yorgos 1 Δεκεμβρίου 2024 #141 giorgosnaxos said: Από στεριά . Με βάρκα βγάζουν αρκετά απ' ότι μαθαίνω Click to expand... Γιώργο εδώ ξεκίνησαν πριν 3-4 μέρες ... άργησαν λίγο συγκρίνοντας με προηγούμενες χρονιές αλλά ξεκίνησαν.
giorgosnaxos said: Από στεριά . Με βάρκα βγάζουν αρκετά απ' ότι μαθαίνω Click to expand... Γιώργο εδώ ξεκίνησαν πριν 3-4 μέρες ... άργησαν λίγο συγκρίνοντας με προηγούμενες χρονιές αλλά ξεκίνησαν.
Sideris SBE 1 Tuesday at 12:18 #142 Alex37 said: Δεν το έχω παρατηρήσει αυτό.Μεγαλη διαφορά έχω δεί όταν ψεκάζω τις καλαμαριες με booster γαρίδας.Επισης αυτές που έχουν ακίδες στην πλάτη μηδενίζουν τις χασουρες. Click to expand... Ή σαρδελας
Alex37 said: Δεν το έχω παρατηρήσει αυτό.Μεγαλη διαφορά έχω δεί όταν ψεκάζω τις καλαμαριες με booster γαρίδας.Επισης αυτές που έχουν ακίδες στην πλάτη μηδενίζουν τις χασουρες. Click to expand... Ή σαρδελας
Sideris SBE 1 Tuesday at 12:27 #143 Παιδια στη Νάουσα της Παρου και στη Φολέγανδρο βγαλαμε αλλα φωτο δεν εχω και καλαμαρια και σουπιοκαλαμαρα
Παιδια στη Νάουσα της Παρου και στη Φολέγανδρο βγαλαμε αλλα φωτο δεν εχω και καλαμαρια και σουπιοκαλαμαρα