλα. ΤΕΛΟΣ....
Σωστός έπεσα δυο μέρες έξωΌταν στα έλεγα εγώ από τον Αύγουστο μου την έλεγες... Τώρα που επιασες την κλαψα εσύ άλλαξα εγώ τροπάριο!!!
Από τις 14 και μετά θα χεστουμε στην τσίχλα. ΤΕΛΟΣ....
Θέλουμε πιο ανοιχτό καιροΚτ θα γίνει στο τέλος,πιστεύω...απλά δν θα είναι στα περσινά στάνταρ...δν πειράζει κ με λίγες κ με πολλές τις βόλτες μας θα τις κάνουμε!!!
Ευλογησον τέκνο μουΓραφω οτι δεν μας θελει.
Γιατι ο καιρος απο Κυριακη εως Τετάρτη έχει ολα τα φοντα να δωσει ενα πολύ μεγάλο πέρασμα..
Μικρές αλλαγες θέλουμε...Αλλα μαλακίζεται
Τις Τσέχες και τα ματια σουΕυλογησον τέκνο μου