Αυτό σού αρέσει, θα σε πάρει ο ύπνος στο καρτέρι.Α ρε Παικτουρα, άρχοντας!
Αυτό σού αρέσει, θα σε πάρει ο ύπνος στο καρτέρι.Α ρε Παικτουρα, άρχοντας!
Εμένα είναι καρεκλάκι σακίδιο.Αυτό σού αρέσει, θα σε πάρει ο ύπνος στο καρτέρι.
Η πρωτη μου αγορά όταν θα βγω στη συνταξη..
Αν κάτσεις σε λάσπη και σφινωσει ίσως να φύγουν οι ταπες. Εγώ θα έβαζα ένα καρφακι πάντως.@Benelli l.h. Έτοιμος φίλε! άκουσα τη συμβουλή σου και τα πήρα.
View attachment 80687
Τα ποδαράκια ήταν 29χιλ στο παχύμετρο.
Έβρισκα τάπες 28χιλ και 30χιλ. Μου έκοψε και πήρα αυτές των 28χιλ. Με λίγη πίεση μπήκαν μέσα στα ξύλινα ποδαράκια και είναι τόσο σφιχτά που δεν χρειάζεται ούτε καρφάκι ούτε κόλλα.
Τώρα είμαι έτοιμος. Σκαμνάκι έχω, φυσίγγια έχω, οι τσίχλες έρχονται, μοναδική παραφωνία οι κοινωνικές λαλακίες που έχω Παρασκευή και Σάββατο που μακάρι να μπορούσα να μην πάω για να μη στερηθώ ύπνο πριν το πρωινό μου καρτεράκι. Αλλά τί να κάνουμε.
Μπορεί να έχεις δίκιο Μάνο. Θα δούμε. Αν βγούνε θα πάρω άλλες, 40 λεπτά η μία έκανε και θα βάλω καρφάκι ή ξυλόκολα. Φοβάμαι μήπως το καρφάκι μου σπάσει/σχισει το ξύλο.Αν κάτσεις σε λάσπη και σφινωσει ίσως να φύγουν οι ταπες. Εγώ θα έβαζα ένα καρφακι πάντως.
Αν έχεις καρφωτικο χειρός βάλε από ένα διχαλο σε κάθε τάπα....Μπορεί να έχεις δίκιο Μάνο. Θα δούμε. Αν βγούνε θα πάρω άλλες, 40 λεπτά η μία έκανε και θα βάλω καρφάκι ή ξυλόκολα. Φοβάμαι μήπως το καρφάκι μου σπάσει/σχισει το ξύλο.
Μην ξεχάσεις να βάλεις μπροστά κ την λινάτσαααα για απόκρυψηηηηηηη...
αυριο κιωλας θα ειναι κοπλεεεΜην ξεχάσεις να βάλεις μπροστά κ την λινάτσαααα για απόκρυψηηηηηηη...
Να βρεις και μια χέστρα και καθεσε και αν σε πιαση κόψιμο δεν τρέχεις στης βατσουνιες
Άντε σου εύχομαι το επόμενο και με μπράτσα.Πήρα αυτό το καρεκλακι ( το τρίποδο που έχω αν ποιοτικό και στο ιδανικό ύψος πιανομαι στο 10λεπτο, άσε που με πιέζει στα γεννητικά όργανα) δυστυχώς δεν είναι για τα κιλά μου, πιο πολλή για εφήβους κάνει, είναι στενό και σε μέτριο ύψος. ( 20€ από ιντερνετικό κατάστημα)
View attachment 81219
Μετά πήρα αυτό, πάλι από ιντερνετικό, ακόμα χειρότερο ναι μεν πολλή ποιο άνετο αλλά πολλή χαμηλό (25 εκ ύψος καθίσματος) με αποτέλεσμα να την ακούω στα γόνατα όταν σηκώνομαι.....( 20€ και αυτό)
View attachment 81223
Προκειμένου να είμαι άνετος θα το επερνα που λέει ο λόγος...... καρεκλακι γενικά δεν χρησιμοποιώ παρά μόνο στα μπασιματα κυρίως......Άντε σου εύχομαι το επόμενο και με μπράτσα.
Πάρε ένα πιο ενισχυμένο κοίτα για ποσά κιλα είναι ,μια και καλή.Αφού ψακτηκα λίγο με τις διαστάσεις, βρήκα αυτό με ύψος καθίσματος 41 εκατοστά......
Τον περιμένω ακόμα.......
https://www.e-shop.gr/karekla-action-paralias-summer-club-19319-prasino-p-TRV.171177
Αυτό που περίμενω λέει για 110 κιλά, οπότε έχω περίσσευμα.......10 κιλά......Πάρε ένα πιο ενισχυμένο κοίτα για ποσά κιλα είναι ,μια και καλή.
https://www.terramare.com.gr/images/detailed/27/OZT728.jpgΑυτό που περίμενω λέει για 110 κιλά, οπότε έχω περίσσευμα.......10 κιλά......