Σήμερα παρήγγειλα από photoqueen.gr ένα walkstool comfort 65cm, στα 78 ευρώ....
Με γεια σας παλικαρια! Καλοριζικα!και εγώ τσίμπησα ένα από έξω για τα καρτερία βεβαία θα του βάλω προσθήκες να ψηλώσει λίγο.
View attachment 2607
Σήμερα παρήγγειλα από photoqueen.gr ένα walkstool comfort 65cm, στα 78 ευρώ....
Με γεια σας παλικαρια! Καλοριζικα!και εγώ τσίμπησα ένα από έξω για τα καρτερία βεβαία θα του βάλω προσθήκες να ψηλώσει λίγο.
View attachment 2607
Είπα να πάω σε ξυλο-δερμα ...μου κάθεται οπτικά περισσότερο...με το υψος που εχεις νομιζω το walkstool σου κανει για να εισαι και ανετος.
Είπα να πάω σε ξυλο-δερμα ...μου κάθεται οπτικά περισσότερο...
κ γω το walkstool θα σου πρότεινα....απίστευτα βολικο κ ανθεκτικοΕίπα να πάω σε ξυλο-δερμα ...μου κάθεται οπτικά περισσότερο...
Ευχαριστώ ...θα το κοιτάξω το μεσημέρι με την ησυχία μου...Είχα πάρει ένα από των Ζώτο https://e-zotos.gr/. Ξύλινο με δέρμα και πιο ψηλό από τα συνηθισμένα. Αν σε βολεύει να το δεις. Το έδωσα στον πατέρα μου αν δεν μπορείς να πας από εκεί να του πω να μετρήσει διαστάσεις και να βγάλει καμιά φώτο.
Πιο μπιτόνι ρε.....Στα κότσια......εγώ παιδια παντως ότι και να παρετε σας ευχομε να μην προλαβενετε να καθεστε απο τα θυραματα γτ αν έχει και ένα μπιτονι καλό είναι
Εγώ Τόλη βάζω Κούβα μεγάλο από χρώματα το μπετονι είναι άβολο.... σκέφτομαι για κανένα καρεκλακι που καρφώνεται στο έδαφος για πλυμηρισμενα που είναι έχουν ύψος από 26'' έως 34" το θέμα είναι με τελωνείο και μεταφορικά θέλουν 100αρικο!!!!εγώ παιδια παντως ότι και να παρετε σας ευχομε να μην προλαβενετε να καθεστε απο τα θυραματα γτ αν έχει και ένα μπιτονι καλό είναι
Πήγενε σε ένα κατάστημα με είδη camping ρε χριστιανέ και πάρε ένα καρεκλάκι θαλάσσης πλαστικό με 3€ που έχει και χαμηλά στα πόδια κόντρες για να μη βουλιάζει....Εγώ Τόλη βάζω Κούβα μεγάλο από χρώματα το μπετονι είναι άβολο.... σκέφτομαι για κανένα καρεκλακι που καρφώνεται στο έδαφος για πλυμηρισμενα που είναι έχουν ύψος από 26'' έως 34" το θέμα είναι με τελωνείο και μεταφορικά θέλουν 100αρικο!!!!
Χαχαχα τέτοιο πτυσσόμενο λέω για φέτος όμως αποκλείεται του χρόνου ίσως ακόμα φέτος με κουβά χαχαχαΠήγενε σε ένα κατάστημα με είδη camping ρε χριστιανέ και πάρε ένα καρεκλάκι θαλάσσης πλαστικό με 3€ που έχει και χαμηλά στα πόδια κόντρες για να μη βουλιάζει....
Δε βαριέσαι να μπλέκεις με internet & τελωνεία.......;;
Εγώ για τα παπιά έχω και πτησόμενο με πλάτη και ένα θαλάσσης....(επιδή πάω με παρέα).
Σιγά ρε καημενε εσύ άμα δεν έχεις κάτι αμερικανικό max5 δε μπωρεις εεε παρε ένα πασαλο κάτω μυτερό κάτω βαλε καθετα μια κόντρα σανίδι και πάνω μια ταυλα για να καθεσε και γραψε και το όνομα σου αφηνετο στο καρτερι για να έχεις και το μέρος ρεζερβεΧαχαχα τέτοιο πτυσσόμενο λέω για φέτος όμως αποκλείεται του χρόνου ίσως ακόμα φέτος με κουβά χαχαχα
πιό λες αυτό με θηκη για φράπε τα σπαει βγαίνει σε max5 shadowgrass botomland και τετια χαχαχαχαΠήγενε σε ένα κατάστημα με είδη camping ρε χριστιανέ και πάρε ένα καρεκλάκι θαλάσσης πλαστικό με 3€ που έχει και χαμηλά στα πόδια κόντρες για να μη βουλιάζει....
Δε βαριέσαι να μπλέκεις με internet & τελωνεία.......;;
Εγώ για τα παπιά έχω και πτησόμενο με πλάτη και ένα θαλάσσης....(επιδή πάω με παρέα).
Χαχαχα σκέφτηκα να φτιάξω.... μπορεί να το προσπαθήσω γιατί πριν κάτι χρόνια μου είχε φέρει ο θείος μαξιλαράκι για κάθισμα της mossy oak και το έχω έτσι στην άκρη....εάν κάνω αυτό που μου λες και κάνω και 4-5 τρύπες στον πάσαλο για να ρυθμίζω το ύψος θα γίνει αυτό που θέλω!!!Σιγά ρε καημενε εσύ άμα δεν έχεις κάτι αμερικανικό max5 δε μπωρεις εεε παρε ένα πασαλο κάτω μυτερό κάτω βαλε καθετα μια κόντρα σανίδι και πάνω μια ταυλα για να καθεσε και γραψε και το όνομα σου αφηνετο στο καρτερι για να έχεις και το μέρος ρεζερβε
αυτο λεω ρε το έχω κανει το καρφωνεις και είναι οκ γραψε και ένα χαρτί επιστρεφω σε λίγο πηγα να βρω ένα παππι γτ έχω μπενελλι και επεσε ζωντανοΧαχαχα σκέφτηκα να φτιάξω.... μπορεί να το προσπαθήσω γιατί πριν κάτι χρόνια μου είχε φέρει ο θείος μαξιλαράκι για κάθισμα της mossy oak και το έχω έτσι στην άκρη....εάν κάνω αυτό που μου λες και κάνω και 4-5 τρύπες στον πάσαλο για να ρυθμίζω το ύψος θα γίνει αυτό που θέλω!!!