Που να κάτσεις όλοι μέρα ρε,θα πιαστεί ο κωλος σου.Θα καθεσαι στα " νευρα" πανω και εγω περιπου στα ιδια κυβικα ειμαι 3 ποντους πιο κοντος !! Εχω σπασει πολλες κλουβες αλλα αν καθεσαι στα νευρα ολλα καλα
Που να κάτσεις όλοι μέρα ρε,θα πιαστεί ο κωλος σου.Θα καθεσαι στα " νευρα" πανω και εγω περιπου στα ιδια κυβικα ειμαι 3 ποντους πιο κοντος !! Εχω σπασει πολλες κλουβες αλλα αν καθεσαι στα νευρα ολλα καλα
υποτηθεται οτι κυνηγας κιολας !!! δεν πινεις καφε βιδομενος πανω !!!Που να κάτσεις όλοι μέρα ρε,θα πιαστεί ο κωλος σου.
Ήταν ενα ωραίο καρτέρι στη Σαγιάδα με φυσικό σκαμπό. Νερο μέχρι το γόνατο φυσική κάλυψη περιμετρικά και καθιστός .Που να κάτσεις όλοι μέρα ρε,θα πιαστεί ο κωλος σου.
Έχω φτιάξει και παλαιότερα το έχω ανεβάσει.Δυστυχως όμως το βάρος έκανε απαγορευτική τη μεταφορά του.Απο ανθεκτικότητα όμως ήταν "βράχος"...Μήπως ένας κύβος από κοιλοδοκο είναι η σίγουρη λύση?
Άσε ρε! Δεν έκατσες καθόλου?Εγω την χρησιμοποίησα για να κάθονται τα πουλάκια .
Ναι το παιδί είπε για όλοι μέρα όμως! Και δεν είναι και κάθε μέρα του αι' Γιαννιου!υποτηθεται οτι κυνηγας κιολας !!! δεν πινεις καφε βιδομενος πανω !!!
Ρε φιλε ηταν τοσο ωραίο το φυσικό κάθισμα ,που ηταν σαν καναπές και οποτε ηθελα να κατσω ηταν ανετο.Αν καθόμουνα στη μαλακια αυτή το πρώτο που θα γινόταν με τέτοια πόδια ,ηταν να βουλιάξει στη λάσπη τουλάχιστον 15 εκ.Άσε ρε! Δεν έκατσες καθόλου?
Το mojo είναι καλό, για τους διευθυντές είναι για τσίχλα αυτό ρε!
Πλακα κανω !!! Αλλα ναι δεν καθεσαι και συνεχεια σηκωνεσαι κανεις καμια βολτα αν δεν πεταει τιποτα !!Ναι το παιδί είπε για όλοι μέρα όμως! Και δεν είναι και κάθε μέρα του αι' Γιαννιου!
Σιγά ρε μην κάθεται ο διευθυντής μέσα στα τσαλιά.Το mojo είναι καλό, για τους διευθυντές είναι για τσίχλα αυτό ρε!
Τώρα εξυσες πληγή ....για να πάω με κάποιον για κυνήγι θα πρέπει έμπρακτα να αποδείξει ότι δεν θα κουνηθεί από το καρεκλακι του ...αν δω άνθρωπο να σηκώνεται και να φέρνει γύρω σε κυνήγι φασσας η υδρόβιου έχει μπει Χ...Και όχι σαν άνθρωπο αλλά σαν συγκυνηγο ...Η κάλυψη-απόκρυψη και η ακινησία είναι επιτακτικες...μόνη εξαίρεση το κάλεσμα της φύσης ...Πλακα κανω !!! Αλλα ναι δεν καθεσαι και συνεχεια σηκωνεσαι κανεις καμια βολτα αν δεν πεταει τιποτα !!
Μαλον κυνηγατε διαφορετικα !! Εγω θα κανω μια γυρα την λιμνη καμια 3-4 ωρες και μετα θα κατσω να περιμενω !!! Αυτα που λετε μονο στην αμερικη με τα ομοιοματα γινονταιΤώρα εξυσες πληγή ....για να πάω με κάποιον για κυνήγι θα πρέπει έμπρακτα να αποδείξει ότι δεν θα κουνηθεί από το καρεκλακι του ...αν δω άνθρωπο να σηκώνεται και να φέρνει γύρω σε κυνήγι φασσας η υδρόβιου έχει μπει Χ...Και όχι σαν άνθρωπο αλλά σαν συγκυνηγο ...Η κάλυψη-απόκρυψη και η ακινησία είναι επιτακτικες...μόνη εξαίρεση το κάλεσμα της φύσης ...
Δεν κυνηγάμε όλοι σε λίμνη.Μαλον κυνηγατε διαφορετικα !! Εγω θα κανω μια γυρα την λιμνη καμια 3-4 ωρες και μετα θα κατσω να περιμενω !!! Αυτα που λετε μονο στην αμερικη με τα ομοιοματα γινονται
Απλά δεν ξέρω αν η βάση με τα πέλματα βυθιστεί στην λάσπη, πόσο εύκολο είναι να βγει, στο λέω γιατί είχα αντίστοιχο καρεκλάκι, με μικρότερα πέλματα, και μια μέρα χώθηκε στη λάσπη και τραβώντας για να βγει, έμειναν τα πέλματα μέσα στη λάσπηΚυρίως λάσπη και νερό και κυρίως το θέλω γιατί τα λίγα κυνήγια στο βαλτο θέλω να είναι ολοήμερα ...χωρίς καλό σκαμπό δεν στέκεσαι όλη μέρα μέσα στο βαλτο και το υδρόβιο ότι και να λέμε έχει άτιμο μάτι ειδικά αν έχει κάει...στο ebay έχει αρκετή διάφορα σε θέμα τιμής και δεν καταλαβαίνω το λόγο ..μάλλον έκανα πατάτα ...αλλά τουλάχιστον πήρα και άλλα απαραίτητα καλουδια για τον βαλτο
Mπράβο σου! Εντυπωσιακή αρμαθιά! Κιρκίρια μάλλον όλα τους. Και πόσα είναι; Ίσως 6-7;Ήταν ενα ωραίο καρτέρι στη Σαγιάδα με φυσικό σκαμπό. Νερο μέχρι το γόνατο φυσική κάλυψη περιμετρικά και καθιστός .
Η πλάκα ειναι οτι εκει είχα βρει και μια καρέκλα μεταλλική με πολύ στιλ !
Πολύ βιτσιόζος ο τυπος που την ειχε παρατήσει εκει . Εγω την χρησιμοποίησα για να κάθονται τα πουλάκια .
View attachment 72540
Είναι τσιπαρισμενα?Καλά σκυλιά θες μόνο.
View attachment 72660
Έχουνε χαρτιά κανονικά.Είναι τσιπαρισμενα?